Z Bant Masa Büyük Tip

Fiyat Sorunuz
Min. Sipariş 1 Adet

İlan No: #00199567
Kategori: Konfeksiyon Masaları
Marka: Sellers
Model Tipi: S-ZM001
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Türkiye
Teslim Durumu: Stokta Var
Konum: İkitelli OSB Mah. / Başakşehir / İstanbul
Satış Detayı: Havale / EFT, Görüşülür

Satıcıyla iletişim kur

Sellers Metal

Sellers Metal Konfeksiyon Malz. San. Tic. Ltd. Şti.

Danışman : Ersin B.

Z Bant Masa Büyük Tip

Tekstil sektörünün vazgeçilmez ekipmanlarından biri şüphesiz masalardır. Çünkü dikim ve kesim gibi işler, masaların üzerinde gerçekleştirilir. Kimi tekstil firmalarında masalar ayrıyken kimileri bitişiktir. Ayrı masalar, birçok yönden zorluk yaşatır. İşçiler, rahat çalışamaz ve birbirlerinden yardım alamaz. Malzemeleri rahatça kullanamaz. Bu da zamandan ve paradan zarar edilmesine neden olur.

Bitişik masalar ise oldukça avantajlıdır. Bu masaların başında Z bant masası gelir. Z bant masalar, işçinin kolay çalışmasını hedef almıştır. Masalar Z şeklinde olduğu için işçiler, masada kolaylıkla çalışabilir. Boşluklara tekstil makineleri konulabilir. Bu da çalışırken büyük kolaylık sağlar. Daha bunun gibi birçok avantaj sayılabilir.

Z Bant Masa Özellikleri

Z bant masa, birçok açıdan tekstil firmasına avantaj sağlar. Z şeklinde olmasından dolayı işçiler, rahat çalışabilir. Ayrıca malzemeleri ortak kullanabilir.

Yapımında kullanılan malzemelerin özelliklerine göre de avantajları artar. Örneğin; üretiminde kaliteli bir malzeme kullanılırsa çizilme gibi durumlarla karşılaşılmaz.

Z bant masaları, Z şeklinde olsa da zarar vermez. Sivri yerleri törpülenerek güvenlik sağlanmış olur.

Z bant masaları, kırılmaya dayanaklı olarak üretilir.

Tekstil firmalarında düzen önemlidir. Z bant masaları sayesinde düzende oluşturulmuş olunur. Bu sayede zamandan da tasarruf edilir.

Z Bant Masasını Nereden Alabilirim?

Z Bant masa, birçok online alışveriş sitelerinde ve mağazalarda satılmaktadır. Buralardan uygun fiyatlara alabilirsiniz. Ancak Z bant masalarını alırken firmanızı göz önünde bulundurmayı unutmayın.

Z bant masalarının uzunluğu ihtiyaca göre belirlenir. Bu yüzden işçi sayısı, atölyenin uzunluğu ve daha birçok faktörü düşünmelisiniz.

Z bant masaları, uygun fiyatlı masa çeşitlerinden biridir. Bu yüzden alışveriş yapmadan önce uygun fiyatlı kaliteli ürünler yapan firmalar araştırılmalıdır.

Tekstil ürünlerinde hizmet veren firmalardan biri de biziz. Kurulduğumuz günden beri profesyonel hizmet vermekteyiz. Ekibimizde alanında uzman ve deneyimli kişiler bulunmaktadır. Ürünlerimizin üretiminde kaliteli malzemeler kullanmaktayız. Bu ürünler darbelere karşı dayanıklıdır. Güvenlik baz alınarak üretim yapılır.

Z bant masa, tekerlekli raflar, mal koyma rafları ve paketleme masası gibi birçok alanda hizmet vermekteyiz.

 
 

Z Bant Masa Büyük Tip Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır. İlk yorum yapan sen ol!
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin