Kaldırma Vinç Magneti

Fiyat Sorunuz

İlan No: #00179694
Kategori: Vinç Mıknatısı
Marka: Tekbem
Model Tipi: T-VM001
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Türkiye
Teslim Durumu: Stokta Var
Konum: Nispetiye Mah. / Beşiktaş / İstanbul
Kısa Detay: 2 Yıl Garantili
Satış Detayı: Havale / EFT, Görüşülür

Satıcıyla iletişim kur

Tekbem

Tekbem - Biertek Teknoloji İnşaat Ve Uluslararası Tic. Ltd. Şti.

Danışman : Murat Ş.

Kaldırma Vinç Magneti

Kaldırma Magnetleri, gelişen teknolojiler ile birlikte otomatize hatların kullanımının arttığı fabrikalarda vazgeçilmez bir ekipman haline gelmektedir.
Magnetli sistemler; işletmelerin üretim prosesini hızlandırmak, maliyetlerini azaltmak ve bu esnada iş güvenliğinden de ödün vermemek isteyen demir çelik firmaları, çelik servis merkezleri, haddehaneler, liman işletmeleri, çelik konstrüksiyon firmaları gibi çelik üzerine çalışan işletmelerin önem verdiği ve kulladığı sistemlerdir.
Bu nedenle mevcut vinçlere hızlıca adapte edilebilen ve ihtiyaca yönelik tasarlanan kaldırma magnetlerinin endüstriyel kullanımı giderek artmaktadır.
Geleneksel olarak kullanılan yük asansörü kanca-sapan veya zincir ile bağlamaya göre, kaldırma magnetlerinin pek çok avantaji bulunmaktadır.
 
Yapısal Magnet Tipleri
Doğal (Permanent) Magnetler Doğal magnetlere, elektrik akımı verildiğinde miknatis kutupları değişir ve yük kavranır. Kutuplar değiştikten sonra elektrik kesilse veya kablo kopsa dahili manyetiklik bozulmaz (yükü yakaladıktan sonra düşürmez). Alnico, NdFeB, Sm-Co, Sm-Fe ve benzeri yapay olarak hazırlanmış alaşımlar kullanılmaktadır. Elektrik tüketimi oldukça düşüktür ve çok ağır malzemeleri kaldırma imkanı sağlarlar. Yüksek sıcaklıktaki uygulamalar için kolayca adapte edilebilir, 600 °C sıcaklıktaki malzemeyi kaldırmak mümkündür. Yüzey teması ile miknatıslanma gerçekleştiği için sadece miknatıs ile teması olan malzemeyi kavrar.
Bu tip magnetler genellikle Sac ve Levha veya kütük kaldırma uygulamalarında kullanılmaktadır.
 
Elektro (Electro) Magnetler Elektro Magnetlerde, iç aksamda bulunan bobinlere elektrik akımı verilerek miknatıslanma sağlanır. Bobin içerisinde ferromanyetik çekirdek (nüve) bulunmaktadır. İlaveten yüksek elektromanyetik kuvvet oluşturmak için Alüminyum, Bakir veya Anodize Alüminyum bobin telleri tercih edilmektedir. Sıcak uygulamalar için bobin etrafında sıcağa dayanıklı ve hızlı soğumayı sağlayabilecek termal reçinelerle kullanılır. Bunun yanında magnet alt kısmına ekstra hava kanalları konularak magnetin hızlı bir şekilde soğuması sağlanır. Derin bir miknatıslanma sağlanabilmesi sebebiyle alt alta çok sayıda malzeme aynı anda ve tek seferde kaldırılabilir. Arzu edildiği taktirde malzemeler tek tek bırakılabilir veya kaldırılabilir.
 
Uygulama Alanları
• Hurda
• Kütük
• Yassı Ürün (slab)
• Boru
• İnşaat Demiri
• Sac - Levha
• Lama
• Filmaşin - Kangal
• Profil
• Bobin
Magnet Sistemleri ve tipleri ile ilgili daha detaylı bilgiye sol taraftaki menüden bilgi almak istediğiniz sisteme tiklayarak, Magnet Sistemleri kataloğumuzu indirerek veya bizimle iletişime geçerek ulaşabilirsiniz.

 

Kaldırma Vinç Magneti Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır. İlk yorum yapan sen ol!
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin