Dissilio Tx16 Çözündürme Ortamı Hazırlama Test Cihazı

Fiyat Sorunuz
Min. Sipariş 1 Adet

İlan No: #00206827
Kategori: İlaç Çözünme Sistemi Test Cihazı
Marka: Riggtek
Model Tipi: Dissilio TX16
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Türkiye
Teslim Durumu: Stokta Var
Konum: Maltepe Mah. / Zeytinburnu / İstanbul
Satış Detayı: Havale / EFT, Görüşülür

Satıcıyla iletişim kur

YGT Laboratuvar Cihazları

YGT Laboratuvar Cihazları San. Tic. Ltd. Şti.

Danışman : YGT L.

Riggtek Dissilio TX16

Çözündürme Ortamı Hazırlama Test Cihazı

SADECE AKILLI - GÜNLÜK İŞLERİNİZİ KOLAYLAŞTIRIN

Bu, Dissilio'yu ister geliştirme ister kalite kontrolünde kullanın, her şeyi akıllı çözümlerle Dissilio ile günlük işlerinizi basitleştirmeye yönelik her şeyi hedeflediğimiz anlamına gelir.

Güvenilir, esnek, yenilikçi ve kullanımı kolay

SIMPLY AKILLI öncelikle GÜVENİLİR anlamına gelir. ISO 9001: 2015'e göre kalite standartları, "Tasarım Yoluyla Kalite" ile birleştiğinde, devam eden laboratuvar maliyetlerini en aza indirmek için en yüksek doğruluk, performans ve güvenilirlik standartlarını garanti eder. Basitçe "Made in Germany". Doğal olarak, Avrupa, Amerika Birleşik Devletleri ve ilgili Farmakopelerin güncel spesifikasyonlarına uyulmaktadır. Dissilio, son teknoloji ürünü elektroniklerle çözünme test cihazlarında liderdir ve gelecekte modern laboratuvar ekipmanlarına yönelik artan talepleri güvenilir bir şekilde karşılamaya devam edecektir.

BASİT AKILLI aynı zamanda ESNEK anlamına da gelir. Dissilio TX16 eco ihtiyaçlarınıza göre esnek bir şekilde uyum sağlar. Örneğin, 12 ila 16 konumlu olarak mevcuttur - 6 ila 8 konumlu TX8 olarak, farklı karıştırma hızları için 4 motora kadar, Intrinsic, USP6, Immersion Cell gibi her türlü çözünme aksesuarları ve çok daha fazlası ( Dissilio Aksesuarları). En önemlisi, farklı imalatçı ve boyutlardaki gemilerle de mevcuttur. Çeşitli üreticilerin kaplarını kullanma olasılığı, dissolüsyon testindeki son ana değişkeni ortadan kaldırır ve Dissilio'ya geçerken çapraz doğrulamayı yalnızca bir biçim meselesi haline getirir. Farklı paketler, Dissilio'nuzu gerçekten ihtiyacınız olan işlevlerle sipariş etmenizi mümkün kılar. Örneğin, elektronik imza ile CFR uyumluluğu, FTP sunucularına yedekleme veya enerji tasarrufu seçenekleri gibi ek işlevler. İleride gereksinimlerinizin değişmesi durumunda, fonksiyonlar sonradan kolayca etkinleştirilebilir ve mekanik bileşenler sonradan donatılabilir. Gelecekte daha fazla özelleştirme seçeneği sunulacak ve herhangi bir zamanda uyarlanabilir veya rezerve edilebilir.  

BASİT AKILLI ayrıca YENİLİKÇİ anlamına gelir.Yenilikçi çözümlerimizle size yeni konfor sunuyoruz. Standart "Tarayıcı Arayüzümüz", Dissilio'nuza herhangi bir ek yazılım yüklemesi olmadan sadece web tarayıcı arayüzü üzerinden erişmenizi sağlar. Bu, çalışan yöntemlerin mevcut durumunu denetlemenizi veya yöntemleri iş yerinizden / PC'nizden uygun bir şekilde yönetmenizi sağlar. Ağınıza entegrasyon basittir ve ayrıca ek sürücü yüklemesi olmadan herhangi bir ağ yazıcısında raporların yazdırılmasını sağlar. Yazılım doğrulamasıyla zamanınızı boşa harcamayın, sadece tarayıcı arayüzünü kullanın. İsteğe bağlı "Kademeli işlev", tabletleri yerleştirmenizi ve kademeli zaman noktalarında numune almanızı kolaylaştırır. İsteğe bağlı "ebeveyn-çocuk işlevi", yöntemleri kolayca aktarmanıza olanak tanır,Kalifikasyon menüsü, bireysel adımlarda size rehberlik eder ve kalifikasyonu çocuk oyuncağı haline getirir . Ardından işlevlerin etkinleştirilmesi hızlı bir şekilde yapılır ve Dissilio'nuzu geleceğe hazır hale getirir. Modüler yapı, gelecekte daha ilginç varyantları mümkün kılacaktır.

BASİT AKILLI, son olarak KOLAY anlamına gelir. Bu, kolay kullanım ve çalıştırma ile ilgilidir. Otomatik merkezleme ve kenar koruması, USP1 ve USP2 arasında otomatik yükseklik ayarı, numune almak için kaplara kolay erişim, su banyosunun kolay temizlenmesi ve son olarak 7 üzerinden basit, sezgisel kullanım ile kapların güvenli bir şekilde yerleştirilmesiyle başlar. "dokunmatik ekran veya bilgisayardaki tarayıcı arabirimi. Tabii ki, Dissilio kolayca şirket ağına entegre edilebilir ve herhangi bir USB veya ağ yazıcısı kolayca bağlanabilir. Kürekler, sepetler ve diğer aksesuarlar için entegre çekmece gibi diğer birçok küçük ayrıntı kullanım kolaylığı dışında.

Dissilio'nun AKILLI ÖZELLİKLERİ şunları özetledi:

Disslio Broşürü

 

Tüm bu özellik ve işlevlerin tek bir amacı vardır - GÜNLÜK İŞLERİNİZİ KOLAYLAŞTIRIN!

Ayrıca, Dissilio'nun hem geliştirme hem de kalite kontrolünde kullanım için ideal ortağınız olmasını sağlarlar. Dissilio, bireysel gereksinimlerinizi karşılamak için esnektir, ilerlemenizi hızlandırmak için yenilikçidir ve diğer üreticilerin önceki dissolüsyon test cihazlarını kolayca değiştirmeye hazırdır. "Made in Germany" makine mühendisliğinde hassasiyete, tutkuya ve deneyime güvenin - Dissilio'nuza güvenin!

Broşürler, Bilgiler ve Videolar altındaki sağdaki açılır kutuda daha fazla bilgi bulunabilir. Mevcut aksesuarlar " Dissilio Aksesuarları " altında bulunabilir.

Ek sorunuz var mı? Size kişisel olarak yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. Bize bir e-posta yazmak veya bizi aramak için lütfen iletişim merkezimizi kullanın.

En önemli gerçekler - SADECE AKILLI:

%100 USP/EP/JP uyumlu

sağlam ve güvenilir

Geniş aksesuar yelpazesi

Sezgisel menü yapısına sahip 7" Dokunmatik ekran

PC üzerinden çalıştırma için Tarayıcı Arayüzü

Farklı üreticilerin kaplarının kullanımı

Ebeveyn-Çocuk-İşlevselliğine Sahip Akıllı Arayüzler

Elektronik imza ile CFR Uyumluluğu

Aksesuarlar için saklama bölmeleri gibi akıllı özellikler

Dissilio Tx16 Çözündürme Ortamı Hazırlama Test Cihazı Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır. İlk yorum yapan sen ol!
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin