Vidalı Kompresör kategorisi aramanızda 244 adet ilan bulundu

22/30 kW/Hp İnvertörlü Vidalı Kompresör

Havakom | HVK-22-DVST

8.650 +KDV

11/15 kW/Hp Vidalı Kompresörü

Havakom | HVK-11

2.100 +KDV

37/50 kW/Hp İnvertörlü Vidalı Kompresör

Havakom | HVK-37-DVST

11.500 +KDV

20 Hp (15 kW) Vidalı Kompresör

Bora Kompresör | BRV-20

3.035 +KDV

Toplam 7 sayfa içerisinde 1. sayfayı görmektesiniz.

Vidalı Kompresör Popüler Ürünler

Satılık Vidalı Kompresör 

Enerji sektöründe basınçlı hava elde etmek amacı ile kullanılan vidalı kompresörler satılık ürün seçenekleriyle bu sayfada. Bu kompresörler birbirine geçmiş rotor çifti ile kullanılır. Bir vidalı kompresör, vida hareketinden dolayı havayı sıkıştıran bir döner kompresör türüdür. Bu kompresörü kullanmanın en büyük avantajı, teslim basıncında minimum dalgalanma ile sürekli olarak hava basınçlı kompres sağlayabilmesidir.

Sitemizde üst kısımdaki arama motoru çubuğuna aradığınız makina parça, ekipman, ataşman, yedek parça, cihaz, alet ve sanayi ürünlerinin birçok çeşidini bulabilirsiniz.  Türkiyenin Dünya pazarlarına açılan penceresi konumunda olan Makina Türkiye sitesi daima en güncel ürünleri en hızlı şekilde listelemekte ve alıcıyla satıcıyı en ekonomik maliyetlerle buluşmalarını sağlamakta. Müşterinin talebini karşılayan çeşitli özelliklerde makul fiyatlara temin edilebilir. Uygulamanıza ve bütçenize uyacak şekilde kanıtlanmış ürünler ve ileri teknolojiler sayfamızda. Güvenilirlik, çok yönlülük ve hassasiyet sağlar. Seçilebilecek yüz binlerce ürün ve sürekli büyüyen ürün yelpazesiyle endüstriyel ekipman ihtiyaçlarınızın burada karşılandığından emin olabilirsiniz. Binlerce kaliteli tedarikçi ve üretici ile çeşitli endüstriyel uygulamalarınız için satış, servis ve çözümler için tüm ekipmanları sağlayabileceklerinden eminiz.

Vidalı Kompresör Fiyatları

Her zaman ileri teknoloji, kaliteli ürün ve müşteri memnuniyetini her zaman hedefleyen portalımızdaki firmalar, hem iç hem de dış pazarlarda tanınan vidalı kompresör ürünleri ile Makina Türkiye'de. Oldukça uygun fiyat ve kolay ödeme seçenekleriyle hemen bir Vidalı Kompresör satın alabilirsiniz. Portalımızda kaliteli tedarikçiler tarafından satışa sunulan ürün çeşitleri üretilmektedir. Ürün son teknoloji teknikleriyle, kalite güvence altına alınmış bileşenler kullanılarak üretilir. Sıfır ve ikinci el seçenekleriyle ihtiyacınıza en uygun ürün siparişini kolaylıkla verebilirsiniz.

Her zaman ileri teknoloji, kaliteli ürün ve müşteri memnuniyetini her zaman hedefleyen portalımızdaki firmalar, hem iç hem de dış pazarlarda tanınan ürünleri ile Makina Türkiye'de. Oldukça uygun fiyat ve kolay ödeme seçenekleriyle hemen bir makina satın alabilirsiniz. Portalımızda kaliteli tedarikçiler tarafından satışa sunulan ürün çeşitleri üretilmektedir. Ürün son teknoloji teknikleriyle, kalite güvence altına alınmış bileşenler kullanılarak üretilir. Sıfır ve ikinci el seçenekleriyle ihtiyacınıza en uygun ürün siparişini kolaylıkla verebilirsiniz. Ürünler esnek üretim ile çok çeşitli malzemeleri işlemek için tasarlanmıştır. Kolay ödeme seçenekleriyle Makina Türkiye üzerinden satın alabileceğiniz ürün çeşitleri kalitelerine göre oldukça uygun fiyatlar ile satışa sunulmaktadır.

Vidalı Kompresör Nasıl Çalışır

Vidalı kompresör, genellikle 8 bara kadar düşük basınçlı uygulamalar için uygulanır. Dönen vidalı iki eleman, bir mahfaza, bir hava filtresi, lastik contalar, emme valfi ve dağıtım valfini içerir. Milin bir mil sürüş ve diğeri milini tahrik edilmektedir. Tahrik mili tahrik miline, her iki milin hızlarının eşleşmesine yardımcı olan zamanlama dişlileriyle bağlanır.Tahrik şaftı genel olarak elektrik motoru ile çalışır. İki mil hava sızdırmaz bir mahfaza içine alınır. Öncelikle hava emilimine izin vermek için emme valfi açılır. Sonra şaftı çalıştıran motor açılır. Böylece tahrik edilen şaft, zamanlama dişlileri nedeniyle sayaçtan tahrik şaftına dönmeye başlar. Hava, miller üzerinden kesilmiş iki vida arasındaki boşluğa girer. İki vida ters yönde döndükçe, hava iki vida arasındaki olukta sıkışır. İki vida arasındaki boşluk, emme ucundan teslim ucuna doğru kademeli olarak azalır, bu da havanın sıkışmasına neden olur. 

Ayrıca vida hareketinden dolayı hava emme ucundan dağıtım ucuna doğru hareket eder. Sıkıştırılmış hava dağıtım ucuna ulaştığında, dağıtım valfinden depolama tankına geçer. Ayrıca, sıkıştırma işlemi sırasında, sıcak basınçlı hava ile ısı alışverişinde bulunan muhafazanın etrafında sürekli olarak soğuk su akar. Bunun arkasındaki sebep, herhangi bir sıkıştırma işleminin verimliliğinin, adyabatik veya politropik olarak karşılaştırıldığında izotermal olarak gerçekleştirilmesi halinde en yüksek olmasıdır. Bu nedenle, sıkıştırma sırasındaki havanın sıcaklığını korumak için, geliştirilen ısı sürekli olarak akan su ile değiştirilir. Bir grafik bu mantığı daha net anlamanıza yardımcı olabilir.

Yüksek kaliteli, düşük fiyatlı ürünler için portalımızı ziyaret edin. Her bütçeye uygun ürün için sayfamızı inceleyiniz. Hatta dilerseniz makina satıcılarıyla iletişime geçebilirsiniz. Sayfamızı ziyaret edip ihtiyacınıza ve cebinize en uygun olan makinayı tedarik edebilirsiniz. İstediğiniz makina uygun fiyat seçeneğiyle burada. Ürünlerimiz sizlere garantili olarak burada sunulmaktadır. Farklı makina gruplarına portalımız üzerinden ulaşabilirsiniz. Aynı anda çok fonksiyonlu ürün grupları mevcuttur. Üretimin hızlanmasına ve maliyetin en aza indirgenmesine yardımcı olur. Firma iletişim bilgilerini kullanarak ürünler hakkında bir çok sorunun cevabına ulaşabilirsiniz. Verilerimiz ve sayfamızda olan ürün  içerikleri güncel bilgilerdir. Makine özellikleri ve teknik bilgilere en hızlı en kolay ulaşabileceğiniz sayfa burada. Portalımız bir çok ürün ve firma bilgileriyle gelişmiştir. Sektöründe tecrübeli güvenilir ve kaliteli firma bilgileri portalımızdadır.

Yüzlerce marka ve model, satıcıya anında ulaşabilme imkanı satılık ve kiralık seçenekleriyle Vidalı Kompresörler kategorisinde