İsse Lazer Teknolojileri - Kimdir

FİBER LAZER MARKALAMA VE KESİM MAKİNALARI İMALATI, LAZER YEDEK PARÇA SATIŞI

TurcGroup, lazerlerle ilgili geniş bir yelpazede hizmet sağlayan marka, şirket ve ürünlerimiz.

TurcGroup, entellektüel fikirlerimiz ve genç iş gücümüzün yenilikçi ve teknolojiyi takip eden alt yapı ile buluşmasıdır. Genç, dinamik etkin ve uzman takımımız uluslararası başarımızın en önemli faktörüdür. Bünyemizdeki firmalar ve markalar, yeni iş modelleri için piyasaya örnek oluşturacak biçimde konumlanmıştır. İsse, Lazerist, Laser SOS, TurcMark, TurcCut, TurcWeld, SPI, Raylase, JOKE, Iradion ve diğer tüm markalarımızla hizmetinideyiz.

TurcGroup, ana iş konusunu lazer odaklı olarak benimsemiş ve "where lasers matter" sloganı ile lazer neredeyse Turc Group orada olmuştur.

Global bir lazer tedarikçisi olan TurcGroup müşterisinin hakkını koruyarak en mükemmeli sunmanın mücadelesini vermektedir.

TurcMark Lazer Markalama Makinası, TurcCut Lazer Kesim Makinası, TurcWeld Lazer Kaynaka Makinası, Lazer SOS IPL Lamba ve Lazer Lamba, Lens, Optik, Ayna ve Mercek

Medikalden otomotive, beyaz eşyadan savunma sanayine tüm endüstri kollarında faaliyet gösteren grubumuz kaynakların daha verimli kullanılması ve teknolojinin tüm dünya ile aynı anda doğru maliyetlerle üretime dahil olmasını sağlayarak ülke ekonomisine büyük katkıda bulunmaktadır. Bütün lazer tipleri için gerekli yedek parça tedariği ve ülkemizde ürettiğimiz lazer sistemlerini onlarca ülkeye ihrac ederek her geçen gün hedeflerimizi büyütmekteyiz.