120-310 Kg / Saat Kuru Pasta Dökme Makinesi / Video

 120-310 Kg Kuru Pasta Ve Kurabiye Makinası
39 Görüntülenme
Pasfil Makine San. Ve Tic. Ltd. Şti
tarafından 29.03.2024 tarihinde eklendi.

 120-310 Kg Kuru Pasta Ve Kurabiye Makinası

Çeşitli Ürünler İmalatı: Max Drop kuru pasta dökme makinesi, kuru pasta, landöşe, kurabiye, makaron, beze, ekler, pataşu, muffin kek, pandispanya, kedi dili, bisküvi gibi dolgusuz, yumuşak ya da sert hamurlu ürünlerin üretimini sağlar.

  • Çok Yönlü Kullanım: Döner kafa özelliği sayesinde dalgalı ürünlerin yanı sıra çok katmanlı yapıda yüksek kurabiye üretimi de mümkündür.

  • Kompakt Tasarım: Makinenin kompakt boyutları, küçük çalışma alanları için idealdir. Hermetik hamur işleme kafaları, farklı hamur tiplerinin işlenmesini sağlar.

  • Geniş Uygulama Alanı: Max Drop kuru pasta dökme makinesi, fırın, pastane, catering firmaları, gıda üretim fabrikaları gibi çeşitli tesislerde kullanılabilir. 40x60 ve 60x80 tepsi boyutlarına uyumlu olup, saatte 120-310 kg arasında ürün şekillendirme kapasitesine sahiptir.

  • Yüksek Kalite ve Dayanıklılık: Paslanmaz çelikten yapılmış, servo motorlar ve hava geçirmez hazne gibi özelliklerle donatılmıştır. Üretimde hassasiyet ve uzun ömürlü çalışma sağlar.

  • Özel Şekillendirme: Bronz kalıplar sayesinde özel şekillerde kuru pasta çeşitlerinin üretimi mümkündür. Servo motorlarla ayarlanabilir hız kontrolleri, üretimde hassasiyet sağlar.

  • Çok Yönlülük: Max Drop kuru pasta dökme makinesi, birinci sınıf ve üst düzey bir makinedir. Mitsubishi markalı kontrol ve otomasyon sistemine sahip olup, kullanıcı dostu dokunmatik panel ile kontrol edilir.

  • Özel Ürünler İçin Uygun: Vejetaryen, glütensiz veya laktoz içermeyen özel ürünlerin üretimi için idealdir. Özel hazne yapısı, hamurun dozajlama sırasında ısınmasını engeller.

  • Kolay Kullanım ve Bakım: Temizlenmesi, montajı, bakımı ve onarımı kolaydır. Kullanıcıların iş yükünü azaltır ve üretim süreçlerini optimize eder.

 
 
 
 
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin