Dezenfektan Dolum Makinesi

Fiyat Sorunuz
Min. Sipariş 1 Adet

İlan No: #00192552
Kategori: Otomatik Ambalaj Dolum Makinası
Marka: Line Makina
Model Tipi: L-DM001
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Türkiye
Teslim Durumu: Sipariş Üzerine
Konum: İkitelli OSB Mah. / Başakşehir / İstanbul
Kısa Detay: 2 Yıl Garantili
Satış Detayı: Havale / EFT, Görüşülür

Satıcıyla iletişim kur

Line Makina

Line Gıda Dolum ve Paketleme Makinaları San. Tic. Ltd. Şti.

Danışman : Line Makina L.

Line Makina

Dezenfektan Dolum Makinesi

Ürün Açıklaması:
Dünya olarak küresel pandemi şartları ile mücadele etmekteyiz. Bu noktada da yanımızda hep dezenfektan taşımaktayız. Bu durum da dezenfektan üretiminde gelişmeler yaşanmasına olanak sağladı. Bu durum da hızlı ve sağlam dezenfektan üretimi yapanlar için dezenfektan dolum makinası ihtiyacı doğurdu.

Günümüzde artık dezenfektan kullanımı oldukça arttı. Pandemi koşullarından ötürü artık dışarı çıktığımız zaman her yerde yanımızda dezenfektan taşıyoruz ya da gittiğimiz her yerde duvarda asılı dezenfektanlar ile karşılaşıyoruz.  Durum bu şekilde olunca dezenfektan üretimi yapan ve bunları şişelere dolumunu sağlayan firmalar için artık gelişmiş, hızlı ve düşük maliyetli dezenfektan dolum makinası ihtiyacı doğuyor. Bu noktada da Line Makina olarak devreye girerek, el dezenfektanı, alkol bazlı hijyenik dezenfektan ürünlerinin şişelenmesi için dezenfektan dolum makinaları üretiyoruz. Dezenfektan dolum makinalarımız ile dilediğiniz şişe türlerine, dilediğiniz türden(jel, sıvı,) dezenfektanın dolumunu gerçekleştirebilirsiniz.

Dezenfektan Dolum Kapama ve Etiketleme

Yukarıda da bahsettiğimiz gibi hali hazırda dezenfektan üretimi yapan, üretimini genişletmek isteyen ve üretim hızını artırmak isteyen işletmeler için son teknolojiler ile donatılmış dezenfektan dolum makinaları üretmekteyiz. Dezenfektan dolum makinalarımız ile detaylarını bizden öğrendiğiniz her türden dezenfektan hijyenik içeriğini, dilediğiniz şişe türlerine dolumu sağlanabilir. Dezenfektan dolum makinesi için dilerseniz dolum ve kapama işlemlerinin ardından etiketleme işlemi de sağlanabilmektedir. Bu şekilde dezenfektan dolum makinanızı dilediğiniz şekilde özelleştirebilir, tam olarak istediğiniz makineye erişebilirsiniz.

Hangi Türden Şişelere Dezenfektan Dolumu Sağlanabilir?

Dezenfektan kullanımı hayatımızın her noktasında olduğu için insanlar çeşitli boyutlarda şişelerde dezenfektana ihtiyaç duyuyorlar. Ceplerinde taşımak için, arabaya koymak için, işletmelerin girişine koymak için gibi gibi durumlar için çeşitli türden şişelere dezenfektan dolumu sağlamak gerekmektedir. Line Makina olarak ürettiğimiz dezenfektan dolum makinaları ile dilediğiniz şişelere dezenfektan dolumu gerçekleştirebilirsiniz. Dilerseniz bidonlara, dilerseniz ufak şişelere dilediğiniz türden dezenfektan dolumu yapabilirsiniz. Tabi ki bu detayları makine siparişi vermeden önce bizlere bildirmeniz gerekmektedir. Makine bu isteklerinize özel olarak özelleştirilerek, sizlere teslim edilecektir.

Dezenfektan Dolum Makinesi Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır. İlk yorum yapan sen ol!
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin