Özkan Elektrik - Kimdir

Elektrik pano ve kutuları imalatı

1987 Yılından Bu Yana Hizmetinizdeyiz

 

            Firmamız 1987 yılında kurulmuş olup 1993 yılında kurumsallaşma yolunda ilk adımları atmıştır. Kaliteden ödün vermeyen anlayışımız ile eğitime gereken önemi vererek nitelikli eleman ihtiyacını alt yapıdan yetiştirmeye önem göstermiş ve sektörde hak ettiği yeri almıştır. 2005 yılından itibaren ISO 9001 kalite yönetim sistemi çerçevesinde faaliyetlerine hızla devam etmektedir. 2007 yılında PP PİNO PANO markası altında TS EN 60607 IP40 ve TSEN 62208 IP65 Standartlarına uygun modüler ve özel imalat panolar üretmeye başlamıştır.  

         ARGE çalışmalarına önem veren firmamız 2009 yılında ilk kez enerji altında kaset değiştirilebilen KASETLİ KOMPANZE sistemini tescilleyerek uygulamaya başlamıştır. 

      2010 yılında çok ekonomik, pratik ve uzak bölgelere nakli kolay ve stoklamaya uygun ölçülerde paketlenebilenMODÜLER KUTULAR ’ı tescilli olarak üretmeye başlamıştır.

 

            İlkemiz kalite odaklı üretim anlayışı ile hızlı montaj yapma imkânı sağlayan ve kısa teslim süreli pano imalatıyla müşterileri memnuniyetini ön planda tutmaktır.