60 Litre Karıştırıcılı Pişirme Makinası

Fiyat Sorunuz
Min. Sipariş 1 Adet

İlan No: #00236903
Kategori: Karıştırıcılı Pişirme Makinası
Marka: Pasfil
Model Tipi: Small C60
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Türkiye
Teslim Durumu: Stokta Var
Konum: Merkez Mah. / Çekmeköy / İstanbul
Satış Detayı: Havale / EFT, Görüşülür

Satıcıyla iletişim kur

Pasfil Makine

Pasfil Makine San. Ve Tic. Ltd. Şti

Danışman : Pasfil M.

60 Litre Karıştırıcılı Pişirme Makinası

Small C60 karıştırıcılı pişirici ve cooker ile risotto, ganaj, kroket, ragu, beşamel, churros, pataşu, ekler, krema, şekerleme hamurları, sos, çorba, konsantre gıda, şerbet, etli, tavuklu veya sebzeli iç harç gibi ürünleri hazırlayabilirsiniz. Bu nedenle, bu cihazı cooker, ısıtıcılı mikser, mikserli pişirici, cooker mikser, pişirici mikser, kettle, mikserli kettle veya karıştırıcılı kettle olarak da adlandırabiliriz.

Small karıştırıcılı pişirici ve mikserli pişirici, elektromekanik kontrollerle yönetilen, 2 hız seçeneği bulunan, çıkarılabilir alt ve üst kazanı için sıyırıcı karıştırıcısı olan bir makinedir.

Pişirici mikser ve ısıtıcılı mikserin kullanımı oldukça basit ve kolaydır. Catering firmaları, tatil köyleri, oteller, merkez mutfaklar, restoranlar ve pastaneler için idealdir. Tüm tatlı ve tuzlu tarifleriniz için tercih edilebilir. Tamamen paslanmaz çelikten yapılan bu elektrikli cihaz, gıda endüstrisinde farklı ürünleri hazırlamak ve pişirmek için uygundur.

Isıtıcılı karıştırıcı ve karıştırıcılı pişirici bain-marie pişirme yöntemiyle çalışır. Pişirme konsepti, içindeki termik yağın kazan etrafında dolaşımına dayanır. İtalyan yapımı olan bu kaliteli ve güçlü cihaz, kullanıcı dostudur ve çok az bakım gerektirir. Mükemmel sonuçlar sağlar.

Pişirici mikser ve mikserli pişirici, kazanın alt ve kenarlarında teflon sıyırıcılara sahiptir. Çıkarılabilir, bulaşık makinesinde yıkanabilir karıştırıcısı vardır ve kolayca temizlenir.

Karıştırıcılı pişirici ve ısıtıcılı mikser, manuel olarak kontrol edilen el çarkı ile devrilip kolayca boşaltılabilir.

Small karıştırıcılı pişirici ve pişirici mikser, özellikle küçük ve orta ölçekli işletmeler için uygundur ve iki karıştırma hızı, orta-düşük yoğunluklu ürünlerin tüm gereksinimlerini karşılar.

Cooker ve cooker mikser, pişirme sıcaklığının ve alarmlı zamanlayıcının ayarlanması için bir elektronik termostatla donatılmıştır. Müşterinin ihtiyacına göre sipariş üzerine birçok opsiyonel aksesuar temin edilebilir.

Small C60 Teknik Özellikleri:
  • Model: Small C60
  • Makine Ölçüleri: 1360 x 850 x 800 mm
  • Makine Ağırlığı: 145 Kg
  • Makine Motor Gücü: 6450W
  • Makine Hazne Kapasitesi: 60L

60 Litre Karıştırıcılı Pişirme Makinası Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır. İlk yorum yapan sen ol!
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin