Otomatik Dikey Paketleme Makinesi / Video

MF Tecno Srl. MF 52 Otomatik Dikey Paketleme Makinesi
 

MF Tecno'nun ürettiği dikey paketleme makineleri, çeşitli üretim alanlarında hizmet vermektedir; küçük ölçekli üretimden büyük ölçekli üretime kadar geniş bir yelpazede kullanılmaktadır. Bu makineler, farklı formatlarda olan ürünlere uygun olarak tasarlanmış olup, piyasadaki farklı müşteri taleplerini karşılamak üzere geliştirilmiştir. Geniş aksesuar seçenekleri ile her türlü film ve ürünle (en güçlü olanlar dahil) uyumlu çalışabilirler.

MF Tecno'nun dikey dolum makineleri, esneklik, inovasyon ve güvenilirlik gibi teknolojik sentezleri temsil eder. Ar-Ge birimleri, en karmaşık ve ileri teknolojili sistemlerden başlayarak, kullanımı basit ve ekonomik üretim süreçlerine kadar çeşitli teknik çözümler sunar. Bu, teknolojik olarak gelişmiş, esnek, güvenilir ve yüksek kaliteli ürünlerin ortaya çıkmasını sağlar.

Bu makineler, en yüksek kalitede parçaların kullanılması ve özel sürücüler tarafından kontrol edilen brushless AC motorlar sayesinde mekanik hareketlere önem verir. Ayrıca, otomasyon ve elektronik parçalara özel bir önem verilerek makinelerin güvenli ve güvenilir bir şekilde çalışması ve verimli sonuçlar elde etmesi sağlanır. Bu özellikler, bu makinelerin diğer paketleme makinelerinden ayrılmasını sağlar.

 

Teknik Özellikler:

Salda Tipo/Saldırma Türü: Impulse
Maksimum Torba Boyutu: 300x400 mm
Maksimum Bobin Boyutu: 700 mm
Maksimum Bobin Çapı: 400 mm
Tasarlanmış Hız: 60 torba/dakika
Kurulu Güç: 6 Kw
Hava Tüketimi: 30 lt/döngü
İşletme Basıncı: 6 bar
Ağırlık: 2200 Kg
Motor: Brushless
Boyutlar: L. 1100 / P. 2200 / Y. 1700 mm

 

 
 
 
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin