Metal Kesme Makasları kategorisi aramanızda 133 adet ilan bulundu

Max. 2030x6 mm Cnc Hidrolik Giyotin Makas 

Nargesa | C2006

028 S Şekilli Mekanizma Kollu El Kesme Makası

Çağlayan Makas | 028-S

100 S Tezgah Tip Giyotin Makas

Çağlayan Makas | 100-S

PRO 1,200 - 1,2 mm Seyyar Tip Hafif Giyotin Makas

Çağlayan Makas | PRO-1200-1,2MM

Toplam 4 sayfa içerisinde 1. sayfayı görmektesiniz.

Metal Kesme Makasları Popüler Ürünler

Metal Kesme Makası Çeşitleri

Kesme işlemleri, malzemenin bozulmasına neden olmak için yeterince büyük bir kuvvet uygulanarak bir metal levha parçasının ayrıldığı işlemlerdir. Kesici ve makaslar, metal levhaları kesmek için kullanılan en yaygın elektrikli aletlerden ikisidir ve el aletlerine daha hızlı ve daha az yorucu bir alternatif sunar.

İmalat sektöründe metal kesimleri insan gücüyle mümkün olmaması açısından geliştirilmiş olan metal kesme makası Makina Türkiye'de. Portatif metal kesme makası metal levhaları kesmek için kullanılan hafif, elde tutulan elektrikli el aletleridir. Metal kesme makası bir iş parçası üzerinde düz veya düzensiz bir çizgi boyunca sürekli kesim yapabilir. Daire kesme makasları, el makasları, giyotin makas, hidrolik kesme makası, hurda kesme makasları, kollu makaslar, kombine makas, L tipi makaslar, zımbalı makaslar gibi kaliteli ve çeşitli firmaların metal kesme makaslarına sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

Metal kesme makası hurda metalin uygun bir boyda kesilmesi ve bir metal kurtarma işlemine taşınması için kullanılır. Oldukça uygun fiyat ve kolay ödeme seçenekleriyle hemen bir Metal Kesme Makası satın alabilirsiniz.