Pilavcım Model Pilav Arabası

Fiyat Sorunuz
Min. Sipariş 1 Adet

İlan No: #00235570
Kategori: Pilav Arabası
Marka: Emart Makine
Model Tipi: Pilavcım
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Türkiye
Teslim Durumu: Sipariş Üzerine
Konum: Çobançeşme Mah. / Bahçelievler / İstanbul

Satıcıyla iletişim kur

Emart Makine

Emart Makine ve Servis Ekipmanları Ltd. Şti

Danışman : Erman S.

Pilavcım

Pilav Arabası

Sokak lezzetleri denildiğinde akla ilk gelenler pilav arabası ve nohutlu pilav, tavuklu pilav kombinleridir. Neredeyse her semtte bir pilavcı bulmak mümkündür.

Gecenin bir vakti acıkanların gözü ilk olarak pilav arabası arar. Yıllardır. Seyyar araba satışı yapanların en sık tercih ettiği yiyecekler, doyurucu pilav ve beraberindeki nohut, tavuk ya da ayrandır. Elinin lezzeti sağlam olan biri için bu iş maliyeti az getirisi çok bir gelir kapısıdır. Hijyen ve yasal sorumluluklar yerine getirildiğinde asgari ücretin birkaç katı kazanç elde edilmesi mümkündür.

Pilav arabası Kadıköy, Taksim gibi 24 saatin büyük bir kısmının aktif olduğu semtlerde çok sık karşımıza çıkar. En ekonomik, pratik ve kazançlı seyyar işlerden biri olan pilav arabası işi, Türkiye’nin her yerinde yapılabilir.

Pilav Arabası İmalatı

Pilav arabası en ucuz maliyetle sahip olunabilen seyyar araçlar arasındadır. Emart tarafından tasarlanan pilav arabaları pilavın taze ve sıcak kalmasını sağlayan ısıtma sistemiyle üretilir. Kapasitesi ve tasarımı tercihe göre belirlenen ürün, tente sayesinde hava şartlarının olumsuzluklarından korunma sağlar. Uzatılabilen tezgahı ve depolama alanı bulunan pilav arabaları fayton tekerlekleriyle tamamlanan bir tasarıma sahiptir. Açılır kapanır cam sistemleri, sürgülü şekilde de tamamlanabilmektedir.

Pilav Arabası Fiyatları

Motorlu, bisikletli ve elektrikli modelleri olan pilav arabaları fiyatları da değişiklik göstermektedir. Pilav arabası arayanlar genelde ikinci el olarak ürün bakar ancak sıfır bir ürün almanın maliyeti de çok değildir. Minimum sermayeyle kazanç getirmesi kolay olan seyyar pilav arabası Emart’ın fark yaratan tasarımlarıyla gerçek bir iş yeri hale geliyor. Işıklandırmalar, kapasite ayarı ve istenilen yazının yazılabileceği özelleştirilmiş alanlar yaratılması için özel tasarım ürünler yapılabilir.

Seyyar pilav arabası fiyatları bu işe yatırım yapacak kişiler için son derece ekonomiktir. Bir yiyecek içecek firması, daha fazla müşteri çekebilmek için pilav arabalarını stant olarak kullanabilir. Ya da etkinliklerde yiyecek temin edilmesi için pilav arabası tercih edilebilir.

Emart pilav arabası çeşitlerinde özel tasarım ve isteğe bağlı üretim yapılmasını sağlıyor. 1 yıl garantili olarak satın alınan ürünler, teknik servis desteğiyle alıcıya teslim ediliyor. Paslanmaz malzemelerden üretilen Emart® ürünleri, seyyar arabalardan stantlara kadar birçok eğlenceli yiyecek alanları yaratır.

Pilavcım Model Pilav Arabası Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır. İlk yorum yapan sen ol!
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin