VTH-RJE3300E Panel Ebatlama Makinası

Fiyat Sorunuz
Min. Sipariş 1

İlan No: #00178546
Kategori: Panel Ebatlama Makinası
Marka: PRF Makina
Model Tipi: VTH-RJE3300E
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Türkiye
Teslim Durumu: Stokta Var
Konum: İkitelli OSB Mah. / Başakşehir / İstanbul
Kısa Detay: 1 Yıl Garantili
Satış Detayı: Görüşülür

Satıcıyla iletişim kur

PRF Makine Ağaç İşleme Makineleri

PRF Makine Ağaç İşleme Makineleri San. ve Tic. A.Ş.

Danışman : Neslihan E.

 

Uygulama:

Ahşap mobilyalar, alüminyum mobilyalar, akrilik, yapay kayrak ve ambalaj tahtası, vb.

Avantajları:

  • Yüksek hassasiyet:  Makine gövdesi testere  taşıyıcısı  Alman teknolojisini benimser,    kremayer ve  pinyon şanzıman ve redüktör kontrolünün  mükemmel kombinasyonu,  testere hassasiyeti ±0.15 arasındadır  ve   farklı iş parçası genişliği için otomatik konumlandırma ve testere işlemi gerçekleştirilebilir.
  • .PLC kontrol sistemi: Testere planını düzenleyebilir ve yönetebilir ve çeşitli testere yazılımları, barkod yönetim yazılımları ve otomasyon sistemleri ile bağlantı kurabilir .
  • .Ana ve oluk testerelerinin bağımsız olarak kaldırılması: Maine testeresi Igarashi motor 15KW ve oluk testere 2.2KW benimser. Maksimum çalışma kalınlığı 90mm'ye ulaşabilir. Kesme hızını arttırırken, testere bıçaklarının yükünü azaltarak daha dayanıklı ve stabil hale getirir .
 
   Ana Yapılandırma
  • Ana yapı Alman Homag tasarımını benimsiyor. Yüksek kaliteli çelik seçin, ana gövdenin stabilitesini ve hizmet ömrünü etkili bir şekilde sağlamak için yüksek yoğunluklu kaynak teknolojisini ve tavlama işlemini benimseyin.
  • INVT servo sürücü kelepçesi yüksek performanslı pnömatik besleme kelepçeleri, hassas servolarla tahrik edilir ve konumlandırılır.
  •  Hava yüzer çelik masa yapısı Çalışma masası, levhaların çizilmesini etkili bir şekilde önleyebilen ve tabakanın hareketini daha kolay hale getirebilen pnömatik yüzer bilyalı masayı benimser.

  • Alman SLM çelik kayış kılavuzu Çelik kemer kare rayı sertleştirilmiştir ve deforme olması kolay değildir, yüksek toz geçirmezdir ve çalışma istikrarlı ve hassastır.

  •  Elektronik cetvel manyetik indüksiyon cihazı Alman elektronik cetvelinin kapalı döngü hassas telafisi benimsenmiş, kompanzasyon toleransı 0,02 mm'± ve yüksek hassasiyetli ithal dişli ve pinyon besleme mekanizması benimsenmiştir.

  • Bilgisayar dokunmatik ekranı Tüm süreç bilgisayar tarafından otomatik olarak yönlendirilir ve testere planı düzenlenebilir ve yönetilebilir,   bu da  işlem doğruluğunu büyük ölçüde artırır ve hata oranını azaltır.  Büyük  19 inç dokunmatik ekran, yüksek çözünürlüklü visual efektleri ve daha pürüzsüz, çeşitli testere optimizasyon yazılımlarıyla uyumlu olabilir. Segmentin yerleşimi optimize edildi ve hammaddelerin kullanım oranı önemli ölçüde iyileştirildi.
  • Elektrik Kontrol Sistemi Yerli tanınmış INVT servo motorlar ve invertörler, kontrol komutlarını hızlı ve doğru bir şekilde yerine getirebilir ve yüksek  kinetik enerji ve yüksek   hassasiyete sahip hassas kare ray bağlantılarıyla  tasarlanmıştır.b.  Tayvan Yonghong PLC + dokunmatik ekran, yüksek kaliteli, istikrarlı ve dayanıklı.
 
 

VTH-RJE3300E Panel Ebatlama Makinası
VTH-RJE3300E Panel Ebatlama Makinası Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır. İlk yorum yapan sen ol!
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin