Sezgin Makina - Kimdir

PVC, METAL ve AĞAÇ İŞLEME MAKİNALARI, İNŞAAT MAKİNALARI, SU POMPALARI, JENERATÖR VE MOTORLAR, ELEKTRİKLİ HAVALI ve HOBİ EL ALETLERİ, BENZİNLİ KESİM VE TARIM MAKİNALARI, BAHÇE ALETLERİ

Sezgin Ticaret 1946 yılında Trabzon un Of ilçesinde Muharrem SEZGİN tarafından kurulmuş ve teknik hırdavat, makine sektöründe faaliyete girmiştir.

1958 yılında Mehmet Ziya SEZGİN tarafından Trabzon da ilk işletmesi açılarak ticari faaliyetine devam etmiştir.

Sezgin Ticaret çağın gereksinimlerine ayak uydurarak piyasayı yakından takıp edip ürün portföyünü genişletmiştir.

2007 yılında kurumsallaşmayı hedef alarak Sezgin Ticaret unvanını Sezgin Makine olarak değiştirmiştir.

Bu değişim ile birlikte Sezgin Makine mevcut bulunduğu bölgede çevresini genişleterek ihracata yönelik ticaretlere başlamıştır.

İhracat yaptığı ülkeler arasında Rusya, Irak, İran, Gürcistan, Nahcivan, Kazakistan gibi doğu ve güney ülkeleri bulunmakta olup makine sektöründe ihracat merkezi haline gelmiştir.

İhracatta yakalamış olduğu başarıyı ülke sektöründe de başararak doğu ve güney illerine sipariş ile makine gönderimine ağırlık vermiştir.  

Sezgin Makine, Trabzon Değirmenderede 5 kat 550 m2 kapalı alanı ile hiç inmeyen bayrağını yıllar içerisinde babadan oğla geçen sınırsız çalışkanlık, disiplin, tecrübe, sevgi ve saygı çemberi sayesinde, sektörünün öncülerinden biri haline gelmiştir.

Sezgin Makine müşteri memnuniyetini ön planda tutup toplum için sürekli gelişen kaynaklarını verimli kullanabilen, ekip çalışmasına önem veren müşteri portföy ini de sürekli genişletmeyi hedef alan bir firma haline gelmeyi vizyon haline getirmiştir.

1946 yılında kurulan firmamızın yönetimini Muharrem SEZGİN’İN yaptığı Sezgin Makine dünyaca ünlü markaların bayiliklerini alarak faaliyetine devam etmektedir.