Kurtbomsan - Kimdir

Mekanik ve Elektronik Kuş Kaçırıcı Cihazları İmalatı Ve Satışı

1993 YILINDAN BERİ

1987 yılında çıraklık serüveniyle başlayan ve 1993 yılında USTA lık ile devam eden  Yenilikçi , sürekli geliştişen ürün yelpazemiz ve  piyasaya ilk çıkan ürün özelliği olarak   iş yaşantımızda dev adımlarla   20 yılı aşkın zamandır devam etmekteyiz.

(Rakiplerimiz sürekli takip ve Taklit ederek bizlere daha çok çalışma azmi vermektedir.)

Firmamız çevre dostu kuş ve yaban hayatı kontrol ürünlerinin en kapsamlı şeklini sunmaktadır.

Ürünlerimiz  sürekli yenilenen teknoloji ile üretilip Mekanik ve elektronik Kuş kaçırıcı cihazlarımız ;
Böceklere, kemirgenlere ve domuz gibi  vahşi hayvanların  zararlıları kontrol etmek için kullanılır . Kullanım alanları  bitki üretim çiftlikleri, , bahçeler, fabrikalar, un fabrikaları, tahıl ambarları, mağazalar, evler, tatil köyleri ve oteller, balık çiftlikleri, havaalanları vs.

Yıllık satış hacmi Kuş kaçırıcı  10.000 adet ve Elektronik Sonic ve Ultrasoniklerde 15.000 adet olan bir yurtiçi pazarda  650 bayi ve ağına sahip yapımız. İhracat olarak 25 ten fazla ülkeye hizmet vermekteyiz.

ABD, Almanya, Fransa, Hollanda, İran, Ekvador, Ukrayna, Sırbistan, Azerbaycan, Bulgaristan, İtalya, Yunanistan, Yeni Zelanda, İngiltere, Romanya, Cezayir, Fas, Tunus, Irak, İsrail, Kazakistan, , Kırgızistan, Rusya, Moldova, Moritanya

Tüm ürünlerimiz 24 ay garantilidir.

Ürün yelpazemiz Elektronik , Mekanik , ultrasonic sistemler , güneş panelli , hareket algılıyıcılı tripodlu , cep telefonlu , uzaktan kumandalımodellerimiz mevcuttur.

  • Vahşi hayvan (Domuz) 
  • Kemirgenler ve böcek ve haşere kovucular  (Köstebek – Fare – karınca – hamam böceği vb.)
  • Kuş kaçırıcı sistemler

ARGE çalışmalarımız sürekli devam etmektedir. Yeni modellerimizi, her türlü istek , şikayet , taleplerinizi sitemizden bizlere ulaşarak takip edebilirsiniz