Cam Kavanoz Kapatma ve Sıvı Gıda Dolum Makinası

Fiyat Sorunuz
Min. Sipariş 1 Adet

İlan No: #00192556
Kategori: Sıvı Gıda Dolum Makinası
Marka: Line Makina
Model Tipi: L-KD003
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Türkiye
Teslim Durumu: Sipariş Üzerine
Konum: İkitelli OSB Mah. / Başakşehir / İstanbul
Kısa Detay: 2 Yıl Garantili
Satış Detayı: Havale / EFT, Görüşülür

Satıcıyla iletişim kur

Line Makina

Line Gıda Dolum ve Paketleme Makinaları San. Tic. Ltd. Şti.

Danışman : Line Makina L.

Line Makina

Cam Kavanoz Kapatma ve Sıvı Gıda Dolum Makinası

Ürün Açıklaması:

Son teknoloji ile donatılan Cam Kavanoz Dolum ve Kapatma Makinası ile ürünlerinizin dolumunu çok kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. 

Line Makina olarak şişe dolum makinası ve diğer sıvı dolum makinaları haricinde de kavanoz kapak kapatma makinesi üretimi sağlamaktayız. Son teknoloji ile donatılmış kavanoz dolum makinaları ile üretmiş olduğunuz ürünlerin kavanozlara dolumunu çok kolay bir şekilde sağlayabilirsiniz.

Cam kavanoz dolum ve kapatma makinası ile büyük bir iş gücünden ve zamandan tasarruf sağlayabilirsiniz. Üretmiş olduğumuz makineleri uzun yıllar boyunca, sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz. Böylece uzun vadeli ana maliyetlerinizdeki  harcamalarınızı da minimize etmiş olursunuz. Cam kavanoz dolum makinasını her sektörde kullanabilirsiniz. Makinenin üretilirken kullanılan malzemeleri, gıda, hijyen, kozmetik vs. çoğu sektörde kullanım için özel olarak seçilmiştir. Duruma göre kullanılacak sektöre özel olarak, kavanoz dolum makinesinde özelleştirmeler sağlanabilmektedir.

Cam kavanoz dolum makinamız sadece dolum değil, kapatma işlemini de sağlamaktadır. Kavanoz kapağı sıkma makinası sayesinde ürünlerinizin dolumu gerçekleştirdikten sonra kapak kapatma işlemi de gerçekleşmektedir. Cam kavanoz kapak kapatma işlemi oldukça problem yaratabilmektedir. Kapak kapatma esnasında büyük titizlik gerektirdiğinden dolayı, kavanoz kapağı kapatma esnasında problemler yaşanabiliyor ancak son teknoloji ile donatılmış cam kavanoz kapağı kapatma makinası ile bu tarz durumların oluşma olasılığı minimum düzeye inmiştir. Sizler de ürünlerinizin sağlıklı bir şekilde dolumunu yapmak ve almış olduğunuz cam kavanoz dolum makinalarını uzun ömürlü kullanmak istiyorsanız, Line Makina olarak makinelerimiz ile alakalı bizden bilgi alabilirsiniz.

Kavanoz Dolum Makinası

Kavanoz dolumu yapan makinelerin oldukça sağlıklı ve sağlam olması gerekmektedir. Aksi durumda hem çeşitli problemler çıkabileceği gibi size ekstra maliyetler çıkarıp, bütçenizi zor duruma düşürebilir. Bundan dolayı onaylı malzemeler ile güvenilir markalardan makine almak büyük önem arz etmektedir. Line Makina olarak onaylı ve sertifikalı ürünlerimiz ile sizler için uzun vadeli ve ekonomik kavanoz dolum makinası üretiyoruz. 

Cam Kavanoz Kapatma ve Sıvı Gıda Dolum Makinası Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır. İlk yorum yapan sen ol!
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin