Deri Makinaları kategorisi aramanızda 403 adet ilan bulundu

40 Ton Deri Kesim Presi

DRS | 40 Ton
D

12.500 +KDV

KL 801 Deri Traş Makinası

Kwonglam | Kl 801

750

Filiz 25 Ton Deri Kesim Presi

Filiz | EMS 426

Tek İğne Çift Papuçlu Deri Dikiş Makinası

Pfaff | 1245

Toplam 12 sayfa içerisinde 1. sayfayı görmektesiniz.

Deri Makinaları Popüler Ürünler

Satılık Deri Makinaları 

Deri makinaları tekstil sektöründe insanoğlunun ihtiyaçlarını gidermek için kullandığı ilk malzemelerden birisi olan deri için geliştirilen makinalardır. Deri makinaları derinin işlenmesi sırasında öncelikle ham deriye salamura yapılarak, bakterilerden korunması ve bozulmadan kullanılması sağlanır. 

Ayrıca deri makinaları standart bir biçime sahip olmadığı ve her zaman ihtiyaçlara uygun olarak hazır bulunmadığından, hammaddenin talepler doğrultusunda hazırlanması da sektörde önemli bir üretim aşamasıdır. Bu yüzyılda moda ve tekstil bu kadar ilerlemişken ve deri sadece kıyafette değil ev eşyaları koltuk gibi ürünlerde de kullanılmaya başlanmışken deri makinalarının da kullanım alanı oldukça genişlemiştir. Yüzlerce deri makinaları markası ve modelleri, satıcılarıyla anında iletişim kurabilme imkanı satılık ve kiralık seçenekleriyle tekstil-deri başlığı altındaki Deri Makinaları kategorisinde bulabilirsiniz.

Deri Makinaları Fiyatları 

Çanta dikiş makinaları, baskı boya makinaları, baskı makinaları, dikiş deri makinaları, kesim , deri tabaklamak için deri makinaları, deri kemer yapmak için deri kemer makinası gibi çeşitli makinalara en uygun fiyatlarla sayfamızdan kolaylıkla ulaşabilirsiniz. İhtiyacınıza yönelik deri makinalarını bulmak için MakinaTurkiye sayfamızı ziyaret edin.