Pasifik Trading - Kimdir

Web Ofset Baskı Makineleri Katlama Makineleri Lak ve Laminasyon Makineleri Kapak Taslama ve Kesim Makineleri Baskı Kontrol Sistemleri

Pasifik Trading, 1999 Yılında Sn.Şafak Okaygün tarafından İstanbul’da kurulmuştur. 1 Ocak 2000 tarihinde imzaladığı Mümessillik Sözleşmesi ile Müller Martini firmasının tek ve tam yetkili Türkiye ve K.K.T.C Mümessili olarak faaliyetlerine başlamıştır.
Müller Martini firmasının Temsilciliğinin alınmasını takiben,  GUK (katlama makineleri), Hörauf (Kapak taslama ve kesim makineleri), RIMA Paletleme firmalarının Türkiye Mümessillikleri de Pasifik Trading bünyesine katılmıştır. 2006 yılında ise Multigraf/Eurofold (katlama makineleri) ve takip  eden yıllarda manroland Tabaka Ofset ve manrolandGoss Web Ofset makineleri, Duplo dijital sonlandırma, CMC Poşetleme ve Kişiselleştirilmiş Ambalajlama Makineleri,  Brausse Kesim Makineleri ve Beijing Daheng Image Vision tarafından üretilen IMAVISION kalite kontrol sistemleri Pasifik Trading sorumluluk alanına girmiştir.

Sektörde yüksek deneyime sahip kadrosu ile çok kısa sürede elde ettiği başarılar sayesinde matbaa sektöründe hızla büyümüş ve Türkiye ve K.K.T.C dışında Azerbaycan, Türkmenistan, Özbekistan, Kazakistan ve Afganistan bölgeleri de Pasifik Trading sorumluluğu altına girmiştir.

Pasifik Trading, müşterilerine daha çabuk hizmet verebilmek amacıyla, satış ve satış sonrası hizmetlerini Ankara Bölge Temsilciliği ile desteklemektedir. Ankara Bölge Temsilciliğinde yer alan deneyimli ve konusunda uzman satış ve teknik servis kadrosu ile müşterilerimizin tüm sorularına ve sorunlarına en kısa sürede cevap verilebilmektedir.

Kurulduğu ilk günden itibaren Sn.Şafak Okaygün tarafından şirketin amacı” İşlerini Büyütmek suretiyle Mutlu Müşteriler kazanmak” olarak belirlenmiş ve Pasifik Trading  bu amaca Sn.Şafak Okaygün önderliğinde yüreğini, emeğini ve çalışma azmini  koymuştur.

Kurucusu ve sektörün duayeni Sn.Şafak Okaygün’ün 2016 yılındaki kaybından sonra da Pasifik Trading kurucusunun açtığı yoldan ve gösterdiği hedef ve prensiplerden asla taviz vermeden, Okaygün Ailesinin desteği ve güveni ile yoluna devam etmektedir.Yeni alınan temsilcilikler de bu hususun kanıtı niteliğindedir.

Yıllar içinde Mutlu Müşteriler biriktiren Pasifik Trading dün olduğu gibi bugün ve yarın da Müşterilerinin yanında, onlara zarar verecek her türlü yanlıştan kaçınarak, birikim ve deneyimini, firma bağlılığı yüksek, eğitimli ve uzman ekibi ile değişen koşullara ayak uydurarak sektöre katmaya devam etmeye kararlıdır.