CCM Cam Makina - Kimdir

Kaliteli Üret Yerli Tüket | Cam Yıkama Ve Kesim Makineleri Üretimi İle Satışı

1997 yılında Eskişehir’de kurulan CCM Cam Makine İnşaat ve Endüstriyel ürünler Sanayi.Tic.Ltd.Şti.,Cam sektöründe yer alan firmalar için tercih edilen bir firma olmayı kısa sürede gerçekleştirmiştir. Kurulduğu günden bugüne sektördeki iç pazar payını büyüten CCM, dünyanın dörtbir köşesine ihracat yapmakta olup, dış pazar payını da genişletmeye devam etmektedir. Ar-Ge Bölümü çalışmaları ve müşterilerinin talepleri doğrultusunda ürünlerini geliştiren CCM, “uygun fiyat, yüksek kalite” misyonuyla müşteri memnuniyetini yüksek düzeyde tutarak, satış sonrası anlık hizmetleriyle iş ortaklarının güvenle yanında yer almayı sürdürmektedir.

2007 yılından günümüze kadar cam sektörüyle ilgili düzenlenen TÜYAP ve CNR Fuarlarına katılan CCM,” Kaliteli Üret,Yerli Tüket ” düsturuyla, müşterileiri için en uygun makineleri, en uygun fiyatla üretmeyi kendine görev edinmiştir. CCM’nin en büyük güvencesi ,birer iş ortağı olarak gördüğü müşterilerine satış sonrası sunduğu anlık hizmettir.

Vizyonumuz

Her geçen yıl kaliteyi arttırarak rakiplerimize oranla daha düşük maliyetlerle makinelerimizi müşterilerimizle buluşturmak.

Misyonumuz

Cam İşleme Makinelerinde “Uygun maliyet ile yüksek kaliteyi” bir araya getirerek, satış sonrası anlık hizmetlerle müşteri memnuniyetini en yüksek düzeye çıkarmak.