25 Kva Dizel Yandong Ses İzalasyon Kabinli Otomatik Jeneratör Seti

Berksan | BRK-25Y

4.400 +KDV

Toplam 6 sayfa içerisinde 1. sayfayı görmektesiniz.

Jeneratör Popüler Ürünler

Jeneratör

Jeneratörler, elektrik ihtiyacı olan bölgelere güvenilir bir elektrik kaynağı sağlamak için kullanılan önemli cihazlardır. Jeneratör, çeşitli enerji kaynaklarıyla çalışabilirler; dizel, benzin, gaz veya rüzgar gibi. Elektrik kesintileri durumunda veya elektriğin sınırlı olduğu yerlerde, jeneratörler hızla devreye sokularak elektrik ihtiyacını karşılarlar. Jeneratörler, elektrik ihtiyacının geçici olarak karşılanması veya acil durumlarda hızlı bir çözüm sağlanması için ideal bir seçenektir. Elektrik kesintisi yaşanan bölgelerde ışıklandırma ve elektrik ihtiyacının karşılanması için kullanılan jeneratörler, çeşitli tiplerde ve kapasitelerde mevcuttur. Evlerden iş yerlerine, endüstriyel tesislerden açık hava etkinliklerine kadar geniş bir kullanım alanına sahiptirler. Jeneratörlerin devreye girmesi genellikle 8-10 saniye sürer ve elektrik kesintileri anında algılanarak otomatik olarak devreye girerler

Jeneratörlerin çalışma prensibi, elektromanyetik indüksiyon temeline dayanır. Jeneratörler mekanik enerjinin elektrik enerjisine dönüşümü esasına dayanır. Bu sayede, benzin, mazot gibi yakıtlarla çalışarak elektrik enerjisi üretirler. Güç kapasiteleri, jeneratörün watt değeri ile ölçülür. Elektrik ihtiyacının belirlenmesi ve buna uygun bir jeneratör seçimi önemlidir.

Taşınabilir jeneratörler, küçük boyutları ve sessiz çalışmalarıyla tercih edilirler. Ev tipi jeneratörler genellikle 5 kW güce kadar olan modellerdir ve temel elektrik ihtiyaçlarını karşılarlar. Ticari amaçlı kullanımlar için daha yüksek güç kapasitelerine sahip jeneratörler tercih edilir.

Jeneratör seçerken, kullanım alanı, güç kapasitesi, taşınabilirlik, yakıt tipi ve teknik özellikler gibi faktörler dikkate alınmalıdır. Bu sayede, elektrik ihtiyacının karşılanması için en uygun jeneratör seçilmiş olur. Endüstriyel tesislerde, acil durum güç kaynakları olarak, mobil kullanımlarda ve evlerde veya işyerlerinde yedek güç sağlamak için kullanılırlar. Özellikle doğal afetler veya elektrik kesintileri gibi acil durumlarda, jeneratörler hayati öneme sahip olabilir.

Jeneratör Fiyatları

Jeneratör fiyatları, bir dizi faktöre bağlı olarak değişir. Jeneratör fiyatları, güç kapasitesi, özellikleri ve markaya göre değişiklik gösterir. Dizel ve benzinli jeneratörler fiyat performansı açısından farklılık gösterebilir. Ayrıca, taşınabilirlik, ses seviyesi ve teknik özellikler gibi faktörler de fiyatları etkiler.

Jeneratör kiralama, geçici veya acil durumlarda elektrik ihtiyacını karşılamak için jeneratörün bir belirli süre için kiralanması işlemidir. Jeneratör kiralama hizmet, elektrik kesintileri, inşaat projeleri, etkinlikler, mobil saha çalışmaları gibi çeşitli durumlar için kullanılabilir.

Genel olarak, daha yüksek güç kapasitesine sahip jeneratörler genellikle daha pahalıdır. Ayrıca, taşınabilirlik özelliğine sahip olanlar veya ek özelliklerle donatılmış modellerin fiyatı da artabilir. Jeneratör fiyatları, genellikle değişken arasında değişiklik gösterebilir. Sıfır veya ikinci el jeneratör ihtiyacınızı karşılamak için, makinatürkiye.com ile güvenilir imalatçılardan veya yetkili tedarikçilerden satın alabilir, ayrıca yetkili servislerden destek alabilirsiniz.

Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin