Tosun Tarım Makinaları - Kimdir

Yem Karma, Silaj Paketleme, Ahır Sıyırma ve Gübre Pompası Üreticisi

Gelişen ve genişleyen tarım potansiyelimize paralel olarak, günümüz teknolojisine uygun tarım makinelerine duyulan ihtiyaçlar sürekli artmaktadır.

Tarım makinaları üretimine 1978 yılında Tire Küçük Sanayi sitesinde 40 m² bir imalathanede başlayan firmamız, 30 yılı aşkın deneyim ve tecrübesi ile yurtta ve dünyada gelişen tarım teknolojilerinin yakın takipçisi olmaya özen göstermiştir. Teknolojinin gelişimine ayak uydurarak kendinisini sürekli yenilemiş, yapmış olduğu yatırımları ile yeni üretim kalemleri ile ülkemizde ilkleri gerçekleştirmiştir.

Ülkemiz çiftçisinin hizmetine ilk Tek Sıralı Mısır Silaj Makinasını yine ilk Yem Karma ve Dağıtma Römorku'nu sunmaktan gurur duyuyoruz ve çiftçilerimize yeni teknolojileri aynı şekilde sunmaya devam ediyoruz.

Verimlilik artırma ve çiftçimizin teknolojiye adaptasyon ve ulaşabilirliğini kolaylaştırmak amacı ile müşteri memnuniyetini her şeyin üzerinde gören sağduyulu, katılımcı, yenilikçi ve tecrübeli yönetici ve teknik kadrosu, yaygın dağıtım ağı ve bilinçli müşterileri ile ülke tarımının ilerlemesi için, payına düşen katkıyı başarıyla sağlamaya devam etmektedir.

Misyonumuz..

Paydaşlarımızın mutluluğunu sağlayacak çıktıları, ülkemizin, toplumumuzun ve insanlığın hizmetine sunmak.

Vizyonumuz..

Tarım makineleri sektöründe, uluslararası standartlardaki ürünlerimiz ve temel değerlerimiz ile bölgemizde lider bir üretici, ülkemizde güçlü, saygın ve örnek bir kuruluş, küresel ekonomide gelişmelere kayıtsız kalmayan bir oyuncu olmak.

Temel Değerlerimiz..

Evrensel ve toplumsal değerlere saygılı, yenilikçi, katılımcı insan kaynağımız temel sermayemizdir. Ürünlerimizi ve süreçlerimizi sürekli geliştirerek müşteri memnuniyetini sağlamak. Ülke, toplum ve çevre menfaatlerini gözetmek temel ilkelerimizdendir.