Line Makina Şişe Dolum Makinası

Fiyat Sorunuz
Min. Sipariş 1 Adet

İlan No: #00192532
Kategori: Şişe Dolum Makinası
Marka: Line Makina
Model Tipi: L-ŞD001
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Türkiye
Teslim Durumu: Sipariş Üzerine
Konum: İkitelli OSB Mah. / Başakşehir / İstanbul
Kısa Detay: 2 Yıl Garantili
Satış Detayı: Havale / EFT, Görüşülür

Satıcıyla iletişim kur

Line Makina

Line Gıda Dolum ve Paketleme Makinaları San. Tic. Ltd. Şti.

Danışman : Line Makina L.

Line Makina

Şişe Dolum Makinası

Ürün Açıklaması:
  • Sıvıları, yarı sıvıları ve parçacıklı 0.1 mm 0.7 mm sıvılar için uygun olarak tasarlanır
  • Mevcut format: 2- 4 - 6 - 8 – 10 - veya 12 kafa olarak tasarlanabilir
  • Doldurma hızları: 150 bpm'ye kadar
  • Doldurma doğruluğu: +/-% 0,5'e kadar
  • Tamamen gıdaya kozmetik ve kimyasal ürünlere göre kullanılan sertifikalı AISI 304 / 316 kalite paslanmaz çelikten imal edilir.

Şişe dolum makinası, servo sürücüler ile doldurma hacmi ve dolum nozulu mekanizması arasında hassasiyet ve senkronizasyon sağlayarak doldurma oranlarının en üst düzeye çıkarılmasını sağlar. Servo sürücüler ayrıca ayarları bir bellekte saklayabilme avantajına sahiptir,% 100 tekrarlanabilir ayarları geri çağırmanıza ve ürün değişimlerinin her zamankinden daha hızlı ve daha temiz olmasını sağlar.
Temel Avantajlar
• İn-Line formatı, sayesinde pahalı servis bakım ve yedek parça değiştirme ihtiyacını ortadan kaldırır
• Ürünler arası Hızlı geçiş ve temizlik için kolay ve ergonomik olarak tasarlanmıştır
• Ekrandan Touch –Screen ürün dolum gramaj ayarı yapabilme
• P.L.C Ekrandan ürün adet takibi
• Aşağıdan yukarıya doldurma için tamamen ayarlanabilir dolum ünitesi
• Çok çeşitli şişe ve kavanoz şekilleri için uygun konveyör sistemi
• Yüksek eğitimli operatörler gerektirmez
• Kullanımı ve bakımı basit

DOLDURABİLECEĞİ ÜRÜNLER
• Zeytinyağı – Ayçiçek Yağı – Meyve Suları – Limonata – Şalgam – Salça- Nar Ekşisi – Boza – Sos – Ayran – Yoğurt – Reçel – Bal – Marmelat – Gül Suyu – Boya – Solvent – Motor Yağları – Tarım İlaçları – Sıvı Sabun – Deterjan – Jel – Yüzey Temizleyici – Arap Sabunu – Şampuan – Losyon – Krem – Jöle – Sıvı Gübreler .

Line Makina olarak firmanız için en uygun Şişe dolum makinası tasarımını sağlayabiliriz. İstediğiniz türden şişelere ve istediğiniz türden sıvıları kolayca doldurabileceğiniz şişe dolum makinaları tasarlamak için buradayız! Şişe dolum makinası hakkında detayları öğrenmek için hemen aşağıda bulunan iletişim bilgilerimizden bize ulaşabilirsiniz.

Şişe dolum makinası sizlere kolay bir şekilde şişelerinizin dolumunu yapmanıza yardımcı olur. Makinalarımızın genel özelliklerini üst kısımda görebilirsiniz. Şişe dolum makinası için kurulum ve nasıl kullanılacağına dair eğitim, ekiplerimiz tarafından sağlanmaktadır. 

Pet Şişe Dolum Makinası

Ürünlerinizi doldurmasını istediğiniz pet şişe dolum makinası için Line Makina olarak bizlerle iletişime geçebilirsiniz. Firmanızın ürünlerine özel olarak üretilen pet şişe dolum makinaları ile sizlere en iyi ürünü sunmayı hedefliyoruz. İstediğiniz türden sıvıları, istediğiniz türden şişelere dolumunu sağlayabileceğiniz makinaları Line Makina olarak size özel üretiyoruz. Şişe dolum kapama işlemi gerçekleştirilirken sıvıların dolumu istenilen gramajda gerçekleştirilir. İsteğe göre ekstra özellikler de makinalara tanımlanır. Şişe dolum makinası için hemen bizimle iletişime geçin! 

Şişe dolum makinaları hakkında detaylı bilgi için iletişim adreslerimizden bizlere ulaşarak, detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz. Line Makina olarak ürünlerimiz hakkında detaylı bilgi almak isteyen müşterilerimize, her zaman iletişim adreslerimizden bilgilendirme sağlamaktayız.

Cam Şişe Dolum Makinası

Şişe dolum makinası olarak cam şişeleriniz için de dolum makinasını Line Makina olarak firmanıza sağlayabiliriz. Cam şişe dolum makinası ihtiyacınız için de bizlerle iletişime geçerek size en uygun bir şekilde makina üretmemizi sağlayabilirsiniz. Otomatik, yarı otomatik ve manuel şekilde dolum makina imalatı sağlanabilmektedir.  Şişe dolum makinalarımızda istenilen türde şişelere, istenilen sıvıların doldurulma işlemleri gerçekleştirilebilir. Firmanıza özel olarak ayarlanacak makinalar ile kolay bir şekilde ürünlerinizin dolum işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.

Line Makina Şişe Dolum Makinası Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır. İlk yorum yapan sen ol!
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin