Powermat 700 Ahşap Profil İşleme Makinası

125.000
+KDV Min. Sipariş 1 Adet

İlan No: #00219040
Kategori: Ahşap Profil İşleme Makinası
Marka: Weinig
Model Tipi: Powermat 700
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Almanya
Teslim Durumu: Stokta Var
Konum: Esentepe Mah. / Kartal / İstanbul
Kısa Detay: 1 Yıl Garantili
Satış Detayı: Leasing'e Uygun, Havale / EFT, Kosgeb Destekli, Görüşülür

Satıcıyla iletişim kur

CE Makina

CE Ahşap Makineleri Ticaret Ltd. Şti.

Danışman : Cenk Y.

Weinig Powermat 700 Ahşap Profil İşleme Makinası

2004 yılında Powermat serisinin piyasaya sürülmesiyle WEINIG, planyalama ve profil oluşturma için yeni bir çağ başlattı. Şimdi, Powermat 700 ile yeni nesil geldi; hayal bile edilemeyecek olanaklar sunuyor.

Powermat 700, başka hiçbir kalıpçının sunamadığı devrim niteliğinde yeni bir çalıştırma konseptiyle tasarlanmıştır. Sonuç: geliştirilmiş kullanım kolaylığı ve çok kısa kurulum süreleri en yüksek derecede esneklik sunar. Bu olağanüstü niteliklerle yeni Powermat, günümüzün pazar taleplerine mükemmel yanıt veriyor ve dört taraflı işleme için yeni bir standart belirliyor.

Yeni işletim konsepti Comfort Set, hızlı, doğru ve hatasız olarak gerçekleştirilebilen basınç ve kılavuz elemanlar için çok sayıda anahtarsız ayar içerir. Bunun gibi özelliklerle makine operatörü, kalıpçı kurulumunu gerçekleştirmede daha önce hiç yaşamadığı yeni bir konfor derecesi yaşayacak. Yeni kurulum prosedürünün son kanıtı, ürettiğiniz ürünlerin kalitesinde de görülebilir.

Standart olarak 7.000 dev/dak iş mili hızıyla yeni Powermat 700 daha da fazla performans sunar. Bu, yüksek yüzey kalitesinden ödün vermeden her gün daha fazla lineer üretim anlamına gelir. Geleneksel kalıpçılarla karşılaştırıldığında, üretim artışı %15’e kadardır.

8.000 dev/dak iş mili hızı seçeneği, üretkenlik ve maliyet etkinliği açısından mevcut gereklilikleri mükemmel bir şekilde karşılayan daha da yüksek bir artış sağlar.

WEINIG Powermat serisi şunları sağlar:

Yenilikçi makine teknolojisi

Yüksek üretim doğruluğu

Yüksek düzeyde iş güvenliği

Modüler tasarım

Alman yapımı

WEINIG Powermat 700 şunları sağlar:

Son derece kullanıcı dostu

Kurulum süresinde muazzam tasarruf

Yüksek düzeyde tekrarlama hassasiyeti

Olağanüstü yüzey kalitesi

Yüksek kaynak verimliliği

Mükemmel güvenlik özellikleri

Sürdürülebilir makine konsepti

Uygulama alanları

Profilli pervazlar

Temel yetkinliğimiz

Her türden profil kalıplama her zaman WEINIG’in temel yetkinliği olmuştur. Profil oluşturma, yine de makine teknolojisi için aynı zorlukları ortaya koyan geniş bir son ürün yelpazesi içerir: mükemmel yüzey kalitesi ve düzenli kesme işaretleri ile yüksek düzeyde profil hassasiyeti.

WEINIG teknolojisi bu alanda her zaman yeni standartlar belirlemektedir. Bunun temeli, hassas makine tablalarına sahip sağlam makine tabanları ve buna tam olarak doğru açıda olan korkuluktur. WEINIG makinelerinin üstünlüğü genel olarak dinamikler denkleme dahil edildiğinde görülür: yüksek gerçek çalışma hassasiyetine sahip miller, güçlü bir besleme sistemi ve karşılık gelen basınç elemanları.

Bu bileşenlerin mükemmel etkileşimi, makine içinde tanımlanmış bir konumda sorunsuz taşımayı garanti eder. Sonuç, ürünlerinizin efsanevi WEINIG kalitesidir: yüksek profil hassasiyeti, mükemmel yüzey kalitesi ve düzenli kesme işaretleri.

Pencere üretimi

Proseslerin tüm aşamaları tek makinede

Pencerenin uzun kenarında ve enlemesine kenarlarında profil oluşturma pencere ölçülendirmeleri, şekillendirme ve delme işlemi, tam işlenmiş boyutlandırmanın çıktısını veren işleme merkezinde gerçekleştirilir. Bununla birlikte, kalıpçı, pencere ölçüsünün 4 taraflı olarak planlanması, çıtanın çıkarılması ve profillenmesi için gerekli olduğundan, pencere üretiminde hala önemli bir role sahiptir.

WEINIG Powermat, tam olarak bu üç işlem adımını tamamlamak için tasarlanmış özel bir pencere paketine sahiptir. Kullanıcı, bir düğmeye basarak sadece dört kenarın planlanmasını veya boş cam çıtanın da çıkarılmasını seçebilir. Güvenlik uyarıları, bir ayarın yalnızca makinede iş parçası yokken gerçekleştirilebilmesini ve testere bıçağı ile temas basıncı elemanları arasında çarpışma olmamasını sağlar. PowerLock sistemi, cam çıtasının profillenebilmesi için makinenin çok kısa sürede yeniden donatılabileceği anlamına gelir.

WEINIG sistemi ayrıca kalıpçının enine kesim testeresine ve işleme merkezine bağlanmasını sağlar. Bu nedenle WEINIG, en güvenli ve en verimli olduğu için pencere üretimi için ideal çözümü sunar.

İnşaat kerestesi

Masif ahşabın bir inşaat malzemesi olarak önemi son yıllarda sürekli olarak artmıştır. Bu, özellikle görünür alanlar için yüzey kalitesinde yüksek talepler olduğu anlamına gelir. En geniş uygulama alanı 4 kenarı planyalanmış ve pahlanmış kirişlerdir.

İhtiyaçlarınıza bağlı olarak WEINIG, küçük bir makineden büyük bir hatta kadar doğru çözümü sunar; ancak ortak bir noktaları vardır: 90° pah kırma ünitesi sayesinde yüksek düzeyde esneklik.

Pah kırma ünitesi, dikey miller ve yatay üst mil tarafından diğer pahlar üretildikten sonra kiriş üzerinde dördüncü pahı üretmek için kullanılır. Pah kırma ünitesi kontrolü, boyutların hızlı bir şekilde değiştirilebileceği ve aleti değiştirmeden ve sadece milleri konumlandırarak pah kırma kuvvetinin değiştirilebileceği anlamına gelir.

Bu teknoloji ile WEINIG, küçük şirketlerin büyük bir kuruluşla aynı ekonomiyle çalışmasını sağlar.

Powermat 700 Ahşap Profil İşleme Makinası Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır. İlk yorum yapan sen ol!
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin