Ayışığı Honda Plaza - Kimdir

Honda Resmi Bayii. Bünyesinde Sıfır araç satışı, Servis, 2.el alım-satım,sigorta hizmetleri bulunmaktadır. Donanımlı bir personele sahiptir.

 

 

Honda Plaza Ayışığı, Altunizade'de Mayıs 1997’de faaliyete başlamıştır. Eksiksiz hizmet anlayışı ile plaza bünyesinde aynı tarihte Günışığı Sigorta Aracılık Hizmetleri şirketi de A tipi acente olarak hizmetlerine başlamıştır.A tipi acente olan Günışığı Sigorta, elementer branştaki tüm ürünlerle müşterilerine hizmet vermektedir.

Bünyemizde bulunan 100 kişi ile 28 Nisan 2007 yılında taşındığımız 7.000 m²’lik yeni plazamıza 4.000 m²’lik kapalı alan ilave ederek 11.000 m² kapalı alana ulaşılmıştır. Firmamıza geldiğinizde genç, dinamik ve profesyonel ekibimizle Otomobil Satış, Servis, Yedek Parça , Sigorta ve 2. El Otomobil Satış hizmetlerinde Honda ruhunu ve keyfini yaşarsınız. Tüm hizmetlerimizi güler yüzle ve çözüm üreten bir anlayışla alırsınız.

Honda Plaza Ayışığıgünümüz bayilik sisteminin gereklerini ve profesyonel anlamda müşteri beklenti ve ihtiyaçlarını karşılayarak koşulsuz müşteri memnuniyeti konusunda başarılara imzasını atmıştır.

1998 yılı Honda satışlarında Türkiye satış birinciliği , 1999 yılı İstanbul satış birinciliği , 2000 yılı İstanbul satış birinciliği , 2000 yılı Servis Danışmanları yarışmasında birincilik , 2009 yılı Müşteri Memnuniyetinde İstanbul birinciliği ödülü bu başarılardan sadece bir kaçıdır.

Ayrıca plaza bünyesinde bulunan çocuk oyun alanı, çocuk TV, konfor ve ikramı başarılı olan cafe alanımızı, kablosuz internet bağlantımız, müşteri ve misafirlerimize açık ücretsiz internet hizmeti, showroomumuzun yararlanır keyif alınan mekan haline getirmiştir.

 

Ayışığı > MİSYON
Ayışığı Felsefesi: "Otomotiv endüstrisinin en son teknolojik imkanlarını kullanarak yüksek seviyede müşteri memnuniyeti ve hizmet kalitesi sağlamaya kendimizi adamak. Ve bu geçen süreci, kendimiz, çalışma arkadaşlarımız ve de müşterilerimiz için keyifle hatırlanılacak anılara dönüştürmek."

Honda Plaza Ayışığı'nın başarısında, çalışanlarımızın izlediği Ayışığı felsefesi ve müşterilerimizin takdirinin motive edici gücü yer almaktadır. İşimiz ile ilgili her konuda yeni teknolojik gelişmelerin yakın takipçisi olarak verimliliğimizi; kişisel ve mesleki eğitimi bir süreklilik olarak değerlendirerek bilgi birikimi ve deneyimimizi arttırmaktayız.

Gayemiz "En yüksek seviyede hizmet kalitesi ve müşteri memnuniyeti" ile kendi konumuzda örnek gösterilen, referans teşkil edilen bir şirket olmaktır.

Bunu gerçekleştirmek için kendimizi her türlü talep, öneri ve eleştiriye açık tutuyoruz. Ayışığı'nda "Biz" ifadesi şirketimizin bireylerden oluştuğunu, her bireyin başarımızda mutlak bir katkısı olduğunu ve çalışma arkadaşları olarak birbirimize olan güvenimizi anlatır. Biz, şirketimizin başarısını sağlayacak ortak amaçlar için gücümüzü birleştirdik ve bu uğura kendimizi adadık.

Gerçek mutluluk, uğruna çaba harcamaya değecek amaçlara sahip olmaktır; uğruna kendimizi adayacağımız amaçlar... Bir çoğumuz için otomobil heyecan ve keyif vericidir. Bu keyif otomobili satarken, satın alırken kullanırken heyecanla yaşanmalıdır. Bizler bu keyfi ve heyecanı her süreçte sizlere yaşatmayı ve paylaşmayı arzu ediyoruz.