Dbf Makine - Kimdir

Otomatik Araç Yıkama Sistemleri, Endüstriyel ve Ticari Araç Yıkama Sistemleri, Otobüs Tanker ve Tır Yıkama Makineleri, Raylı Sistem Yıkama Makineleri, Su Arıtma ve Geri Kazanım Sistemleri, Tarımsal Sera Tesisleri üretimi ve satışını yapmaktadır.

Alser Makine Hakkında

ALSER Makine, 1993 yılında İzmir Ege Serbest Bölgesi içinde üretim ve ticari faaliyetlerine başlayarak, innovasyon ve AR-GE departmanlarına yaptığı yatırımlar ile bugün Dünya çapında bir firma haline gelmiş olan DBF markasının üreticisidir.

ALSER Makine olarak biz; müşteri taleplerine göre aksesuar ilave edilen Endüstriyel ve Ticari Otomatik Araç Yıkama Makineleri, Binek Aracı, Otobüs, Araba Yıkama Makineleri, Tren Yıkama Makineleri, opsiyonel tasarlanan farklı boylardaki İş Makinesi Yıkama, Treyler ve Tanker Yıkama Makineleri üretmekteyiz. Bunların yanı sıra Atık Su Geri Kazanımı, Arıtma, Hobi seraları, Sera Konstrüksiyonları da dahil olmak üzere çevresel tesisleri de başarıyla yapmaktayız.
Deneyimli ve uzman kadrosu, müşteri memnuniyeti odaklı profesyonel çözümleri ile Türkiye’nin , sektöründe ilk firması olarak ülkemizi yurtdışında temsil etmektedir. Sektörünün dünya temsilcileri ile birlikte yaptığı ortak çalışmalar, distribütörlükler ve hergün sınırları daha da artan pazar payı ile global bir firmayız.

ALSER Makine; Makinelerimiz CE Belgeli olup, ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi ve ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi belgelidir.