Robotik Boya Makinaları - Kimdir

Boyama tesislerinde komple çözüm üretebilen profesyonel firmamız,Boya kabininden boya pompasına,otomatik boyama sisteminden boya tabancası kadar boyahanedeki tüm ihtiyaclarınız için hizmet etmektedir.

 

ROBOCOATİNG

  Genel endüstriyel imalatta boyama kalitesinin önemi tartışılmayacak kadar önemlidir.Bu sebep Uluslararası imalat sanayicilerini, boyama tesislerinde komple çözüm üretebilen profesyonel firma arayışına itmiştir.Pazardaki bu ihtiyaç, İtalyanın önde gelen boya robotu imalatçısı Epistolio Srl. ile Türkiye’nin Otomatik boyama Makinalarında 15 yılı aşkın sektör deneyimiyle Robotik Boya Makinaları ,Endüstriyel  Tesisler Ve Malz. San. Tic. Ltd. Şti.’nin iş ortaklığı yapmasıyla ROBOCOATİNG markasını doğurmuştur.

  Robocoating, Boyahane Tesisleri imalat ve kurulumundan,her türlü malzemeyi en rantabl biçimde boyayabilecek otomatik boyama sistemlerinden,boyahanede çalışan boyacının kullanacağı tabancaya kadar boyamanın tüm aşamaları için özel çözümler sunar.Ayrıca yüksek teknolojiyi kolay kullanılabilir programlama dilleri ile her türlü sanayide başarıyla kullanılmasını sağlar.Robocoating, tesis kurduğu firmalara periyodik Eğitimler düzenleyerek, üretim kalitesinin artması ve işletme maliyetlerinin azalması  için çalışır.

Misyon :

Endüstriyel Boyama Sektöründe kaliteden taviz vermeden ekonomik komple çözümler üretmek.

Standart ve seri üretim sağlamak ve boyama kalitesini mükemmel seviyeye ulaştırmak.

Yüksek teknolojiyi kolay kullanım programlarıyla sanayicinin hizmetine sunmak.

 

Vizyon :

İnsan sağlığına ve çevreye duyarlı, her zaman müşterisi gibi düşünen,güvenilir uluslararası şirket olmak.