Ftv-70 Dik Milli Kırıcı

Fiyat Sorunuz
Min. Sipariş 1 Adet

İlan No: #00229806
Kategori: Paletli Konkasör
Marka: Fabo Makina
Model Tipi: FTV-70
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Türkiye
Teslim Durumu: Stokta Var
Konum: 7 Eylül Mah. / Torbalı / İzmir
Kısa Detay: 1 Yıl Garantili
Satış Detayı: Görüşülür

Satıcıyla iletişim kur

Fabo Makine

Fabo Makine İmalat Pazarlama San. ve Tic. Ltd. Şti

Danışman : Cihan K.

FTV-70 Paletli Dik Milli Kırıcı; besleme bunkeri jeneratör dik milli kırıcı ve stok bandı şeklinde üretilmektedir. Çelik palet üzerinde uzaktan kumanda ile hareket ettirilen FTV-70 Paletli Dik Milli Kırıcı tüm zorlu iklim koşullarında, engebeli arazilerde paletleri üzerinde hareket edip kullanıcının verdiği tüm komutları başarıyla tamamlar.

 

Alt Yapı Gereksinimini Ortadan Kaldırır

 

FTV-70 Paletli Dik Milli Kırıcı üretim şekli olarak ekstra bir alt yapı gereksinimi duymaz mobil olarak uzaktan kumanda ile hareket ettirilir tüm zorlu arazi koşullarına uyum sağlar

Bantlı Besleyici

Bantlı Besleyici kırma işlemi için yüklenen ürünleri hızla kırıcıya göndermekle görevli sistemdir.

 

2 adet motor sayesinde hareket kabiliyeti kazanan bantlı besleyici motor koruma sistemine sahiptir. Bu sistem sayesinde aşırı ısınma sonucu oluşabilecek arızalanmaların önüne geçilir.

 

Bantlı Besleyici ve kırıcının çalışma yoğunluğu otomasyon sistemi ile akuple edilmiştir.

Dik Milli Kırıcı

Hidrolik özelliği sayesinde bakım ve temizlik zamanlarında rahatlık sağlayan dik milli kırıcı, orta ebatta ve her sertlikteki maddenin kum ya da mıcır haline getirilmesinde etkilidir. Geniş alanda kullanılan bu kırıcılar, malzemelerin yüksek ivme ile birbirlerine çarparak kırılmasını sağlar.

FTV-70 Paletli Dik Milli Kırıcı Full otomasyon sistemi ile kontrol edilmektedir. Makina üzerinde bulunan otomasyon sistemi panosu sayesinde makinanın çalışma şekli ayarlanmaktadır. Kullanıcının titreşimli bunkere yüklediği malzemenin şekline göre makina çalışma prensibi kolayca ayarlanabilmektedir.

FTV-70 Paletli Dik Milli Kırıcının tüm enerji kaynağı jeneratör tarafından sağlanmaktadır. Jeneratör gücü ve kırıcının enerji sarfiyatı birbiri ile uyumlu olarak hesaplanıp tek dolumda maksimum enerji süresi sağlanmaktadır.

FTV-70 Paletli Dik Milli Kırıcının hareket etmesini sağlayan temel unsur palet sistemidir. Kırıcının tüm ağırlığını paletler taşımaktadır. Palet sistemini kırma tesisi üzerindeki önemini göz ardı etmeyen FABO çeşitli AR-GE çalışmaları yürüterek A1 Kalitede CE standartlarına uygun kullanıcısına maksimum sağlamlık düşük bakım maaliyeti ve uzun yıllar hizmet sunan palet sistemini ortaya çıkarmıştır.

Ftv-70 Dik Milli Kırıcı Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır. İlk yorum yapan sen ol!
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin