360-480 Paket/Saat Manuel Shrink Makinası

Fiyat Sorunuz
Min. Sipariş 1 Adet

İlan No: #00223237
Kategori: Manuel Shrink Makinası
Marka: Line Makina
Model Tipi: L-SM001
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Türkiye
Teslim Durumu: Stokta Var
Konum: İkitelli OSB Mah. / Başakşehir / İstanbul
Satış Detayı: Havale / EFT, Görüşülür

Satıcıyla iletişim kur

Line Makina

Line Gıda Dolum ve Paketleme Makinaları San. Tic. Ltd. Şti.

Danışman : Line Makina L.

Line Makina

360-480 Paket/Saat Manuel Shrink Makinası

 

  • Model K2PE-SW 70/50 K2PE-SW 90/50

  • Ürün Ölçüleri: 500 x 400 x 300 mm 700 x 600 x 300 mm

  • Tünel Ölçüleri: 1500 x 700 x 500 mm & 1500 x 900 x 500 mm

  • Çene Boyu: 700 mm 900 mm

  • Film Tipi: LDPE

  • Film Kalınlığı: 20-100 mikron

  • Ağırlık: 600-650 KG

  • Güç Kaynağı: 380V.3 Faz.50/60Hz 380V.3 Faz.50/60Hz

  • Kurulu Güç (tünel dahil): 22 kw & 24 kw

  • Çalışma Basıncı: 6-8 bar

  • Hava Tüketim Miktarı: 60 LT

  • Üretim kapasitesi (paket/saatte) 36

  • Bobin Eni: 700 mm

  • Bobin Çapı: 300 Ø

  • Makine ölçüleri (tünel dahil): 3700 x 1000 x 2100mm 3700 x 1200 x 2100mm

Shrink Ambalaj Sistemleri, çeşitli tavalı veya tavasız ürün grupları için kullanılır. Plastik, cam, metal, ahşap ve karton gibi çeşitli malzemelerden yapılmış ürünlerin paketlenmesi için tasarlanmıştır. Shrink ambalaj makinesi, Line Makina tarafından gıda, içecek, kozmetik, kimya, tıp, boya, matbaa, otomotiv, donanım vb. Sektörlerin talebini karşılamak için geliştirilmiştir.

Shrink makinası, Alt ve üst motorlu film tahrik mekanizması Seramik kaplı kesme yapıştırma çenesi Yapışmalar P.I.D ısı kontrol sistemi ile sağlanır. Çeşitli ürün boyutları için kolayca ayarlanabilen itici plakası Kesme-yapıştırma işlemi sırasında paketi sabitlemek için yumuşak baskı istonu Manuel veya zaman ayarlı otomatik itici mekanizması Kolay değiştirilebilir paslanmaz çubuk rezistans sistemi Tünel giriş ve çıkışında silikon perdeler Mükemmel izolasyon ile asgari ısı kaybı Tünel çıkışında soğutma fanı Ayarlanabilir tünel konveyör hızı Ayarlanabilir tünel ısısı Kolay ve hızlı film değişimi Taşımayı kolaylaştıran frenli tekerlekler Acil durum butonu Kolay kurulum ve basit kullanım Yüksek shrinkleme hızı Üretim verimliliği ve paket kalitesi Uzun ömürlülük CE standardı Yıpranabilen parçalar hariç 2 yıl garanti 5 Yıl yedek parça tedarik garantisi Opsiyonel Tünel içi taşıma sistemi (silikon kaplı miller, tel örgü bant veya teflon örgü bantlar) Tünel çıkışında yan ütüleme ruloları

Shrink makinesi ile kolay bir şekilde ürünlerinizin ambalajlama işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. Her sektörden olan ihtiyaçlarınızı karşılamak adına Shrink makinası ihtiyacınız için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Shrink ambalaj makinesi ile alakalı olarak aklınıza takılan soruları da sayfanın sonunda bulunan iletişim adreslerimizden bize ulaşarak sorabilir, ürettiğimiz şilink makinası olarak da bilinen Shrink ambalaj makinası hakkında bilgi alabilirsiniz.

Shrink ambalaj makinaları ile çok kolay bir şekilde ürünlerinizi ambalajlayabilir ve büyük bir iş yükünden kurtulmuş olur, zamandan da tasarruf etmiş olursunuz. Otomatik shrink makinası ihtiyacınız için bizimle iletişime geçerek, size özel olarak makine üretmemiz için sipariş verebilirsiniz. Böylece tam olarak hangi ürünün ambalajlaması yapılacak ise ona özel olarak Shrink makinası elde edebilirsiniz.. Shrink Makinası İzmir, İstanbul, Ankara gibi Türkiye’nin dört bir yanına gönderimi sağlanabilmektedir. 

Shrink makinası üretimden çıktıktan sonra kurulum işlemleri ve personele makinenin nasıl kullanılacağı hakkında bilgilendirme işlemleri Line Makina tarafından yapılmaktadır.

 

360-480 Paket/Saat Manuel Shrink Makinası Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır. İlk yorum yapan sen ol!
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin