Kodlama Makinası Türkiye kategorisi aramanızda 175 adet ilan bulundu

M6 El Tipi Tarih Kodlama İnkjet Makinası

Handheld | M6

14.000 - 15.000 +KDV

Co Olympic El Tipi Kodlama Makinası ( Model 150 )

Co.Olympic | Model 150 (15mm)

3.000 - 8.000 +KDV

Mini Tarih Kodlama Makinası

Aris.Jet | Mini Printer

6.000 - 7.000 +KDV

Mini Tarih Kodlama Makinesi Şişe Tarih Kodlama

Sönmez Endüstriyel | S-IK001

8.500 +KDV

Min Sip 100 Adet

100 Bin Basım El Tipi Tarih Kodlama Makinesi

Sönmez Endüstriyel | S-IK002

9.250 +KDV

Min Sip 100 Adet

İnkjet Küçük Karakter Kodlama Makinası - Tarih Makinası

Fastjet | F540

2.900 - 4.000 +KDV

EK15 El Tipi İnkjet Kodlama Makinası

Aris Jet | EK15

8.500 - 9.500 +KDV

Renkli Mini Tarih Kodlama Makinası

Aris.Jet | MBRUSH

1.990

Koli Kodlama 16 Noktalı Büyük Karakter Dod İnkjet Kodlama Cihazı

Topjet | KT16

4.500 +KDV

El Tipi İnkjet ve Tarih Kodlama Makinası

Aris Jet | EK15

8.000 - 9.000 +KDV

DY 8 Etiket Tarih Kodlama Makinası

Renas Makina | DY-8

95 +KDV

Koli Kodlama 7 Noktalı Büyük Karakter Dod İnkjet Kodlama Cihazı

Topjet | KT7

3.500 +KDV

El Tipi Mobil Kodlama Cihazı

Rynan | 1040HP

1.500 +KDV

3 Satır Manuel Tarih Kodlama Makinası

Renas Makina | RDY-8

95 +KDV

DY8 Manuel Tarih Kodlama Makinası

Renas Makina | DY8

95 +KDV

Standart Ölçü Konveyörlü İnkjet Kodlama Ve Tarih Kodlama Makinası

Fima | F-IK001

575

ArisJET TIJ İnkjet Kodlama Makinası

Aris Jet | TIJ

1.500 - 2.000 +KDV

EK150 İnkjet Yazıcı

Aris Jet | EK150

1.000 - 2.000 +KDV

25.4mm El Tipi Yazıcı

Aris.Jet | 25.4mm Yazıcı

10.000 - 11.000 +KDV

Online İnkjet Kodlama Makinası

Aris Jet | EK150PLUS

1.000 - 2.000 +KDV

3 Satır Ekmek Poşeti Tarihleme Makinası

Renas Makina | HP241B

305 +KDV

TIJ İnkjet Kodlama Makinası

Aris Jet | TIJ

30.000 - 60.000 +KDV

Emico E860t İnkjet Kodlama Makinesi / ''Tarih Kodlama Makinesi''

Emico | E860

2.750 - 3.500 +KDV

Mini Printer Tarih Kodlama Makinası

Aris.Jet | Mini Printer

6.000 - 7.500 +KDV

Çift Baskı Kafalı Rynan R20 Pro İnkjet Kodlama Cihazı

Rynan | R20 Pro

1.800 +KDV

Mini İnkjet Kodlama Makinası

Aris.Jet | Mini Printer

6.000 - 8.000 +KDV

Tarih Kodlama Konveyörleri İnkjet Kodlama Konveyörleri

Fima | FM10000 Serisi

575

FM10102İ Serisi Konveyör Bant Sistemli İnkjet Tarih Kodlama Makinası

Fima | FM10102İ Serisi

560

Toplam 5 sayfa içerisinde 1. sayfayı görmektesiniz.

Kodlama Makinası Popüler Ürünler

Kodlama çeşitliliği sayesinde tüm kodlama ihtiyaçlarınızda kullanabileceğiniz kodlama makinaları yumurtalar, yumurta kartonları, poşetler, pet şişeleri, tahtaya, kolilere ya da metallere her türlü kodlama için kullanacak kodlama makinalarını bulabilirsiniz. Kodlama makinalarının amacı üretimde aksaklık olmaması adına üretilmiş olan makinalardır. Gıda ürünlerinde kullanıldığı taktir de tüketiciyi de bilgilendirmektedir. Yatay ve dikey paketlemelere uygun şekilde farklı kodlama makinaları bulabilirsiniz. Kodlama makinasında, ürün ve makina senkron şekilde çalışmaktadır. Yapılacak kodlama her zaman ambalaj ya da paketin istenilen bölümüne yapılır. Kodlama yaparken modül yazılacak olan karakter sayısına göre farklılık göstermektedir. Kodlama makinalarımızın bazılarında dokunmatik ekran seçeneği de bulunmaktadır. Kodlama makinasının elektronik mimarisi yüksek hat hızı ve üretim hacimlerinde sabit ve değişken mesajların kolayca değiştirilmesini de sağlamaktadır. Bazı kodlama makinalarında baskı sıcaklığının ayarlanabilme özelliği de bulunmaktadır. Hızlı ve kolay kullanımla birlikte yazılan kodlamanın kolay kuruması makinanın tercih edilmesi için bir avantajıdır.

Kodlama makinaları kolay kullanılabilen ve aynı zamanda az yer kapladığı gibi düşük enerji ile kullanılan makinalardır. Makinaların özellikleri farklılık gösterdiği için küçük, orta ya da büyük işletmelere uygun şekilde kodlama makinaları bulunmaktadır. Kodlama makinalarında yer alan kullanım paneli ayarlandığı taktir de kullanıcılara büyük avantaj sağlamaktadır. Maliyetleri de oldukça uygun olan kodlama makinaları içinde yer alan özelliğe göre her yüzeye uygun kalıcı kodlamalar yapmaktadır. Kodlama makinaları üretimi arttırmak ya da aksaklıktan kaçınmak için tasarlanmıştır. Makinaturkiye.com olarak bünyemizde pek çok kodlama makinası bulundurmaktayız. Her üretim hattına uygun, temiz, sıkıntısız, ağır kokular içermeyen, kuruluma sade ve kolay olan kodlama makinalarına ulaşabilirsiniz. Kodlama makinaları markalarına göre fiyatlarında değişim gösterebilmektedir. Silinmeyen yazı avantajına sahip kodlama makinaları sayesinde parti no, fiyat, kilo, tüketim tarihi, son kullanma tarihi gibi pek çok alanda kullanabilirsiniz.

Tarih Kodlama Makinası Nedir?

Tarih kodlama makinası son kullanma tarihi, üretim tarihi, tüketim tarihi, ürün fiyatı ya da gramajı gibi detayları içerek ürünlerde kullanılmak için üretilmiştir. Bu makinalar ile ürüne ait olan detayları hızlı şekilde kodlamanız mümkündür. Aynı zamanda tarih kodlama makinası ile karton ya da mukavva gibi paketlemeler üzerine kodlama yapmak için de kullanmak mümkündür. Tarih kodlama makinası satın alırken dikkat etmeniz gereken şey makinanın kartuşudur. Ürünlerimizde Türkçe, İngilizce, Almanca ve Arapça gibi pek çok dil seçeneği bulunmaktadır. Tarih kodlama makinasında yazıda bulunan karakter ve satır sizin isteğinize bağlı değişmektedir. Rakam olarak 0 ve 9 arasında yer alan tüm rakamlar bulunurken ülkemizde ve diğer ülkelerde de kullanılan harflere yer verilmektedir.

Tarih kodlama makinalarının pek çok çeşidi bulunmaktadır. Plastik, metal, cam, ahşa, deri ya da poşet gibi pek çok yüzeyde kullanıma uygundur. Kodlama yaparken kesik ya da silik yazılar yazmamaktadır. Tarih kodlama makinası sıcak folyo baskısına sahip olduğu için tarih kaplama folyosu kullanmaktadır. Bu nedenle yüksek ısı sayesinde istenilen kodlama paketten silinmemektedir. Çeşitlerine göre fiyatlarında da pek çok farklılaşma olmaktadır. Tarih kodlama makinaları fiyatları için sitemizi ziyaret etmeyi unutmayınız.

Tarih kodlama makinası seçimi yaparken makinanın üretim hattınız ile uyumlu olup olmamasına dikkat etmelisiniz. Yatay paketlemeye uyumlu, dikey paketlemeye uyumlu ya da hem yatay hem de dikey paketlemeye uyumlu tarih kodlama makinası bulabilirsiniz. Tarih kodlama makinaları sayesinde hiçbir problem yaşamadan tarih baskısı yapabilirsiniz. Yapılan bu baskılar belirli dereceler haricinde bir deformasyona uğramamaktadır. Pek çok yüzeye baskı işlemini gerçekleştirebilmektedir. İnce yoğurt kapaklarında kullanabileceğiniz tarih kodlama makinasının pet şişe ya da alüminyum folyo olan yüzeylerle de rahatlıkla kullanabilirsiniz. Maliyeti yüksek ve problemli kodlama makinalarının yanı sıra tarih kodlama makinası silik tarih kodlamaları yapmaz.

El Tipi İnkjet Kodlama Makinaları Nedir?

İnkjet genel olarak endüstriyel alanda kullanılan mürekkep yazıcılarda bir kodlama yöntemidir. İnkjet hem endüstriyel alanda hem de matbaa alanında kullanılan bir kavramdır. İnkjet kodlama sistemi ise ürün ve ambalajların üzerine temas etmeden kodlama yapılmasına denir. İnkjet kodlama da dört farklı kodlama türü bulunur. Küçük karakterli sürekli inkjet kodlama makinası elektrikle şart edilmiş damlacıklarla temas etmeden kodlama yapabilen makinalardır. En büyük avantajı diğer makinalara göre hızlı ilerlemesidir. Yüksek kalitede kodlama yapmanızı sağlamaktadır. Termal inkjet kodlama makinası içerisinde mürekkep ve birden fazla direnç elemanı bulunduran bir kartuş kullanmaktadır. Diğer kodlama makinası gibi hızlıdır ve ekstra yüksek kalitede kodlama yapmanızı sağlamaktadır. Yüksek çözünürlüğü inkjet kodlama makinaları son yıllarda büyük yol katetmiştir ve gelişmiştir. Diğer kodlama makinalarına göre yüksek kalitededir ve baskı gerektiğinde de idealdir. Aynı zamanda cihazlarımızda isteğe bağlı olarak renk değiştirilme ihtimali de bulunmaktadır. Koyu renkte olan ürünler için beyaz renkli kodlama imkanı bulunur. Ultraviyole ışıkta gözükebilen mürekkep imkanı da vardır.

El tipi inkjet kodlama makinasında kolay çıkarılabilir mürekkep kartuşları bulunmaktadır. Kısa püskürtme üretim aşaması sayesinde mürekkebi iyi korur. Uzun süreli akü ömrüyle sürekli kullanım sağlayabileceğiniz bir makinadır. İstediğiniz her yüzeyde sorunsuz baskı imkanı sunmaktadır. El tipi inkjet kodlama makinamızda logo, barkod, QR kod, yazı, sayı, saat ya da saniye gibi pek çok yazı imkanı bulunmaktadır. Çelik, paslanmaz, plastik, pvc, beton, cam, mermer, ahşap ya da granür yüzey fark etmeden kullanılabilir. Uygun fiyatlı ve taşınabilir bir kodlama alternatifidir.

El tipi inkjet kodlama makinaları bir çok kodlama ihtiyacınızı karşılayacak şekilde tasarlanmıştır. Diğer makinalarden avantajlı olarak eliniz ya da avcunuzla istediğiniz yere götürebileceğiniz bir cihazdır. Sadece kısa süreli olmamakla birlikte sürekli üretimlerinizi kodlamak için de kullanıma uygundur. Yazı tipi son derece okunaklı olan el tipi inkjet kodlama makinası her türlü kodlamayı yapmaya uygundur. Yüksek maliyete sahip bakımlar gerektirmemektedir. Kesinlikle silik şekilde kodlamalar yapmaz.

Yumurta Kodlama Makinası Nedir?

Gıda güvenliği yumurta üreticileri için büyük önem arz etmektedir. Yalnızca üreticiler de değil tüketiciler için de oldukça önemli bir durumdur. Son kullanım tarihi ya da üretim tarihi kişiler için büyük önem taşımaktadır. Mükemmel kodlama sayesinde iyi bir kodlama performansı sunmaktadır. Yayılmayan ve hızlı kuruyan mürekkep sayesinde gözenekli, gözeneksiz ya da yarı gözenekli olan tüm yüzeylerde kullanıma uygun olan kodlama makinaları size hem zaman hem de para tasarrufu yaptırmaktadır. Makina da ekstra bir filtre içermediği için bir periyodik bakım masrafı bulunmamaktadır. Sabit olan tüm yüzeyler de kodlama yapan makina, kullanıcı dostudur ve kullanımı kolaydır. Mürekkep tipini otomatik olarak tanımlamaktadır ve baskı parametrelerini tanır.

Yumurta kodlama makinalarımız da otomatik imalat ve son kullanma tarihi yazdırma özelliği bulunmaktadır. Kartuş koruma sistemi sayesinde yazılan kodlamalarınızın daha uzun süre kalmasını sağlamaktadır. Logo ya da resim gibi kaliteli baskılar yapma imkanınız da bulunmaktadır. Numerik ve alfanumerik tuş takımı ile makina üzerinden veri giriş imkanı da yer almaktadır. Yüksek kalite de, yüksek performansta bir kodlama makinası için  makinaturkiye.com yumurta kodlama aracı ile birlikte artık ürünlerinizi kodlamak çok kolay hale gelmiştir.