Çelik İş - Kimdir

 

Parke taşları, yol bordürleri, yağmur olukları, plak taşları ve briketler...

Çelik İş 40 yılı aşkın süredir bu ihtiyaçları karşılayan makineler üretmektedir. 1965 yılında elle çalışan mekanik briket makineleri imalatı ile başlayan Çelik İş, bugün 40 yıllık tecrübesiyle ürettiği ileri teknoloji ürünü yarı otomatik ve tam otomatik beton makineleri ile ülke içerisinde 350’den fazla, yurtdışında 100’den fazla tesisi ile sektörde ilk sıralarda yer almaktadır.

Geçtiğimiz 2 sene içerisinde kapasitesini %50 artıran Çelik İş, hali hazırdaki üretim tesisini genişletmek maksadı ile Ankara Temelli’de 18.000 m² alan üzerine inşa ettiği 7.500 m2 kapalı alandaki fabrikasını faaliyete geçirmiştir.

İleri teknoloji ürünü bu makineler sürekli yenilenmekte ve geliştirilmektedir. Bu noktada gerek yürüttüğü yoğun çalışmalar ile yönetim kurulu, gerekse her biri konusunda uzman ekipten oluşan AR-GE departmanı teknolojiyi yakından takip etmektedir. Özel programlarla profesyonel ekip tarafından tasarlanan makineler, üretim tesisinde ileri teknolojinin usta eller ile buluşması sonrası elde edilmektedir.

Çelik İş’in her bir makinesinin üretimindeki hedef; dayanıklı, maksimum kaliteli ve kusursuz beton makineleri üretip müşteriye sunmaktır.

Çelik İş müşteri memnuniyetini en önemli ilkesi olarak benimsemiştir ve bu nedenle müşterilerine kusursuz hizmet sağlayabilmek için tüm makine ve parçalarını garanti altına almıştır. Ürettiği makinelerin bakım-onarım ve yedek parça hizmetlerini de sunan Çelik İş, müşterilerine gerek ülkemizdeki, gerekse yurtdışındaki depo ve bürolarından parça ve servis desteği sağlamaktadır.

Çelik İş; çalışanları, yönetimi ve üretim yaptığı makinelerle daima en iyiyi hedeflemektedir ve bu amaçla hazırladığı kaliteli ürün ve hizmetleri müşterilerine sunmaya devam etmektedir.