Shrink Makinası kategorisi aramanızda 199 adet ilan bulundu

ARG.S4060 Yarı Otomatik Shrink Makinesi

Argesta | ARG.S4060

98.000 +KDV

Billpack Pro Sıcak Çene Yarı Otomatik Shrınk Ambalaj Makinesi

Billpack | SÇKT

4.250

Billpack 430X550mm 220V Manuel Cam Kapaklı Mıknatıslı Shrink Ambalaj Makinesi

Billpack | PMG

1.250 +KDV

Full Otomatik Plastik Serit Bant Yapma Polietilen Shrink Makinası

Alemin San | A-PS001

130.000

Billpack 9050 Yarı Otomatik Polietilen Shrink Ambalaj Makinesi

Billpack | B-YO001

4.250

60X45x150 Tam Otomatik Shrink Ambalaj Makinesi

Tuva Pack | AS60S

10.000 +KDV

ADK 314 Tam Otomatik Shrink Ambalaj Makinası

Adotek | ADK 314

12.500 +KDV

Yarı Otomatik Polietilen PE Shrink Ambalaj Makinası ankara

Pgm Otomasyon | PGM-KLY75

105.000 +KDV

5580 yumurta Ambalaj kömür paketleme Makinası

PGM | Winnpack8050

53.000 +KDV

Billpack Eco 430Mmx550mm 220V Manuel Cam Kapaklı Shrink Ambalaj Makinesi

Billpack | Eco

1.000 +KDV

Billpack L Kesim Tünelli Yarı Otomatik Shrink Ambalaj Makinesi

Billpack | TÇKT

3.750 +KDV

Tam Otomatik L Kesim Shrink Ambalaj Makinası

PGM | P-SM001

380.000 +KDV

Yarı Otomatik Canlı Konveyörlü Shrink Ambalaj Makinesi

Billpack | B-YO002

4.750 +KDV

ANKARA Küvez Tipi Manuel Shrink Ambalaj Makinası (60x40 Cm )

Pgm Otomasyon | winpack6040

36.500 +KDV

CSH 4020 Yarı Otomatik Shrink Makinası

Renas Makina | CSH-4020

1.070 +KDV

Tam Otomatik Polietilen Pe Shrink Ambalaj Makinası

Pgm Otomasyon | P-SM004

310.000 +KDV

Ripack 2500 Shrink Isı Tabancası

Ripack | 2500

Ripack 3000 Shrink Isı Tabancası

Ripack | 3000

Compack 5800İ Manuel Shrink Ambalaj Makinesi / COMPACK Series One Step Shrink Wrap Machines

Ultimate | COMPACK 5800i

600x450 mm Manuel Kapaklı Shrink Makinası 

Setapack | M 450

6-8 Paket / Dakika Kağıt Havlu (Rulo Kağıt) Tam Otomatik Shrink Makinası

Setapack | HK-PE 4065

Ripack 2100 Shrink Isı Tabancası

Ripack | 2100

40 Paket/Dk Sleeve Wrapper Ürün Gruplama Ve Polietilen Shrink Makinası

DM Pack | Ares

Toplam 6 sayfa içerisinde 1. sayfayı görmektesiniz.

Shrink Makinası Popüler Ürünler

İşyerlerinde en çok kullanılan makinalardan bir tanesi olan shrink makinası, üretimin hızını arttıran ve insan gücüne duyulan ihtiyacı azaltan bir makinadır. Geçmişten günümüze bakıldığında, bu tarz makinalar olmadan önce insanlar çok fazla yorulmakta ve üretim faaliyeti bir hayli yavaş ilerlemekteydi. Üretim faaliyetlerine hız kazandırmak, hızla büyüyen nüfus içerisinde çok önemli bir yere sahipti. Bu makinalar sayesinde insanların çalıştıklarında yorulma durumları gitgide azaldı ve üretim kısa zaman içerisinde çok büyük artış gösterdi. Tüm bu durumlar shrink makinesi gibi cihazların önemini arttırdı.

Shrink Makinası Nedir? Ne İşe Yarar?

Shrink makinası fabrikalarda kullanılan bir tür paketleme cihazı olarak karşımıza çıkmaktadır. Ürünlere son halini veren bu cihazlar, her ürünün aynı düzeyde olabilmesine katkı sağlamaktadır. İnsan gücüne ihtiyaç kalmadan tüm ürünler aynı hizada ve aynı boyutta paketlenmektedir. Paketlenme sırasında ihtiyaç duyulan malzemeler israf edilmemekte, çünkü makine cm hesabı yaparak kesim işlemlerini gerçekleştirmektedir. İnsan gücüyle bir saatte 10 tane ürün çıkıyorsa, bu makine sayesinde bir saatte üretilen ürün sayısı 100’e çıkmıştır.

Shrink makinası demir, sünger, lastik ve destekleyici diğer ürünlerin meydana gelmesiyle oluşturulmuş, tarihin en kaliteli icatları arasında yer almaktadır. Temizlenmesi ve bakımı oldukça basittir. Genelde bu işlem fabrikayı temizlemeye gelen kadınlar ya da erkekler tarafından yapılmaktadır. İki ayda bir bakımının yaptırılması, makinanın kullanım ömrünü uzatmaktadır. Bunun yanı sıra makina çalışırken kimsenin cihaza yaklaşmaması gerekmektedir. Temizliği kolay olsa da, bu makine esasında oldukça tehlikelidir. Cihazı kapatması ya da kontrol etmesi gereken kişiler, bu cihazla ilgili gerekli eğitimlere katılmış olan kişiler arasından seçilmelidir. Aksi takdirde iş güvenliği kanunları çiğnenmiş olacaktır, makina ilgili eğitim almamış kişilerin makinaya yaklaşması oldukça tehlikeli bir durum arz etmektedir.

Shrink Makinası Nasıl Kullanılır?

Shrink makinası otomatik olarak çalışan makinalar arasındadır. Ürünlerin paketlenme görevini üstlenen bu cihaz, belirli bir süreye ya da adete ayarlanarak çalıştırılır. Makinanın aniden durdurulması beynini karıştıracak bir durum olması dolayısıyla, tercih edilmemesi gereken bir durumdur. Yalnızca ekstrem durumlar söz konusu olduğu takdirde, makina aniden durdurulmak için uygun hale gelecektir. Kişilerin doğru adet ya da süre planlaması yapmaları gerekir. Ürünler bitmeden paketleme sonlansa dahi, kişiler makinayı tekrar çalıştırabilir. Makinasını uzun yıllar kullanmak isteyen kişiler, yalnızca eğitim almış kişileri makina sorumlusu haline getirmelidir. Aniden durdurmanın sık sık tekrarlanması makinanın faaliyetlerini düşürecek ve daha kötüsü kısa sürede bozulmasına neden olacaktır.

Shrink Makinası Çeşitleri

Shrink makinası çeşitleri hakkında bilgi almak, yeni makina alacak kişilerin en çok ihtiyacı olan konulardan bir tanesidir. Pek çok kişi hangi makinayı alacağını bilmemesi dolayısıyla rastgele bir tercihte bulunmaktadır. Oysa bu durum kişilerin maddi zarara uğratabileceği gibi, üretimi de yavaşlatabilecek tehlikeli bir durumdur. Bu anlamda kişilerin doğru makinelere sahip olabilmek için gerekli eğitimleri almış olmaları gerekmektedir.

  • Manuel Shrink Makinası: Yeni üretime başlamış fabrikalarda bulunması muhtelemel makinalar arasındadır. Manuel shrink makinası kulanımı diğerlerine göre sınırlı bir makinadır. Bu makinadaki seri üretim yine insan gücünden fazla olmaktadır ancak çok fazla tercih edilmediğini vurgulamakta fayda vardır. Yeni atılım yapan kişiler, işlerini büyütene kadar ilk etapta bu makinadan faydalanabilir.
  • Masaüstü Shrink Makinası: Yeni işyeri açacak olan kişilerin tercih edebilecekleri kaliteli makinalardan bir tanesidir. Masaüstü Shrink makinası küçük ebatlı bir makinadır ve diğerleri gibi yüksek üretim kabiliyetine sahip değildir.
  • Palet Shrink Makinası: Fabrikalarda en çok kullanılan shrink makinaları arasındadır. Çok fazla tercih edilen bu makinanın üretim kabiliyeti oldukça güçlüdür. Palet shrink makinası çok fazla ürün üreten fabrikalarda kullanıma uygun büyük ebatlı makinalar arasındadır.
  • Yumurta Shrink Makinası: Fabrikalarda tercih edilen kaliteli makinalardan bir tanesidir. Yumurta shrink makinası yüksek üretime uygun makinalar arasındadır.
  • Kapaklı Shrink Makinası: İşletmelerin çok fazla tercih ettikleri paketleme makinalarından bir tanesidir. Kapaklı shrink makinası alacak olan kişiler, bu makinayı kullanacak uzman eğitmenlere sahip olmalıdır.

Shrink Paketleme Makinası

Shrink paketleme makinası fabrikaların üretim kapasitelerine göre olabilecek en doğru şekilde seçilmesi gereken ürünlerdir. Makina Türkiye olarak firmamız, kişilerin doğru makinayı tercih edebilmeleri için müşteri desteği vermektedir. Firmamızda yüzlerce paketleme makinasına yer verilmiştir. Kişiler bu anlamda en doğru seçeneklere karar verebilir ve en doğru makinayı tercih edebilir olacaklardır. Tüm makinaların teknik özellikleri hakkında detaylı bilgiler web sitemiz üzerinde mevcuttur. Yine de aklına bir şeyler takılan ve bunları sormak isteyen kişiler, istedikleri zaman firmamız ile iletişime geçerek sorularını sorabilir.

Shrink paketleme makinası üretim kapasitesine göre alımı planlanan ürünlerdir. Uzun yıllar kullanım potansiyelinin olması çok önemli bir durumdur. Kişiler cihazı aldıktan birkaç ay sonra, yenisini aramaya başlamamalıdır. Bu anlamda doğru bir site seçilmesi çok önemlidir. Firmamız her kategoriden ürün bulunduran ve kişilerin uzun yıllar kullanabilecekleri makinaları satan bir site görevindedir. Müşteri memnuniyeti esas amacımızdır. Firmamızda 2. el shrink makinası seçeneklerine de yer verilmiştir. Bu sayede müşterilerimiz bütçelerine uygun seçeneklerde daha kolay bulunabilir.

Kapasitesi yüksek bir shrink makinasına ihtiyaç duyan ancak bunu karşılayacak bütçesi olmayan kişiler, ikinci el makinalara göz gezdirmelidir. Fiyat olarak çok daha uygun olan cihazlarımız, yine kişilerin uzun süre kullanabilecekleri şekildedir. Firmamızda yer verilen ürünlerin tamamı, az kullanılmış, yeni ya da sıfır ürünlerdir. Kişileri birkaç ay sonra birçok problemle karşılaştırabilecek ürünlere kesinlikle yer verilmemektedir. Kişiler cihazların temizlik ve bakımlarını düzenli olarak yaptırdıkları takdirde, uzun yıllar arıza göstermeyen makinaları kullanabilme şansına sahip olacaklardır.

Shrink Makinası Fiyatları

Makina Türkiye olarak web sitemizde, yüzlerce shrink makinası seçeneği bulunmaktadır. Kişilerin gönül rahatlığıyla alıp kullanabilecekleri makina seçeneklerimiz oldukça kullanışlıdır. Shrink makinası fiyatları ürünlerin kapasitesine ve markasına göre değişiklik göstermektedir. Bazı markalar daha seri üretim yapmaları ve daha uzun süre kullanıma uygun olmaları dolayısıyla daha çok tercih edilmektedir. Bu ürünlerin fiyatları daha yüksektir. Aynı marka iki ürün arasında fiyat farkı oluşmasının sebebi, ürünlerin çalışma kapasiteleri ve ikinci el olup olmamaları ile ilgilidir. Sıfır ürünlerin fiyatları daha yüksektir.

Kişiler daha yüksek fiyatlı markaların daha iyi işlevlerde olduğu düşüncesine kapılmamalıdır. Daha iyi işlevlerde oldukları doğrudur ancak kişilerin ihtiyaçlarına göre bir model seçmeleri de önemlidir. Üretimi çok yoğun olmayan firmalarda, en iyi marka ürünleri kullanmak, üretim yoğunlaşana kadar israf olabilir. Kişiler ihtiyaçları doğrultusunda ürünler seçtikleri takdirde, maddi hasar almayacaklardır. Özellikle yeni açılan kuruluşlar masaüstü ve manuel seçeneklerinden faydalanabilir. Bu ürünler işlerini görmüyorsa, ikinci el seçenekler değerlendirilebilir. Firmamızla iletişime geçildiği takdirde, kişilerin kullanımına en uygun seçenekler hakkında bilgi verilecektir. Firmamız bu anlamda müşteri memnuniyetine önem göstermektedir.

Makina Türkiye olarak firmamız, en uygun fiyat seçeneklerini sunan firmalar arasında yer almaktadır. Kişilerin bütçesini çok fazla zorlamayacak en uygun fiyat seçeneklerini bulabilecekleri sayılı firmalar arasındadır. Firmamız güvenilir hizmet anlayışına sadık, yalnızca kaliteli ürünler satan bir firma olarak müşterilerini kesinlikle mağdur etmeyecek prensiplerde çalışmaktadır.