Kabil Soğutma - Kimdir

Ekmek fırınları için su soğuma, Soğutma Cihazları, Hijyenik Su Soğutma Cihazları, Hava Soğutmalı Chiller, Kalıp Buz Makinaları, Soğuk Hava Depoları İmalatı ve Satışı

Kabil Soğutma Cihazları

Kabil Soğutma tarafından pazara sunulan, tasarımı ve çalışma sistemi bir ilk olan hijyenik su soğutma cihazları, gıda şartlarına uygun içme suyu soğutmada kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Genel olarak fırın sekötürünün ihtiyaçları doğrultusunda ürettilen makinalar hijyenik soğuk suya ihtiyaç duyan diğer sektörlerde de rahatlıkla kullanılabilir.

Kuruluş yılı 1984 olan Kabil Soğutma, teknik servis hizmeti ile iş hayatında ve sektörde yerini almaya başlamıştır.  Gelişen Türkiye ile beraber devamlı kendini yenileyerek faaliyet alanlarını arttırmış, Teknik servis hizmeti dışında 2003 yılında 3 farklı makina üretimine geçmiştir.

Özellikle Ekmek fırınlarının ihtiyacı olan, Su Soğutma konusunu ele alarak bir ilki gerçekleştip,  Tasarımı ve çalışma sistemiyle fırın sektörünün ve aynı zamanda tüm gıda sektörünün ihtiyacı olan Hijyenik Su Soğutma Cihazlarını üretmiştir.  Bunun yanında kalıp buz makinaları ve chiller cihazları olmak üzere toplamda 3 farklı model ve kapsitede makine üretimi yapmaktadır.

Kabil soğutma tarafından pazara sunulan hijyenik su soğutma cihazları fırın sektörünün ihtiyaçları doğrultusunda üretildiği gibi soğuk suya ihtiyaç duyan diğer sektörlerde de rahatlıkla kullanılabilir.

Kurumsal Değerlerimiz

·   Kaliteli Ürün

·   Müşteri Memnuniyeti

·   Güvenilirlik

·   Değer Katma

·   Yeniliklere Açıklık

·   Saygı & Sorumluluk

·   Devamlılık

Gelişen Türkiyemize ve Dünyamıza ayak uydurarak sektörümüzde kalıcı üstünlükler elde etmek, her geçen gün daha iyisini yapmak için çalışıp sektörde aranılan marka haline gelmek, müşteri beklentilerini aşan kalitede mal ve hizmet üretmek.

Firmamızın geleceğe taşımayı hedeflediği en önemli misyonu, Kaliteli mal & hizmet üretimi, müşteri memnuniyeti ve güvenidir