Spray Tipi Çözümler

Fiyat Sorunuz
Min. Sipariş 1 Adet

İlan No: #00231055
Kategori: Soğutma Spreyi
Marka: AİS
Model Tipi: CRC
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Türkiye
Teslim Durumu: Stokta Var
Konum: İkitelli OSB Mah. / Başakşehir / İstanbul
Satış Detayı: Havale / EFT, Görüşülür

Satıcıyla iletişim kur

AİS Mühendislik

AİS Mühendislik San. Tic. Ltd. Şti.

Danışman : Ais M.

AİS

CRC Spray Tipi Çözümler

 

CRC Industries sanayi, otomotiv ve elektro segmentleri için kimyasal ürünlerin dünya çapında bir tedarikçisi konumundadır. Şirket, Amerika Birleşik Devletleri, Belçika, İngiltere ve Avusturalya’da merkezi dört faaliyet gruptan oluşmaktadır. CRC Industries Europe ISO 9001 sertifikalıdır.

AİS Mühendislik olarak biz, tüm Türkiye için CRC markasının bakım spreylerini siz müşterilerimize tedarik etmekteyiz.

Çok amaçlı hızlı yağlayıcı ve pas sökücü sprey. Yüksek nüfuz etme kabiliyeti. Yüksek performanslı yağlayıcı. Mükemmel rutubet giderici. En hızlı ve etkili pas sökücü. Metalleri korozyon ve pastan koruyucu. En etkili temizleyici. Suyun, başta araç motorları olmak üzere bütün sistemdeki olumsuz etkilerini önler Metale yapışan özelliği, düşük yüzey gerilimi, en ufak kalitelere girebilmesi, metal yüzeylerin korunmasında eşsiz kılmaktadır. Suyun yerini alması ve uygulandığı yüzeyin suyla temasını önlemesi nedeniyle, her türlü malzeme, ekipman, kablo sistemleri ve motorda suyun olumsuz etkilerini önler ve giderir. Sprey dolum teknolojisi sayesinde aktif malzeme kullanım oranı diğer ürünlerde %50 iken CRC 5-56’da %97’dir. Otomotivde, ateşleme sistemleri, distribütörler, akü başları, bujiler, somun ve cıvıtalar, cam mekanizmaları, kapı kilidi ve açma kolları, kauçuk ve plastik parçalar üzerinde kullanılabilir.

CRC 3-36 (500ML)

Kısa sürekli korozyon önleyici. Kapalı ortamda 6 aya kadar koruma sağlar. Suyu uzaklaştırma ve yağlayıcı özelliğe sahip çok-amaçlı korozyon önleyicidir. Suya ve oksijene karşı ince, gözle görülmeyen ve uzun-süre dayanan bir koruyucu film oluşturur. Ürünün en küçük gözenekler ve çatlaklar içine işlemesini sağlayan mükemmel nüfuz özelliğine sahiptir. Metalik parçaları kapalı ortamda depolandıkları zaman kısa bir süre için korozyona karşı korur.

CRC LECTRA CLEAN (400ML)

Trikloretilen içermez, çoğu ağır hizmet uygulamalarında etkin olan benzersiz, bilimsel olarak formülize edilmiş bir temizleyici / yağ çözücüdür. Mekanik ekipmanların daha verimli çalışması için gresi, yağı ve çamuru hızla çözer. Yanıcı değildir.

CRC N.F. ELECTRONİC CLEANER (250ML)

Elektrikli veya elektronik parçalardaki hafif kirleticiler için yanıcı olmayan solvent temizleyicidir. Kapatmanın imkansız veya çok pahalı olduğu her tür elektrikli ve elektronik bileşeni temizlemek ve yağdan arındırmak için uygun, benzersiz, yanıcı olmayan hassas bir temizleyicidir. Özellikleri: Kontaklardaki tortulara hızla nüfuz eder ve gevşetir. Arklanma ve sızıntı riskini ortadan kaldırır. Kırılgan malzemelerle uyumludur. Çoğu teknik plastikle uyumludur. Buharlaşmadan sonra kalıntı kalmaz. Yanıcı karışımı sayesinde kullanımı güvenlidir. Düşük Küresel Isınma Potansiyeli (GWP).

CRC CONTACT CLEANER FPS (500ML)

Etkin hassas temizleyici. PCB’ler ve elektronik ekipmanlar üzerinde kullanılmak üzere kalıntı bırakmayan kontak temizleyicidir. Enerji verilmiş ekipmanlar üzerinde kullanılmaz. Gıda işleme alanında veya işleme dışı alanlarda elektrikli ve elektronik ekipmanlar için bir temizleyici olarak tasarlanmıştır.

CRC QD-CONTACT CLEANER (500ML)

Elektrikli ve elektronik parçalar üzerindeki hafif kirler için alev-almaz çözelti temizleyici. Elektronik ekipmanların temizlenmesi için hızla kuruyan çözelti karışımıdır. Pahalı hasar riskleri olmaksızın hassas elektrikli ve elektronik bileşenler için uygun bir hassas temizleme işlemi temin eder. CRC QD- Kontak Temizleyici düşük parlama noktalı çözeltilerin kullanılabileceği ve hassas plastiklerin bulunduğu yerlerdeki uygulamalar için formülleştirilmiş bir kararlı, iner, yüksek saflıkta çözelti temizleyicidir.

CRC DUST FREE 360 FPS (250ML)

Yüksek basınçlı toz giderici. Güçlü bir kuru soy gaz jeti ile tozu söken ve temizleyen etkin bir yüksek basınçlı sıvılaştırılmış gaz karışımıdır. Mikroskobik tozların neden olduğu arızaları, hizmet-dışı kalma durumlarını ve hasarları önler. Geriye hiç bir kalıntı veya yoğuşma bırakmaz. Gıda işleme alanında veya işleme-dışı alanlarda elektrikli ve elektronik ekipmanlar için bir temizleyici olarak tasarlanmıştır.

CRC FAST DRY DEGREASER (500ML)

Yüzeye yapışmış gresi, yağı çözen ve kirleri temizleyen, düşük parlama noktalı çok hızı kuruyan bir temizleyicidir. Tutuşabilir solventlerin kullanılabildiği yerlerdeki uygulamalar için tasarlanmıştır. Hassas plastikler (örneğin EPS, XPS, ABS) üzerindeki uygulamalardan önce veya plastiklerin çatlamasının bir problem oluşturabileceği yerlerdeki uygulamalardan önce test edilmesi önerilir. Büyük yüzeyler üzerinde kullandığınız zaman, uygun havalandırmayı temin edin.

CRC INDUSTRİAL DEGREASER (500ML)

Mekanik parçalar üzerindeki ağır kirler için solvent bir temizleyicidir. Parlama noktası 25 derece olan, güçlü, hızla buharlaşan temizleyicidir. Ekipmanlardan, makinelerden ve metal parçalardan gresi, yağı, kürlenmemiş yapıştırıcıları ve kirleri temizler. Büyük yüzeylere veya derin banyolara uyguladığınızda, parlama önleyici tedbirler almanız önerilir. Plastikler üzerinde kullanmadan önce test edilmesi önerilir.

CRC LECTRA CLEAN II (500ML)

Mekanik parçalar üzerindeki ağır kirler için yüksek parlama noktasına sahip solvent temizleyicidir. İyileştirilmiş uygulama güvenliği için 60 derecelik yüksek bir parlama noktasına sahip olan ağır-hizmet tipi temizleyicidir. Uzayan kuruma süresi ürünün daha uzun süre reaksiyona girmesini ve ağır kirlerin çözülmesini sağlar. Derin banyolarda ve ultrasonik derin banyolarda kullanıma uygundur.

CRC 5-56 PRO (500ML)

Nemi uzaklaştırır, ıslak motorları çalıştırır, elektrik arızalarını önler. Yağlar sıkışmış ve paslanmış mekanizmaları gevşetir. Özellikleri: Yağı, kiri ve gresi temizler.
Pas ve korozyona nüfus eder. Nemi dışarı atar. Temizler ve korur. Menteşeleri, kolları ve tekerlekleri yağlar ve gıcırdamayı durdurur. Yararları: Çok yüksek penetrasyon kabiliyeti Metalleri korozyona karşı koruyan ince bir film bırakır. Yüksek oranda su itici. Sürtünmeyi azaltır. Vida bağlantılarını serbest bırakır.

Spray Tipi Çözümler Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır. İlk yorum yapan sen ol!
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin