Plastik Makinaları ve Ekipmanları kategorisi aramanızda 1478 adet ilan bulundu

Plastik Enjeksiyon Altı Ürün Alma Robotu

3B Proje | 3B-ER002

1.400 +KDV

Sensörlü Plastik Enjeksiyon Ürün Alma Robotu

3B Proje | 3B-ER003

1.750 +KDV

Plastik (Sensörlü) Enjeksiyon Ürün Alma Robotu

3B Proje | 3B-ER001

1.700

30'Luk 7.5 kW Plastik Kırma Makinası - 30' 7.5 kW Plastic Crushing Machine

Erdoğan Makina | EM 3025

110.000 +KDV

626 (50 Adet) 15 Bölmeli Ayarlanabilir Organizer Plastik Kutu

İşkur Makina | 626-15 Bölmeli

2.250

40'Lık 15 Kw Plastik Kırma Makinası 40' 15 Kw Plastic Crushing Machine

Erdoğan Makina | EM 4027

140.000 +KDV

60'Lık 22 Kw Plastik Kırma Makinası - 60' 22 Kw Plastic Crushing Machine

Erdoğan Makina | EM 6040

250.000 +KDV

Vidalı Helezon Pvc Yaylı Yükleme

Erk Pvc Makine | F001

2.500 +KDV

50'Lik 18.5 Kw Plastik Kırma Makinası

Erdoğan Makina | EM 5036

200.000 +KDV

Jet Fitre (Nem-Gaz Alıcı)

Erk Pvc Makine | EPM-JET 75

3.500 +KDV

Toplam 42 sayfa içerisinde 1. sayfayı görmektesiniz.

Plastik Makinaları ve Ekipmanları Popüler Ürünler

Plastik Makinaları Türkiye plastik sektöründe hızla gelişmektedir. Daha sağlıklı plastikler, geri dönüşebilir plastikler plastik makinaları ile üretilmektedir. Belirli standartlarla üretilen plastiklerin daha kaliteli olması hedeflenmektedir. Sektörde kullanılan bir çok plastik makinaları sizin için bu sayfaya topladık. Enjeksiyon, enerji kablo imalat makinaları, plastik geri dönüşüm makinaları, plastik pvc boru profil, pvc- alüminyum boru işleme makinaları, pvc kauçu, plastik hammade hazırlama makinaları gibi bir çok ürünü Plastik Makinaları sayfasında bulabilirsiniz. Sektörün öncü üreticisi, tedarikçisi firmalarından sektörün en kaliteli plastik makinalarını burada bulabilir, satış temsilcileri ile iletişime geçip merak ettiğiniz ile ilgili soruları sorabilirsiniz. 1000’den fazla plastik makinaları içinde ihtiyacınıza en iyi şekilde cevap verecek olan ayrıntılarını inceleyebilir, satın alabilirsiniz. Yüzlerce marka ve model, satıcıya anında ulaşabilme imkanı satılık ve kiralık seçenekleriyle Plastik Makinaları kategorisinde.

Çeşitli Plastik Makinaları firmaları sayfamızda. Plastik geri dönüşüm, her yıl birkaç milyon ton kullanılmış plastik malzemeyi global olarak işleyen ve satan, köklü bir endüstridir. Sadece çevresel zorunluluk dışında çalışmak yerine, plastik malzeme geri kazanım hizmetleri, bir dizi farklı üretim uygulaması için kaynakları koruyarak hem düşük maliyetli hem de verimli olabilir. Geri dönüşüm ve ıslah alanı ayrıca plastik malzemelerin baz monomerlerine ayrıldığı ve ikincil ve üçüncül seviyelerde daha fazla polimerizasyon için uygun hale getirildiği endüstriyel işlemleri de kapsar. Plastik geri dönüşüm endüstrisi başlangıçta ilk plastik imalattan kalan üretim artıklarını ve yan ürünleri geri kazanmaya odaklanırken, günümüzdeki geri dönüşüm hizmetleri de heterojen tüketim sonrası malları geri alabilmektedir. Malzeme geri kazanım sistemleri tarafından kullanılan yöntemler, işlenmekte olan plastiğin türüne göre değişme eğilimindedir, ancak çoğu geri dönüşüm hizmetinde ortak olan bazı temel uygulamalar vardır. Sıralama, temizleme, boyut küçültme, ayırma ve peletleme gibi aşamalar çoğu plastik geri dönüşüm işleminde bulunabilir. Aynı şekilde, bu işlemleri gerçekleştirmek için kullanılan makineler genellikle bir avuç ekipman kategorisine girer. Sensörler karışık plastik malzeme akışındaki belirli polimerleri tespit eder. Bir polimerin spektrumdaki eşsiz imzasını kaydeden x-ışını veya kızılötesi algılama ile donatılabilirler. Bazı sensörler, malzemeyi renk tonuna ve şeffaflığa göre sıralayan renk algılama teknolojisine de sahiptir. Enjektörler Mekanik veya hassas hava tahliye üniteleri, farklı plastik malzemeleri reçine türlerine göre fiziksel olarak gruplandırır. Kapasitelerine bağlı olarak, ejektörler genellikle çok yüksek girdi oranlarıyla başa çıkabilir.

Bilgisayar işleme teknolojisi, farklı malzemeleri tanımlamak ve sıralamak için kullanılan algoritmaları sağlar. Bu plastik makinaları sistemleri hem sensör hem de ejektör işlemleri için kontrol parametrelerini sağlar. Bir operatör arayüzü, teknisyenler için makine kontrolleri ve teşhis araçları sağlayabilir. Ek olarak, arayüzler ayrıca bir sıralama makinesini entegre etmeye ve fonksiyonlarında hızlı ayarlamalar yapmanıza yardımcı olacak ağ oluşturma yetenekleri de sunabilir. Yıkama Ekipmanlar Plastik Makinaları; Plastik daha küçük parçalara veya "pullara" kesildikten sonra, kalan kir veya ataşmanları gidermek için stoğun genellikle yıkanması gerekir. Kağıt, tutkal, kum ve kum, yıkama işleminde hedeflenen ve su banyoları, sürtünme rondelaları veya bir yıkama hattı kullanılarak gerçekleştirilebilecek genel elemanlardan bazılarıdır. Yıkama çizgisi, plastik yüzeye bağlı etiketlerin ve kirlerin bir kısmını veya tamamını kaldırarak bir plastik malzeme akışı üzerine sürekli sıcak bir sprey uygular. Deterjanlar ve dezenfekte edici ajanlar, temizleme seviyesini arttırmak için sıklıkla bu işleme dahil edilir. Ayırma Ekipmanları Plastik Makinaları; Stokta kirlenme potansiyelini azaltmak için, çoğu geri dönüştürülmüş plastik, bir partikül halinde mevcut olabilecek herhangi bir ek parçayı veya yeniden kullanılamayan malzemeyi çıkarmaya çalışan ayırma işlemlerine tabi tutulur. Portalımızda kaliteli tedarikçiler tarafından satışa sunulan plastik makinaları çeşitleri üretilmektedir. Plastik makinaları son teknoloji teknikleriyle, kalite güvence altına alınmış bileşenler kullanılarak üretilir. Plastik makinaları esnek üretim ile çok çeşitli malzemeleri işlemek için tasarlanmıştır. Kolay ödeme seçenekleriyle Makina Türkiye üzerinden satın alabileceğiniz plastik makinaları çeşitleri kalitelerine göre oldukça uygun fiyatlar ile satışa sunulmaktadır. Her bütçeye uygun plastik makinaları için sayfamızı inceleyiniz.