Zincirli Vinç kategorisi aramanızda 21 adet ilan bulundu

Zincirli Vinç Popüler Ürünler

Zincirli Vinç Nedir

Böyle bir aletin kaldırabileceği ağırlığa bakıldığında oldukça basit bir cihazdır. Birkaç ton ağır yük kaldırırken güvenlik ve güvenilirlik sağlamak için dayanıklı, yüksek kaliteli çelikten imal edilmiştir. Üç farklı parça kategorisine ayrılabilir: kaldırma zincirleri, kaldırma mekanizması ve kancalar. Zincirli vincin iki zincir halkası vardır - el zinciri ve kaldırma zinciri. El zinciri, kaldırma mekanizmasında bulunan bir tekerleğe oturur, bir yükü kaldırmak için elle çekilmesi gerekir. Kaldırma mekanizmasının içindeki tekerleğin, el zincirinin tekerleği hareket etmesine izin veren özel cepleri vardır. Kaldırma zinciri aynı zamanda kaldırma mekanizmasını ilmekler ve bir yükü kaldırır veya indirir. 

Zincirin sonunda, kaldırma zincirlerini veya kayışları, bir yük kolunu veya yükün kendisini takabileceğiniz bir tutma kancası vardır. Zincirli vinçlerin mahfazasının tepesinde bir kanca da vardır. Bu kanca, vinci bir tavan montajına, tramvay sistemine veya bir vincin kaldıracağı ağırlığa dayanabilecek diğer yapılara bağlamak için kullanılır. Çoğu zincirli vinç, daha kolay montaj için 360 derece döndürülebilecekleri anlamına gelen döner kancalara sahiptir. Kaldırma mekanizması dişli, akstan oluşur tahrik mili, dişliler ve dişliler. Ayrıca, çoğu yük kaldırma tertibatında, yükün bir yük altında düşmesini önleyen bir zincir durdurucu veya fren vardır.

Zincirli Vinç Nasıl Çalışır

Arkasındaki fizik çok basittir ve uzun zamandır ağır cisimleri kaldırmak için kullanılmıştır. Uzun mesafedeki küçük kuvveti kısa mesafedeki büyük kuvvete dönüştürmek için mekanik bir avantaj kullanır. Bu, makinanın mekanizmasında birden fazla daha büyük ve daha küçük dişliler kullanılarak mümkündür. Bir yükü kaldırmak için, vinç operatörünün el zincirini indirmesi gerekir. Bu kaldırma mekanizmasından geçen dişli ve aksı döndürür. Kaldırma mekanizmasının içinde, dişli zincirini kullanarak el zincirini düzinelerce çekerken uygulanan mekanik işi artıran, birden fazla ton kapasitesine sahip yükleri kolayca kaldırabilen çoklu dişliler bulunur. 

Bu nedenle, el zinciri çekildiğinde, el zinciri tarafından döndürülen dişli, tahrik milini ve yük zinciri zincir dişlisini döndüren dişlileri döndürür. Bu aynı zamanda yük zinciri zincir dişlisinin üzerine dolanan ve yükü kaldıran yük zincirini döndürür. Daha büyük dişliler daha küçük dişlilerden daha yavaş hareket eder, ancak daha fazla kuvvet yaratır. Bu nedenle hidrolik bir vinçle karşılaştırıldığında çok yavaş yük kaldırır. Kaldırma zincirinin sonunda, bir yükün kolayca takılıp çıkarılmasını sağlayan bir tutma kancası bulunur. Ayrıca, çoğu vinç kaldırma mekanizması, yükün geri kaymasını önleyen, ancak el zincirinin diğer tarafını çekerek bir yükü azaltmaya izin veren bir mandal veya fren sistemine sahiptir.

Her zaman ileri teknoloji, kaliteli ürün ve müşteri memnuniyetini her zaman hedefleyen portalımızdaki firmalar, hem iç hem de dış pazarlarda tanınan ürünleri ile Makina Türkiye'de. Oldukça uygun fiyat ve kolay ödeme seçenekleriyle hemen bir makina satın alabilirsiniz. Portalımızda kaliteli tedarikçiler tarafından satışa sunulan ürün çeşitleri üretilmektedir. Ürün son teknoloji teknikleriyle, kalite güvence altına alınmış bileşenler kullanılarak üretilir. Sıfır ve ikinci el seçenekleriyle ihtiyacınıza en uygun ürün siparişini kolaylıkla verebilirsiniz. Ürünler esnek üretim ile çok çeşitli malzemeleri işlemek için tasarlanmıştır. Kolay ödeme seçenekleriyle Makina Türkiye üzerinden satın alabileceğiniz ürün çeşitleri kalitelerine göre oldukça uygun fiyatlar ile satışa sunulmaktadır. Yüksek kaliteli, düşük fiyatlı ürünler için portalımızı ziyaret edin. Her bütçeye uygun ürün için sayfamızı inceleyiniz. Hatta dilerseniz makina satıcılarıyla iletişime geçebilirsiniz. Sayfamızı ziyaret edip ihtiyacınıza ve cebinize en uygun olan makinayı tedarik edebilirsiniz. İstediğiniz makina uygun fiyat seçeneğiyle burada. Ürünlerimiz sizlere garantili olarak burada sunulmaktadır.

Farklı makina gruplarına portalımız üzerinden ulaşabilirsiniz. Aynı anda çok fonksiyonlu ürün grupları mevcuttur. Üretimin hızlanmasına ve maliyetin en aza indirgenmesine yardımcı olur. Firma iletişim bilgilerini kullanarak ürünler hakkında bir çok sorunun cevabına ulaşabilirsiniz. Verilerimiz ve sayfamızda olan ürün  içerikleri güncel bilgilerdir. Makine özellikleri ve teknik bilgilere en hızlı en kolay ulaşabileceğiniz sayfa burada. Portalımız bir çok ürün ve firma bilgileriyle gelişmiştir. Sektöründe tecrübeli güvenilir ve kaliteli firma bilgileri portalımızdadır. Sitemizde üst kısımdaki arama motoru çubuğuna aradığınız makina parça, ekipman, ataşman, yedek parça, cihaz, alet ve sanayi ürünlerinin birçok çeşidini bulabilirsiniz.  Türkiyenin Dünya pazarlarına açılan penceresi konumunda olan Makina Türkiye sitesi daima en güncel ürünleri en hızlı şekilde listelemekte ve alıcıyla satıcıyı en ekonomik maliyetlerle buluşmalarını sağlamakta. Müşterinin talebini karşılayan çeşitli özelliklerde makul fiyatlara temin edilebilir. Uygulamanıza ve bütçenize uyacak şekilde kanıtlanmış ürünler ve ileri teknolojiler sayfamızda. Güvenilirlik, çok yönlülük ve hassasiyet sağlar.