Otomatik 3 Satır Tarih Kodlama Makinası

305
+KDV Min. Sipariş 1 Adet

İlan No : #00116305
Kategori: Hot Foil Kodlama Makinası
Marka: Renas Makina
Model Tipi: RHP-240
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Çin
Teslim Durumu: Stokta Var
Konum: Ünalan Mah. / Üsküdar / İstanbul
Kısa Detay: 1 Yıl Garantili
Satış Detayı: Havale / EFT, Kredi Kartı

Satıcıyla iletişim kur

Renas Makina

Renas Makina ve Otomasyon Sistemleri

Danışman : Musab S.

Kodlama Makinası

RHP-240 Yarı Otomatik Tarih Kodlama Makinası

 

Renas RHP-240 yarıotomatik tarih kodlama makinası

 

tarih kodlama makinası ile artık Pahalı ve sorunlu kodlama sistemlerini unutun..  Birçok ambalaj çeşidinize, inkjet kodlama makinalarına göre  9 kat daha hesaplı olarak kodlama yapabilirsiniz. yüksek bakım maliyetleri gerektirmeden, Üretim tarihi( URT), Son kullanma tarihi (SKT), Parti numarası (PRT), ağırlık, kilo, ürün çeşidi, fiyat gibi bilgileri kodlayabilirsiniz.

 

 

Renas RHP-240 yarıotomatik tarih kodlama makinası

 RDY-8 Manuel Tarih Kodlama Makinasından ayıran en büyük özelliği, kodlama işleminin bir motor tarafından yapılmasıdır. Kodlama işlemi için insan gücüne ihtiyaç duyulmamaktadır.
 

Renas RHP-240 yarıotomatik tarih kodlama makinasında

 iki farklı çalışma modu bulunmaktadır. Dilerseniz tetiklemeyi pedal ile yapabilir, yada zaman ayarı ile belirli aralıklarda çalıştırabilirsiniz. Kullanımı son derece basittir.
 

Renas RHP-240 yarıotomatik tarih kodlama makinası

 hot foil Sıcak transfer teknolojisi ile ribon şeritte bulunan karbonu ambalajınızın üzerine işler, +90 dereceye kadar asla silinmez, özellikle laklı ve selefonlu alanlarda da rahatlıkla kodlama yapabilirsiniz. 

 ayrıca; 

  • baskılı/baskısız Karton, oluklu mukavva üzerine
  • Naylon,PET, PVC,PP,PE vb. malzemelerden üretilmiş poşetlere,
  • Dublex, monoplex, triplex ve laminasyonlu folyolara,
  • alüminyum folyolara
  • kuşe, sedefli, selefonlu etiket çeşitlerine,
  • ince pet yoğurt kapaklarına 
  • ve daha birçok ambalaj çeşidine de rahatlıkla kodlama yapabilirsiniz. Kodlama kalitesi çok iyidir, görsel açıdan inkjet makinalarda yada matbağa da basılmış hissi verir

karton, kuşe, PET, PVC, PP, Triplex malzemeler, PE karışımları, monplex, dublex, 
Renas RHP-240 yarıotomatik tarih kodlama makinası   sadece 7,5 kg ağırlığındadır ve 22cm2 yer kaplar, çalıştırabilmek için standart 220V/50 Hz elektrik yeterlidir. Bu sayede fabrikanızın yada atölyenizin çeşitli yerlerinde rahatlıkla kullanabilirsiniz. 

 

Renas RHP-240 yarıotomatik tarih kodlama makinası  kodlama maliyetleri çok düşüktür 30 mm genişlik X 150 metre uzunluğundaki yine firmamızdan çok uygun fiyatlara temin edebileceğiniz ribonu ile  3 satırda 10000 2 satırda ise 14000 kodlama yapabilirsiniz. 
 

Renas RHP-240 yarıotomatik tarih kodlama makinası   maksimum her satırda 14 karakter ile, randımanlı olarak 12 karakter ile çalışır. Toplamda 3 satır kodlama yapan makinamızda toplamda 42, randımanlı olarak 36 karakter kodlayabilirsiniz.  Makinamız ile birlikte yeterli miktarda (0,1,2,3,4,5,6,7,8,9, nokta, iki nokta üst üste) karakterleri ile  URT, SKT ve PRT harfleri ücretsiz olarak verilmektedir. Ayrıca diğer harf ve karakter ihtiyaçlarınız için lütfen bizimle irtibata geçiniz. Bir çok harf ve karakter firmamızda stoklu olarak bulunmaktadır. 
 

Örnek kodlama:

URT: 27.11.2015
SKT: 27.11.2018
PRT: 45544

 

 

Makinamız 1 yıl boyunca Fabrikasyon hatalara karşı garantilidir. Renas RHP-240 yarıotomatik tarih kodlama makinası   firmamızın tüm yedek parçalarını yüksek stokla çalıştığı ürünlerimizden birisidir. Hesaplı yedek parça maliyetleri ile RHP-240 Uzun Yıllar işletmenize sorunsuz olarak hizmet eder. 
Makinamızın bakım setinde;
1 adet Cımbız
yeterince sayı içeren sayı takımı
yedek sigortalar
1 adet yedek rezistans

Otomatik 3 Satır Tarih Kodlama Makinası Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır.İlk yorum yapan sen ol!