Karavan kategorisi aramanızda 50 adet ilan bulundu

29 m2 Tiny House

Pino Römork | 29 m2

Caretta 1200 2+2 Çadırlı Karavan

Caretta | Caretta 1200

Toplam 2 sayfa içerisinde 1. sayfayı görmektesiniz.

Karavan Popüler Ürünler

Taşıma araç çeşitlerinden olan gece ve gündüz ev gibi kullanılacak şekilde üretilmiş , harika bir üründür. Portalımızdaki otomotiv kategorisinden birbirinden farkl pek çok model ve çeşitlerini görebilirsiniz. Çekme , moto , pick up üstü , pikap , ticari  gibi pek çok model aracı bulabilirsiniz.

Genellikle seyehat zamanlarında kullanılan , kalınacak yer olmadığında her yerde kalmanızı sağlayan harika bir tasarımdır. İnsanlar genelde kalabalık yerlerde kalmaktansa ıssız ve sessiz bir şekilde dağ da , yolda , ormanda ve daha pek çok sessiz mekanda kalmayı sağlar. Bir ev gibi kullanımı vardır. İçerisinde mutfak , yatak odası , yemek odası ve daha pek çok insan konforunu sağlayacak detaylar bulunur. İster araba arkasına takılan çekme modelleri , ister motor , ister pikap modelleri olmak üzere pek çok modelde ürün bulmak çok kolay. Karavan fiyatları ilgili sayfalarımızdan görebilirsiniz.

Portalımızda zengin ürün çeşitleri arasından lazım olan ya da zevkinize uygun en kaliteli ve dayanıklı aracı bulabilirsiniz. 19 yüzyılda sirk çalışanlarının konaklayabilmesini sağlamak için kullanılmıştır daha sonraları Avrupada pek çok yerde seyahat etmek için kullanılan bu araçla ilgili merak edilen tüm bilgileri bu sayfadaki ilan açıklamalarından öğrenebilirsiniz. Günümüzde seyahat amaçlı , dizi film çekimlerinde hazırlık odası olarakta kullanımı görünmektedir. Yakıttan tasarruf eden bu araçlar seyahat ve macera sevenler için mükemmel bir araçtır. Tasarruflu , eğlenceli vakit geçirmek için idealdir. 

Sektöründe öncü firmalar tarafından üretilmiş tüm eksiklikler ve istekler düşünülerek yeni üretilen modeller sayesinde gezmek artık daha zevkli , konforlu bir gezme imkanı sunan tüm araç modelleri ve araç fiyatlarını sizler için hazırladığımız ilanlardan inceleyerek bilgi edinebilirsiniz. Her bir model kendi özelliğine ve kapasitesine göre değişiklik gösterir. Tüm araçların boyutları aynı değil kullanım ihtiyacına göre çeşitlilik oluşturulmuştur. Küçük , orta , geniş , büyük pek çok boyutta modelleri görebilirsiniz. Boyutlarına ve sağladığı imkana göre modellerin fiyatları da değişmektedir. 

Renk renk , model model , tüm istek ve ihtiyaçlara göre araçlar bu sayfadaki ilanlarda. Sizler için özel hazırladığımız bu ilanlarda detaylı bilgi ve açıklamaları anında görebilir. Hemen sipariş verebilirsiniz. Gezmek vazgeçilmez bir tutkunuz mu? Konaklama masraflarını mı düşünüyorsunuz? Artık sorunları düşünmek yerine avantajlı fiyatlar içerisinden sizin için en uygun olanları düşünmeniz yeterli. Sizler için özel hazırladığımız bu sayfadaki ilanlardan ucuz fiyatlı , ödeme avantajlı , kiralık  , satılık , sıfır , ikinciel gibi pek çok detay arasından isteklerinize en uygun olanı seçebilirsiniz.

Farklı illere ya da ülkelere gitmek için tercih edilir. Otel masraflarından kurtaran ve kalacak yer sorununa acil çözüm sunan , istediğiniz yerde istediğiniz zaman kalma imkanını sunan mümkemmel bir ürün.Mazera severlere , gezmek için çok paralar harcamak istemeyenler için , toplu gezilerde , sakin bir yerlerde kalmak isteyenlere , özgürce kısıtlanmadan gezmek isteyenlere özel bu araçlar makinaturkiye'de. Kiralık , satılık , sıfır , ikinciel , yakıt tasarruflu , tüm gereken alet ve ekipmanlar bu sayfadaki ilanlarda.