Takımsan Dişli Kesici - Kimdir

planet extruder imalatçısı

Şirketimiz Hakkında

1981 yılında kurulmuş olan firmamız faaliyetine, kesici takım ve dişli imalatı olarak başlamıştır.

Planet extruderler de kullanılan planet sistem,temel olarak; planet kovan ve bu kovanın içinde bulunan birbirleri ile uyumlu olarak çalışan helis dişlilerin oluşturduğu bir sisitemdir.

Firmamız , plastik ambalaj sanayisindeki (pvc film ,levha v.b.) planet extruder kullanan birçok firmaya 25 senedir yedek parça temin etmektedir.

PVC üzerinde çok etkili olan planet extruderleri, ülkemizde ihtiyaç duyulduğu kanısına vardığımız GRANÜL hammadde imalatında kullanarak büyük başarı elde edilmiştir. Planet extruderlerin en büyük avantajı hammaddeyi çok iyi karıştırıp yüksek plastifiye sağlaması ve gaz alma problemi ortadan kaldırmasıdır.

Planet extruderlerin her türlü mekanik aksamını kendi bünyesinde üreten firmamız, yine kendi bünyesinde ürettiği planet sistem redüktörler ile diğer redüktörlere oranla yüksek enerji tasarrufu ile daha çok güç aktarımı sağlamaktadır.

Kullanıcı firmaların istekleri doğrultusunda yapmış olduğumuz AR-GE çalışmaları ile sert pvc, yumuşak pvc, kalaylı ve şeffaf gibi farklı özelliklere sahip olan hammadde üretiminde, yüksek kalite ve yüksek tonajlı ( max 800 – 1,500 kg/sa.) ürün veren makinaları firmamızda üretmekteyiz. İki bölgeden oluşan bu sistem aynı zamanda gerekli ekipmanlar kullanılarak ( kalıp,kalander hat, v.b.) hortum , fitil, film , profil, köşe bandı, kaplama malzemesi gibi mamülleri üreterek ürün yelpazesini genişletebilmektedir.

Her türlü AR-GE çalışmasına açık olan firmamız, imalatlarına hız kesmeden devam edecektir.