Zeytinyağ Şişe Dolum Makinası

Fiyat Sorunuz
Min. Sipariş 1 Adet

İlan No: #00223238
Kategori: Şişe Dolum Makinası
Marka: Line Makina
Model Tipi: L-ŞD002
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Türkiye
Teslim Durumu: Stokta Var
Konum: İkitelli OSB Mah. / Başakşehir / İstanbul
Satış Detayı: Havale / EFT, Görüşülür

Satıcıyla iletişim kur

Line Makina

Line Gıda Dolum ve Paketleme Makinaları San. Tic. Ltd. Şti.

Danışman : Line Makina L.

Line Makina 

Zeytinyağ Şişe Dolum Makinası 

Zeytin ağacının bir ürünü olan zeytinyağının dolumunu, uzun yıllar boyunca kullanabileceğiniz sağlam malzemeler ile üretilmiş zeytinyağı dolum makinası ile sağlayabilirsiniz.

Zeytin ağacının bir ürünü olan zeytinyağının seri bir şekilde şişelenmesi için kullanılan zeytinyağı dolum makinası, Line Makina ile en üst kalitede üretilerek sizlere sunulmaktadır. Zeytinyağı, zeytin ağacının meyvesinin sıkımı sonucunda elde edilen son derece faydalı bir sıvıdır. Genellikle yemeklerde kullanılan Zeytinyağı, sanayileşmenin gerektirdiği şartlardan ötürü Zeytinyağı dolum makinalarına ihtiyaç duyulmuştur.

Zeytinyağı şişeleme makinası, cam şişelere, pet şişelere zeytinyağı dolum işlemini gerçekleştirebilmektedir. Zeytinyağı üreticisi/satıcısı iseniz Zeytinyağı şişeleme makinasına ihtiyacınız bulunmaktadır. Tamamen hijyenik koşullarda dolum yapmaya uygun bir şekilde üretilen makinelerimiz ile gıda dolumunu gönül rahatlığıyla yapabilirsiniz. Bu noktada da böyle bir makine için Line Makina olarak bizimle iletişime geçerek taleplerinizi iletebilir, nasıl bir zeytinyağı dolum makinası istediğinizi bildirirseniz sizlere en detaylı şekilde yardımcı olacağız. 

Zeytinyağı dolum makinası için her türlü opsiyonları eklemek mümkündür. Zeytinyağı makinesinin ne kadarlık bir dolum sağlayacağını, hangi türden şişelere şişeleme işlemini gerçekleştireceğini kendiniz seçebilirsiniz. Böylece tam olarak istediğiniz zeytinyağı dolum makinasına sahip olabilirsiniz. 

 

Zeytinyağ Şişe Dolum Makinası Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır. İlk yorum yapan sen ol!
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin