Gıda Tezgahları ve Arabaları kategorisi aramanızda 131 adet ilan bulundu

İmalattan Pilav Ayran Tezgahı

Tek Mutfak

30.000 +KDV

Soğutmalı Kahvaltı Arabası Simit Arabası Pilav Arabası

Tek Mutfak

35.000

Rice Cart with LED Lights

Mary İndustrial Kitchen | R-PA002

İmalattan Pilav Çorba Yemek Tezgahı

Tek Mutfak

Polietilen Kesme Tahtası Kasap Zom Kütük 1. Kalite

Türkay

Toplam 4 sayfa içerisinde 1. sayfayı görmektesiniz.

Gıda Tezgahları ve Arabaları Popüler Ürünler

Gıda Tezgahları ve Gıda Arabaları

Gıdaların işlendiği , hazırlıklarının yapıldığı yer gıda tezgahlarıdır. Gıda tezgahları üzerinde hazırlanan yiyecek ve içeçekler gıda arabaları yardımıyla seyyar bir şekilde satılır.  Bu iş Türkiye'de seyyar satıcı olarak adlandırılmaktadır. Kestane gıda tezgahları üzerinde hazırlanan kestanelerin kestane gıda arabaları ise portalımızdaki ilanlarda mevcuttur. Hemen hemen tüm gıda ürünleri için gıda tezgahları ve gıda arabaları çeşitleri , modellerini gıda tezgahları ve gıda arabaları kategorisinden inceleyerek bilgi sahibi olabilirsiniz.

Kokoreç , simit , kestane , pilav , köfte , mısır gibi gıdaların hazırlandıkları gıda tezgahları , gıda arabaları bu sayfada. Her bir ürün farklı dizayn edilen gıda tezgahları ve gıda arabaları işlerinizde pratik çözümlerin sunulmasını sağlar. Gıda tezgahları ve gıda arabaları muhteşem yaplarıyla hemen hijyenik kalmanızı , sağlam ve dayanıklı olmaları sayesinde kullanıcının ihtiyaçlarını karşılayan gıda tezgahları ve gıda arabaları çeşitleri , gıda tezgahları ve gıda arabaları modelleri ve tüm gıda tezgahları ve gıda arabaları ürünleri gıda tezgahları ve gıda arabaları kategorisinde. 

Birbirinden farklı model ve amaca göre gıda tezgahları ve gıda arabaları , sıfır ve ikinciel  gıda tezgahları ve gıda arabaları , kiralık ve satılık gıda tezgahları ve gıda arabaları portalımızda gıda tezgahları ve gıda arabaları kategorisinde en kaliteli gıda tezgahları ve gıda arabaları , en sağlam gıda tezgahları ve gıda arabaları ürünleri görebilirsiniz.