Reçel Sıvı Gıda Dolum Makinası

Fiyat Sorunuz
Min. Sipariş 1 Adet

İlan No: #00223241
Kategori: Sıvı Gıda Dolum Makinası
Marka: Line Makina
Model Tipi: L-SM002
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Türkiye
Teslim Durumu: Stokta Var
Konum: İkitelli OSB Mah. / Başakşehir / İstanbul
Satış Detayı: Havale / EFT, Görüşülür

Satıcıyla iletişim kur

Line Makina

Line Gıda Dolum ve Paketleme Makinaları San. Tic. Ltd. Şti.

Danışman : Line Makina L.

Line Makina

Reçel Sıvı Gıda Dolum Makinası 

Reçel dolum makinası, istenilen ölçülerde yine istenilen kap türüne yüksek hızda hassas dolum yapmanızı sağlar.

Reçel dolum makinesi ile reçel ürünlerinizin dolumunu kolay ve yüksek hızda gerçekleştirebilirsiniz. Line Makina olarak üretmiş olduğumuz reçel dolum makinaları sayesinde ürünlerinizin dolumunu, kapama ve etiketleme işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. Son teknoloji ile donatılmış olan reçel dolum makinası sayesinde işlemlerinizi tam otomatik gerçekleştirebilir, iş gücünden ve zamandan büyük tasarruf sağlayabilirsiniz.

Gıda dolumu için özel paslanmaz malzemeler ile üretilen reçel dolum makinası, son teknoloji ile donatıldığından yukarıda bahsetmiştik. PLC dokunmatik ekran sayesinde reçel dolumu aşamalarının hepsini takip edebilir ve dolum işlemlerini yönetebilirsiniz. Böylece dolum esnasında tüm kontrolü elinize alabilirsiniz. Reçel dolum makinasıyla dilediğiniz kap türüne dolum gerçekleştirebilirsiniz. Şişe dolum, kavanoz dolum gibi dilediğiniz kap türüne reçel dolumu gerçekleştirilebilmektedir.

Reçel dolum ve kapama makinası, talep edilen özellikler ile donatılabilmekte ve ekstra opsiyonlar talep edilebilmektedir. Mesela makinenize dilerseniz dolum yapılacak kapların yıkama ve çalkalama işlemlerini gerçekleştirmesi için opsiyon alabilirsiniz. Böylece tam olarak ihtiyacınız olan reçel dolum makinasına sahip olabilirsiniz.

Bu makine ile reçel ve reçel türevi ürünlerin dolumu gerçekleştirilebilmektedir. Makinelerimiz gıda ürünleri dolumu için tamamen uygun makinelerdir. Bu sebepten ötürü gıda ürünlerinizin dolumunu gerçekleştirmek için Line Makina’yı gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Ayrıca üretmiş olduğumuz makinalarımız gerekli sertifikalara da sahiptir.

Reçel Sıvı Gıda Dolum Makinası Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır. İlk yorum yapan sen ol!
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin