Anafor 12/17 PRO Koltuk Yıkama Makinası

Fiyat Sorunuz
Min. Sipariş 1

İlan No: #00184205
Kategori: Halı Koltuk Yıkama Makinesi
Marka: Safran Makine
Model Tipi: Anafor 12/17 PRO
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Türkiye
Teslim Durumu: Sipariş Üzerine
Konum: Maltepe Mah. / Adapazarı / Sakarya
Kısa Detay: 2 Yıl Garantili
Satış Detayı: Havale / EFT

Satıcıyla iletişim kur

MAY Makina

MAY Makina Kimya

Danışman : Mustafa A.

1200 Watt Koltuk Yıkama Makinası Anafor 12/17 Pro

Diğer koltuk yıkama makinası modellerinde standart çift fanlı birbirinden bağımsız çalışan vakum motorları bulunurken  12/17 pro  Anafor koltuk yıkama makinası içerisinde her biri 1200 watt emiş gücüne sahip çift fanlı , egzoz çıkışlı ,seri bağlantılı yüksek emiş gücüne sahip vakum motorları kullanılmaktadır.

Safran Anafor koltuk yıkama makinası ayrıca içerisine koyulan suyu 40 dereceye kadar ısıtabilmekte böylelikle daha kolay,  daha hızlı ve etkili temizlik yapmanızı sağlar.

Ayrıca Safran anafor koltuk yıkama makinası nın yanında satın alınabilecek halı yıkama aparatı ile yerinde halı yıkama işlemlerinde de kullanılmaktadır.

12/17 pro Safran anafor koltuk yıkama makinaları 25 kg lık ağırlığa sahiptir. Böylelikle taşınabilirliği kolaydır. Safran anafor koltuk yıkama makinaları son derece modern bir görüntüye sahiptir. Böylelikle yerinde halı ve koltuk yıkama hizmeti vermeye gittiğiniz yerlerde hem performansı ile hemde görüntüsü ile işletmenize değer katarak firmanızın profesyonelliğini yansıtır.

Safran anafor koltuk yıkama makineleri kirli ve temiz su tankı kapakları şeffaf polikarbonat malzemeden imal edilmiştir bu sayede vakum esnasında çekilen kirli su görünmektetir.Y üksek emiş basıncı sayesinde şeffaf kapak kısmında adeta anafor etkisi ile kirli suyun emişi gözlemlenebilmektedir. Anafor koltuk yıkama makinası fiyatları makine modellerine göre değişmektedir.

12/17 pro Safran Anafor koltuk yıkama makineleri 12 litre temiz ve 17 litre kirli su tankı kapasitesine sahiptir.

Safran anafor koltuk yıkama makinesi üzerinde 1 adet su ısıtma rezistansı düğmesi 1 adet su püskürtme motoru çalıştırma düğmesi ve 2 adet vakum motoru düğmesi bulunmaktadır.

Safran anafor 12/17 pro model koltuk yıkama makineleri ile standart olarak 1 adet polibarkon şeffaf emiş ağızlı koltuk yıkama makinesi aparatı ve 3 metre uzunluğunda hortum verilmektedir.

Safran anafor koltuk yıkama makinesi  %100 yerli üretimdir ve 2 yıl fabrikasyon hatalarına karşı garantilidir.

Anafor koltuk yıkama makinası kullanırken kullanılması gereken deterjan köpük kontrollü olmalıdır.

Safran anafor koltuk yıkama makinası nda Koltuk yıkama makinaları için geliştirilen May gold koltuk yıkama makinesi deterjanını kullanmanızı tavsiye etmekteyiz.

Koltuk yıkama makinası fiyatları araştırılırken dikkat edilmesi  gereken hususlardan bir tanesi de yedek parça fiyatlarıdır. Anafor koltuk yıkama makinesi yedek parçaları emsalleriyle kıyaslandığında çok daha ekonomik ve uzun ömürlüdür.

Anafor 12/17 PRO Koltuk Yıkama Makinası Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır. İlk yorum yapan sen ol!
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin