Endüstriyel Mutfak Fırını kategorisi aramanızda 277 adet ilan bulundu

Toplam 8 sayfa içerisinde 1. sayfayı görmektesiniz.

Endüstriyel Mutfak Fırını Popüler Ürünler

Endüstriyel Fırın Nedir ?

Bir endüstriyel fırın amacı kapalı bir alanda yüksek sıcaklıkları kullanabilmektir. Endüstriyel fırın çok çeşitli amaçlar için kullanılmaktadır. Endüstriyel fırın farklı ısıl işlemler için kullanılan ısıtılmış bir odadır. Endüstriyel fırınlar oldukça yüksek sıcaklıklarda çalışmaktadır. Endüstriyel fırın için en yaygın ısı kaynakları; sıcak su, gaz, elektrik ve bazende konveksiyonel yoldur. Endüstriyel fırın yelpazemiz ile bilgiyi sayfamızdan edinebilirsiniz.

Endüstriyel Fırın Çeşitleri

Doğrudan ateşlemeli ısıtıcı olan endüstriyel fırın çeşitleri için sayfamıza göz atabilirsiniz. Endüstriyel fırın çeşitleri tasarımları, işlevi, ısı yüksekliği, yakıt gibi özelliklerle değişir. Endüstriyel fırın çeşitleri yakıtın  brülöre akar ve bir hava yükleyiciden sağlanan havayla yanmasında ortak bir paydada buluşur. Endüstriyel fırın çeşitlerinde birden fazla brülör olabilir. Brülörler endüstriyel fırın çeşitleri tasarımına bağlı olarak zemine, çatıya veya duvara monte edilebilir. Ayrıca endüstriyel fırın çeşitleri petrol, gaz, plastik ve kimya endüstrisinde kullanılabilmektedir. 

Endüstriyel Fırın Markaları

Makina Türkiye sayfamızda birden çok endüstriyel fırın markaları bulmak mümkündür. Kaliteli ve güvenilir endüstriyel fırın markaları bünyesinde bulunan yüzlerce çeşidi inceleyebilirsiniz. Endüstriyel fırın markaları arasında bütçenize en uygun ürünü bulabilirsiniz. Yüksek kalitesi ve düşük fiyatlarıyla birçok endüstriyel fırın markaları sayfamızda. Dilerseniz Makina Türkiye üzerinden endüstriyel fırın markaları inceleyebilmek için filtreleme yapabilirsiniz.

Endüstriyel Fırın Fiyatları

Kafelerden restoranlara, yemek şirketlerinden endüstriyel alana kadar mutfaklarda çeşitli makinalardan yararlanılmaktadır. Gıda sektöründe ihtiyaç duyulan endüstriyel fırın bu sayfada. Baklava fırını, fırın ekipmanı, konveksiyonlu fırın, kumpir fırını, pasta börek fırını, patisserie fırını, pide ve lahmacun fırını, pizza ve pide fırını gibi endüstriyel fırınlara sayfamızdan kolaylık ile ulaşabilmeniz mümkün. Yüksek kalite ve düşük fiyat ile güven içerisinde alışverişinizi yapabilmeniz mümkün. Yüzlerce marka ve model, satıcıya anında ulaşabilme imkanı satılık ve kiralık seçenekleriyle mutfak makinaları başlığı altındaki Endüstriyel Fırın kategorisinde.

Yüzlerce marka ve model, satıcıya anında ulaşabilme imkanı satılık ve kiralık seçenekleriyle Endüstriyel Fırın kategorisinde