İmalat Sanayi Makinaları ve Ekipmanları kategorisi aramanızda 2739 adet ilan bulundu

Zımba Teli Üretim Makinesi

Aleminsan | ST100

28.000

Cnc Şekilli Bayraklı Model Cam Kesim Masası

Santimetre Makina | SMC-GC3

25.000 +KDV

Bulaşik Ve Çamaşir Maki̇nesi̇ Kokusu Kapsül Üreti̇m Maki̇nesi̇

Aleminsan | ASD100

100.000 FOB Fiyatı

10000 Taş/Saat 3D Muma Taş Dizme Makinası

Trend Stone | 3D

30.000 +KDV

12 W Manuel Eps / Strafor Tel Giyotin Kesme Makinası

ESP Mühendislik | E-SK001

49.800

SMC-APE Cnc Vitray Kontür Makinesi

Santimetre Makina | SMC-APE

7.500 +KDV

Özel Üretim PVC Bantlı Konveyör

3B Proje | 3B-BK02

1.300

Sensörlü Konveyör Sistemleri

3B Proje | 3B-KS007

1.500 +KDV

Koli Taşıma Konveyör Sistemleri

3B Proje | 3B-KS006

900 +KDV

Ø1200 mm Tek Katlı Kapalı Sistem Toz Eleme Makinesi

Ertuğrul Ticaret | E-TE001

5.190 +KDV

BS2021 Otomatik Boyama Sistemleri

Özem makine | BS2021

550.000 +KDV

Açılır Tip Pvc Bantlı Konveyör

3B Proje | 3B-PK001

950 +KDV

Z Tipi Fırfırlı Pvc Bantlı Konveyör

3B Proje | 3B-PK004

2.500 +KDV

L Tipi Modüler Bantlı Konveyör Sistemleri

3B Proje | L Tipi

2.000 +KDV

L Tipi Modüler Bantlı Konveyör Sistemi

3B Proje | L Tipi

800 +KDV

YBT2021 Yaş Boya Tesisleri

Özem makine | YBT2021

80.000 +KDV

Tel Bantlı Kurutma Konveyör Sistemleri

3B Proje | 3B-KS002

1.800 +KDV

2000x2000X1200 mm Strafor Eps Xps Söve Kesim Makinası

Murtech Makine | M-SK001

165.000 +KDV

8000 Taş/Saat 3D Muma Taş Dizme Makinası

Trend Stone | 3D

25.000 +KDV

Rapide S40 Taş Yünü Kesim Makinası

Murtech Machine | Rapide S40

510.000 +KDV

Fan Soğutmalı Konveyör Sistemi Enjeksiyon Sonrası Ve Sıcak Çıkan Ürünleri Soğutma İşlemi

Fima Makina | FM1000F Serisi

3.000

Toplam 77 sayfa içerisinde 1. sayfayı görmektesiniz.

İmalat Sanayi Makinaları ve Ekipmanları Popüler Ürünler

İmalat Makinaları Kullanım Alanları 

İmalat Makinaları ham maddeleri işleyerek tüketim mallarına, ara mallara ya da yatırım mallarına dönüştüren sanayi koludur. Cnc işlem merkezi, torna tezgahları gibi makinaların içinde bulunduğu talaşlı imalat tezgahları; metal şerit testere, daire testere gibi makinaları içinde barındıran metal kesme makinaları, MIG/MAG kaynak makinaları, unta kaynak makinaları gibi kaynak makinaları; boyama sistemleri, boru profil makinaları, kuyum makinaları ve daha fazla imalat makinaları sayfamızda sizleri bekliyor. İmalat makinaları sektörünün en iyi firmaları, en kaliteli ürünlerini size ulaştırmak için bu sayfada topladık. Firma bilgileri, imalat makinaları detayları, işlevleri ile ilgili merak ettiğiniz tüm soruların cevabına bu sayfadan ulaşabilirsiniz. 6000’den fazla sıfır ve ikinci el seçenekleri ile ihtiyacınızı en iyi karşılayacak imalat makinaları için buradayız. Yüzlerce marka ve model, satıcıya anında ulaşabilme imkanı ile İmalat Makinaları kategorisinde. İmalat makinaları üretimi çok basit bir iştir; işletme sahibi, nihai ürün üretmek için hammadde veya bileşen parçaları satın alır.

Hammadde ve ticari malların üretimi, işlenmesi veya hazırlanmasına dayanan üretim ve ticaret dalı. Bu, tüm yiyecekleri, kimyasalları, tekstilleri, makineleri ve ekipmanları içerir. Bu, çıkarılan cevherlerden çıkarılan bütün rafine metalleri ve mineralleri içerir. Bu, tüm kereste, odun ve kağıt hamuru ürünlerini içerir. Makine İmalatı alt sektöründeki Endüstriler, iş yapmak için dişlilerin ve kolların uygulanması gibi mekanik kuvvet uygulayan son ürünler yaratır. Makine imalatı için bazı önemli işlemler, metal parçalarının şekillendirilmesinde kullanılan dövme, damgalama, bükme, biçimlendirme ve işlemedir. Kaynak ve montaj gibi işlemler, ayrı parçaları birleştirmek için bir araya getirilir. 

Bir fabrika, üç tip üretim üretiminden birini işletir:

Stoka Üretim (MTS)  - Bir fabrika, stok mağazalarına ve showroomlara makinaları üretmektedir. İmalat makinaları için piyasayı tahmin ederek, üretici önceden üretim faaliyeti planlayacaktır. Çok fazla makina üretiyorlarsa, fazladan zararla satmaya ihtiyaçları olabilir ve çok az  üretmede piyasayı kaçırabilir ve maliyetleri karşılayacak kadar satmayabilirler.

Sipariş Verme (MTO)  - İmalat makinaları üreticileri, imalat makinaları stok üretmeden önce imalat makinaları siparişi bekler. Envanterin kontrol edilmesi kolaydır ve imalat makinaları sahibinin piyasa talebine güvenmesine gerek yoktur. Yine de imalat makinaları müşterisi bekleme süresi uzundur ve imalat makinaları üreticisinin fabrikayı üretimde tutmak için sürekli bir imalat makinaları sipariş akışına ihtiyacı vardır.

Montaj Yap (MTA)  - Fabrika, montaj siparişlerini öngörerek bileşen parçaları üretmektedir. Bunu yaparak, üretici müşteri siparişlerini yerine getirmeye hazırdır, ancak siparişler gerçekleşmezse, üretici istenmeyen parça stokuna sahip olacaktır

Risklerin Kontrol Altında Tutulması Anahtardır

Üç tip imalatta da riskler var ; arzı çok artarsa, piyasayı su basar, fiyatta bir düşüşe ve kârda bir düşüşe neden olursunuz. Talebi karşılamamak suretiyle müşterisi, üreticisine satışlarda düşüşle başka bir yere gidebilir. İmalat makinaları başarılı üretimde kalite kontrolü de büyük bir faktördür. Üreticinin baştan sona ürün kalitesini yakından takip etmesi ve birçok test yapması gerekir. Hata olursa, uzun vadeli sonuçlar ciddi olabilir.

Bir imalat işletmesi, kaliteli bir ürünün karmaşık montajı için birçok parçaya veya basit bir iyiliği yapmak için çok azına ihtiyaç duyabilir. Üretim maliyetlerini minimumda tutmak, iyi kalite kontrolüne ve mükemmel satış yönetimine sahip olmak, her türlü imalat riskini azaltmak için anahtardır.