56 200 kg​​​​​​​ Paletli Ekskavatör

Fiyat Sorunuz
Min. Sipariş 1 Adet

İlan No: #00214856
Kategori: Paletli Ekskavatör
Marka: Hitachi
Model Tipi: ZX530LCH
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Türkiye
Teslim Durumu: Stokta Var
Konum: İstasyon Mah. / Tuzla / İstanbul
Satış Detayı: Havale / EFT, Görüşülür

Satıcıyla iletişim kur

Enka Pazarlama İş Makinaları

Enka Pazarlama İhracat İthalat A.Ş.

Danışman : Mert F.

Hitachi ZX530LCH-7

56 200 kg Paletli Ekskavatör

Kontrol Artık Sizin Elinizde

Hitachi’nin en yeni ekskavatör serisine yönelik tasarımının merkezinde siz varsınız. Zaxis-7 serisi, önceki nesil makineler kullanılırken karşılaşılan tüm zorluklar göz önünde bulundurularak geliştirildi.

Kabindeki kullanım deneyimine odaklanıldı ve makinenizin yaşam döngüsü boyunca maksimum çalışma süresi elde edebilmesi için destek ve çözüm yolları araştırıldı.

Sizi ve operasyonunuzu Zaxis-7’nin kalbine koyarak, filonuz üzerinde kontrolü ele almaya ve bizimle ortaklaşa çalışmaya davet ediyoruz.

Kazancınızı Arttırın

Operasyonunuzun başarısı, iş makinelerinizin güvenilirliğine ve verimliliğine bağlıdır. Hitachi’nin en yeni Zaxis-7 ekskavatörleri ile en yüksek kaliteye, maksimum işte kalma süresine, daha fazla üretime ve daha düşük toplam sahip olma maliyetine erişeceksiniz bunların hepsi kârlılığınız üzerinde olumlu bir etkiye sahip olacaktır.

Stage-5 uyumlu makinelerin mükemmel yakıt ekonomisi sayesinde kârlılığınız artacaktır. Çarpıcı yeni görünümü ile ZX530LCH-7 önceki seriye göre %12’ye kadar daha düşük yakıt tüketimi sağlar.

Hitachi’nin endüstri öncüsü hidrolik sistemi HIOS 5, bu inanılmaz performans düzeyinin tüm uygulamalarda elde edilmesini sağlar. Operatörleriniz ayrıca çok işlevli renkli LCD 8 inç monitörde açıkça görülebilen yepyeni ECO göstergesini kullanarak yakıt verimliliğini kontrol edebilir ve maliyetleri düşürebilir.

Yükleme işlemleri için geliştirilmiş ön ataşman hızı ve yeni arttırlılmış motor gücü sayesinde Zaxis-7 ekskavatörlerinin, sahada verimliliği artacaktır.

Zaxis-7 ekskavatörlerinin, sahada verimliliği artacaktır. Zaxis-7 ekskavatörlerin çevresel performansı, azot oksiti azaltan SCR sistemi ile desteklenmiştir. Yeni makineler, SCR (seçici katalitik indirgeme), DOC (dizel oksidasyon katalizörü) ve CSF (katalizörlü kurum filtresi) kombinasyonu sayesinde Stage 5 emisyon yönetmeliklerine uygundur.

Hitachi ZX530LCH-7 Teknik Özellikleri

Çalışma Ağırlığı 56 200 kg
Kepçe Kapasitesi 3,5 m3
Motor Isuzu 6WG1
Motor Gücü 397 HP / 1800 devir
Kol Koparma Gücü 30 999 kgf
Kova Koparma Gücü 30 592 kgf

56 200 kg​​​​​​​ Paletli Ekskavatör Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır. İlk yorum yapan sen ol!
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin