80-100 Kg / Saat Çift Hazneli Ravioli Makinesi

Fiyat Sorunuz
Min. Sipariş 1 Adet

İlan No: #00236907
Kategori: Ravioli Makinası
Marka: Pasfil
Model Tipi: Komby 160 DV
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Türkiye
Teslim Durumu: Stokta Var
Konum: Merkez Mah. / Çekmeköy / İstanbul
Satış Detayı: Havale / EFT, Görüşülür

Satıcıyla iletişim kur

Pasfil Makine

Pasfil Makine San. Ve Tic. Ltd. Şti

Danışman : Pasfil M.

80-100 Kg / Saat Çift Hazneli Ravioli Makinesi

KOMBY 160 DV ravioli makinesi ve makarna makinası, çeşitli makarna çeşitleri üretmek için kullanılabilir. Bu makineler, ravioli, uzun makarna, taze makarna, erişte, lazanya, çorbalık gibi ürünleri üretebilir. Bu çeşitliliği sağladığı için, ravioli makinası aynı zamanda erişte makinesi, çorbalık makinası, lazanya makinası olarak da adlandırılabilir.

KOMBY 160 DV çorbalık makinası ve makarna makinesi, hamur işleme ve karıştırma grubuna sahiptir. Makarna, tagliatelle, lazanya gibi çeşitli şekillerde makarna üretimine olanak sağlar. Ayrıca, et, peynir, balık ve sebzeli dolgular ile doldurulmuş çift katlı ravioli üretebilir. Makine şu bileşenlerden oluşur:

  • Çıkarılabilir şafta sahip ve 22 kg'a kadar karıştırma kapasitesine sahip tankla otomatik makarna hamuru açıcı.
  • 16 cm genişliğinde, dakikada 1,6 kg laminasyon yapabilen paslanmaz çelik silindirlerden oluşan otomatik hamur üretim ünitesi.
  • Çift yaprak ravioli makinesi, 16 cm genişliğinde ve 55 mm çapında silindirlere sahiptir. Bu makine, dolum miktarının ayarlanabilir olduğu, çeşitli şekillerin üretimine olanak tanıyan hızlı kalıp değiştirme özelliğine sahiptir. Ayrıca, 60'dan fazla ravioli kalıbı üzerine kalıplama yapabilir.
  • İstenilen boy ve ebatta lazanya, erişte, tagliatelle, uzun makarna, pappardelle gibi ürünleri otomatik olarak üreten bir makarna kesici. Bu ekipman, kesim kalınlığını, uzunluğunu ve genişliğini doğru bir şekilde ayarlayabilir.
  • Değiştirilebilir kalıplar ile ravioli üretimi yapılabilir.

Bu ekipmanlar, farklı makarna çeşitlerini üretmek için esneklik ve kolaylık sağlar.

KOMBY 160 DV Özellikleri:

  • KOMBY 160 DV erişte makinası ve ravioli makinesi, 2 adet hamur yoğurma haznesiyle donatılmıştır ve her biri 22 kg kapasiteye sahiptir.
  • Ravioli üretim kapasitesi, kullanılan ravioli kalıbına bağlı olarak saatte 80 ila 100 kg arasında değişirken, uzun makarna ve erişte çeşitlerinden saatte 40 ila 70 kg üretebilir.
  • KOMBY 160 DV ravioli makinesi ve lazanya makinesi, paslanmaz çelik malzemeden üretilmiş olup İtalyan malıdır. Bu özellikleri sayesinde dayanıklıdır ve kolayca temizlenebilir.
  • Makarna makinesi ve ravioli makinası, ravioli, erişte ve uzun makarna çeşitlerinin yanı sıra hamur kalınlığını ayarlanabilir şekilde açabilir ve istenilen boylarda kesebilir, bu sayede lazanya gibi ürünlerin üretimine de olanak tanır.
  • KOMBY 160 DV ravioli makinesi ve erişte makinesi ile çeşitli ebatlarda kibrit çöpü şeklinde erişteler üretilebilir ve istenilen boyutlarda otomatik olarak kesilebilir. Ayrıca, tagliatelle benzeri yassı erişteler de istenilen ebatlarda üretilebilir.
  • Bu makinalar daha çok orta ve büyük ölçekli işletmeler için uygundur.
  • Kullanımı gayet basit ve kolaydır, bu da işletmeler için verimliliği artırır.
 

80-100 Kg / Saat Çift Hazneli Ravioli Makinesi Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır. İlk yorum yapan sen ol!
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin