3 Geçişli Endüstriyel Rotary Tambur Kurutma - Talaş Ve Gübre Kurutma

64.000
+KDV Min. Sipariş 1 Adet

İlan No: #00221350
Kategori: Diğer Yardımcı Makinalar
Marka: Egesel
Model Tipi: 3 Geçişli Kurutma
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Türkiye
Teslim Durumu: 60 Gün
Konum: İvedik Organize Sanayi Mah / Yenimahalle / Ankara
Satış Detayı: Takas Olur, Leasing'e Uygun, Havale / EFT, Kredi Kartı, Krediye Uygun, Hibe Destekli Ürün, Kosgeb Destekli

Satıcıyla iletişim kur

Peletshop

Egesel Grup Enerji Mak. San ve Ltd. Şti.

Danışman : Deniz Ç.

Talaş kurutma makinası ,ahşap Talaş Kurutucusu, odun talaşı kurutma ve talaş sistemleri için temel kurutma ekipmanıdır. Ağaç talaşlarını % 40-50 nemden, % 8-15’e kadar kurutabilir, bu da depolama veya nakliye için veya müşterinin gereksinimlerine göre uygundur. Ağaç parçalarında bulunan nem ağırlıklı olarak serbest su ve biyolojik sudur. Serbest suyun uçurulması kolaydır ancak biyolojik sudan kurtulmak zordur.

Döner kurutucular talaş, ahşap talaşları, katı biyokütle, pirinç kabuğu, gübre , zeytin pirinası vb. Geniş bir biyokütle katılarının dehidrasyonunda başarıyla uygulanmıştır. Döner tamburlu kurutucu sistemi, odun talaşlarının kuruması için ideal bir yöntem olduğu kanıtlanmıştır.

Tek geçişli tambur kurutucu, madencilik, gübre, kimya, hayvan yemi, gıda, metalurji, inşaat malzemeleri endüstrisinde geniş uygulama alanına sahiptir. Kil, uçucu kül, kömür tozu, cüruf, kum, alçı, florit, flotasyon konsantrasyonu vb. için geçerlidir. Son yıllarda pelet üretiminde kurutucu, biyokütle kurutma işlemine genişler. Talaş, ahşap talaşı, vinas, ddgs, elma pomace, zeytin pirinası, yonca, büsa gibi malzemeler tamburlu kurutma teknolojisi ile işlenebilir.

Kuru ahşap talaşı, osb panellerde, at yataklama talaşı, tavuk çiftliklerinde yatak talaşı,  biyokütle pelletleri, kağıt hammaddesi için kullanılır. Ahşap talaşı kurutma makinesi veya tamburu, besleme hızını, dönüş hızını, sıcaklığı, kalış süresini vb kontrol ederek nem içeriğini doğru bir şekilde azaltabilir. Bu işlemler döner tambur kontrol panelinde bulunan motorları kumanda eden hız kontrol sitemleri ile gerçekleştirilir .

 

Makine Özellikleri :

Geçiş: 3 Adet

Ocak- cehennemlik

37 KW Fan ve 2 Adet Siklon

Otomasyon Panosu

 

Boy: 5 Metre 

Çap: 2 Metre

3 Geçişli Endüstriyel Rotary Tambur Kurutma - Talaş Ve Gübre Kurutma Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır. İlk yorum yapan sen ol!
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin