Winsix Robot Kapı Kapak Pencere Robotik Boya Sistemleri

Fiyat Sorunuz
Min. Sipariş 1 Adet

İlan No: #00220533
Kategori: Robotik Boya Sistemleri
Marka: Epistolia
Model Tipi: Winsix Robot
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Türkiye
Teslim Durumu: Stokta Var
Konum: Esentepe Mah. / Kartal / İstanbul
Satış Detayı: Havale / EFT, Görüşülür

Satıcıyla iletişim kur

CE Makina

CE Ahşap Makineleri Ticaret Ltd. Şti.

Danışman : Cenk Y.

Epistolia Winsix Robot

Winsix Robot Kapı Kapak pencere Robotik Boya Sistemleri

 

Bu robot, görüş sistemleri, çevrimdışı programlama veya boyama sürecinde özel hassasiyet gerektiren uygulamalarda, geniş bir çalışma alanında ve hava vagonları kullanılmadan kullanılır. Mükemmel bir sağlamlık ve çok yüksek bir güvenilirlik seviyesi ile birlikte çok yüksek bir kalite seviyesi, hareketlerin akıcılığı ve hassasiyeti ile karakterize edilir.

çok yüksek düzeyde güvenilirlik.

pencere ve kapıların otomatik boyanmasında kullanılan 2D (opsiyonel 3D) sistemdir. EPI-WINVISION, konveyör üzerinde hareket ederken pencerelerin görüntüsünü tarayabilir ve verileri doğrudan robota gönderebilir, robot bunları hemen detaylandıracak ve operatör tarafından ayarlanan bazı parametreleri kullanarak boyama programını oluşturacaktır.

kameralar veya lazer tarayıcılar tarafından algılanan 3 boyutlu yüzeylerin analizi ve bölümlenmesi için bir donanım ve yazılım paketidir. Yazılım tarafından oluşturulan ilkel öğeler, optimize edilmiş bir boyama yolu elde etmek için işlenir. Boyanacak parçaların cinsine göre hem robotun hem de tabancanın sayısız parametresi yönetilerek farklı reçeteler kaydedilebilir.

Bu yazılım, parçaların 2D ve 3D çizimlerinden robotun çevrimdışı programlanmasına izin verir. 2B çizimler söz konusu olduğunda, yüzeylere, kenarlara ve düz parçalar üzerinde frezelenmiş püskürtme işlemlerini yönetmek için DXF çizimlerini kullanmak mümkündür.

3B tasarım durumunda, robot, boyanacak parçanın çizimini içe aktarmak ve takım yolunu oluşturmak için kullanılan WINSIX – Simülasyon olan bir CAD / CAM tabanından başlayarak sayısal bir kontrol makinesi olarak programlanır. Ardından EPI-SİMULASYON ile 3 boyutlu ortamda oluşturulan programı simüle edip robotun diline çevirebilirsiniz.

Robotu yöneten çok dilli yazılımımız tamamen şirketimiz bünyesinde geliştirilmiştir ve müşterilerin ihtiyaçlarını mükemmel şekilde karşılayacak şekilde özelleştirilebilir. Tüm robotlar, makinenin tüm işlevlerinin pratik ve sezgisel bir şekilde yönetilmesini sağlamak için dokunmatik ekranlı bir endüstriyel PC ile birlikte verilir.

MRK robotu gibi WINSIX robotu, boyanacak parçaların boyutuna ve boya kabinindeki boş alana mükemmel şekilde uyum sağlamak için farklı kol uzunluklarıyla oluşturulabilir. Epistolio Srl tarafından tasarlanan ve üretilen birden fazla otomatik cihazla entegre edilebilir. Bu cihazlar, İstasyon carousel sistemlerini, parça döndürme cihazlarını, özel parça taşıma sistemlerini içerir.

Winsix Robot Kapı Kapak Pencere Robotik Boya Sistemleri Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır. İlk yorum yapan sen ol!
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin