Gelen Makina - Kimdir

Kırma-Eleme Ve Yıkama Tesisleri, Yığın Malzeme Taşıma Ve Depolama Tesisleri, Helezon Yıkayıcılar, Kova Elevatörler, Çimento Ve Agrega Siloları İmalatı

Gelen Makina Hakkında

GELEN, 1981 yılında maden, yol ve inşaat makine ve tesisleri üretim amacıyla kurulmuştur. 30 yılı aşkın tecrübesiyle GELEN, yurtiçi ve yurtdışı pazarlarda pekçok sayıda projeyi başarıyla gerçekleştirmiş ve Türkiye’nin önde gelen inşaat firmalarının tercihi olmayı sürdürmüştür.

Firmanın üretim programı kapsamında kırma, eleme ve yıkama tesisleri, yığın malzeme taşıma ve depolama tesisleri, helezon yıkayıcılar, kova elevatörler, çimento ve agrega siloları bulunmaktadır. Güvenilir ve gerçekçi agrega boyut küçültme çözümleri sağlayan firmamız, ayrıca var olan tesisleri geliştirme ve sabit ya da mobil tek makine ihtiyaçlarınızı teknolojik ilerlemeler dogrultusunda sizlere sunmaktadır. Firmamız satış sonrası teknik destek, bakım, tamirat, kurulum ve yedek parça hizmetleri sayesinde istikrarlı bir gelişme ve müşterileriyle güvene dayalı uzun süreli ilişki hedeflerini yakalamıştır. Proje ve müşteri bazlı hizmet felsefemiz müşteri memnuniyeti hedeflerimize rehberlik etmiştir.