Hasvet Medikal - Kimdir

Vet Medikal Makinalar, Vet medikal yazılım

HASVET,

→ 1996. Hasvet Veteriner Hizmetleri Tarım ve Hayvancılık Ltd. Şti. Veteriner Hekim Zekeriya ERYILMAZ ve Fuat ÖZTÜRK tarafından Isparta/Şarkikaraağaç’ta kuruldu.

→ 2004. Hasvet 6 veteriner hekimle veteriner hekimlerin Türkiye’de ilk olarak birleştiği polikliniklerden biri oldu.

→ 2005. Damızlık hayvan teminine başladı.

→ 2008. Medikal cihaz ithalatına başladı.

→ 2009. Hasvet Medikal Danışmanlık Yazılım Ltd. Şti. Veteriner Hekim Hidayet ŞİMŞEK tarafından medikal cihaz ithalatı ve satışı amacıyla kuruldu.

→ 2010. Hasvet ve Düvebank markalarına tescil alındı.

→ 2010. Hasvet Medikal Danışmanlık Yazılım Ltd. Şti. Antalya, İstanbul, İzmir, Ankara yapılanmasını tamamladı.

→ 2011. Hasvet Medikal Danışmanlık Yazılım Ltd. Şti. merkezini Antalya’ya taşıdı.

→ 2012. Hasvet Medikal Danışmanlık Yazılım Ltd. Şti. bünyesinde yazılım birimi oluşturuldu.

→ 2012. Güllivestock LLC. İle anlaşma sağlanarak yurtdışından Damızlık canlı hayvan ithalatına başlandı.

→ 2013. Evet Yazılım Şirketi Kuruldu. e-vet Veteriner Yazılımı geliştirildi.

Bugün;

Hasvet Veteriner Hizmetleri Isparta’da poliklinik ve hayvancılık faaliyetlerine Veteriner Hekim Serdar ÇARKACI ve 4 veteriner hekimle beraber, 11 kişilik çalışanıyla devam etmektedir. Sağmal hayvancılık, koyunculuk, damızlık hayvancılık ve poliklinik ana faaliyet alanlarıdır.

Hasvet Medikal Danışmanlık Yazılım Ltd. Şti. ise Veteriner Hekim Hidayet ŞİMŞEK ve diğer 10 veteriner hekimle beraber 19 kişilik kadrosuyla,  Türkiye’nin en donanımlı veteriner medikal şirketi olarak 5 ana ilde ve ülke genelinde hizmet vermektedir.

Hasvet Medikal Danışmanlık Yazılım Ltd. Şti.

3000’i aşan referansıyla (Veteriner hekim, klinik, poliklinik, üniversiteler, hastane, TJK, Damızlık hayvan birlikleri, Süt birlikleri, çiftlikler ve işletmeler),

Fujifilm, Mindray, Epoc, Drfritz, BCF, Welld gibi sektörün lider firmalarına ait distribütörlükleriyle, Tüm ürünlerine verdiği eğitim desteği, 2 yıl garanti, 10 yıl teknik servis garantisiyle veteriner medikal sektörünün ana rengi olmaya devam etmektedir.

VİZYONUMUZ:  Türkiye’deki ve dünyadaki tüm alanlarda çalışan veteriner hekimlerin ihtiyacı olan, halk sağlığına ve hayvan sağlığına hizmet eden, yenilikçi, yüksek kaliteli, kolay kullanılabilir, düşük sarf maliyetine sahip ürünleri üretmek, tedarik etmek, son tüketiciye ulaştırmak ve bu ürünlere üstün teknik destek sağlamaktır.

MİSYONUMUZ: Veteriner hekimlerin mesleki gelişimlerine katkı sağlayarak, ülkemizdeki hayvan konforunu ve ülke hayvancılığını dünyada lider konuma gelmesi için çalışmaktır.